Şuna ne güldüm ya,wastgate hortumunu çıkartmışız :)
Ilk sayfadaki 3. Fotoya bak Nos Kontrolü yaparken Çekilen hortum takılı birazcık o güzel Kafanı yorsan neden çıktığını bulacaksın ama,Aklın fesatlığa çalışıyor o Yüzden göremiyorsun
Printable View
Tek atimlikmiŞ!!! Sİzİn tÜm kaldirdiklariniz, bu Şekİlde tek atimda İnİp kalkmiyorsa sikinti bÜyÜk agalar...
Birde kimse kimsenin esnafligini sorgulamasin. Esnfligini sorguladiginiz adamin dukkanina illaki ayak atmissinizdir illaki isiniz olmustur.
Tamda ben yazacaktim ayni seyi. Ha bu arada mehmetin esnafligina kimseye laf ettirmem thp konusunda bu adama tr nin baska baska sehirlerinden hergun sayisiz telefon geliyorsa bi durucaksin.muhendis olmaya gerek yok.takilirsaniz siz yine mehmeti arayin.o yine tum ictenligiyle size yardimci olur.2 teneke parcasi icin bunca konusmaya gerek yok.dostca denendi bitti.
Su bos konuslari birakalim bos muhabbetleride agzi olan konusuor isli issiz abi aracimiz haftasonuna hazir olucak yaristirmak isterseniz buyrun hodri meydan 10 kere daha gecermis bi kere daha gecsin izleyelim bizde gecsin tebrik etmessemde adam degilim ama sizde sozunuzde durun bu son postum herkez kendine yakisani yapicak bizde izliycez haydi eywallah.
Sure alirken nos basilabilir mi ?
Evet usta 1 kere denedik ama geçtiğimiz zaman tekrar çağırırlarsa gelmiyecez yada birdaha denemiyecez arabamız satılık demedik.Çağırmadılar birdahada yarışılmadı :) bilmem farkı anlatabildim mi.Eğerki kingsiniz arabanız gidiypr güveniyorsunuz 2. Bir deneme daha yapılır :)
Simdi ne olacak fjp gecince bidahami deniycekler mahalli drag hesabi
Burada az böyle işler.Siz naparsınız ?
Yaw he he ...
Sokun gtx i takin bi td05 birde oyle deniyelim.gtx le olmadi belki keramet td05 te dir
Bize gerek yok.Setup belli.Siz önce bi kopmayan kayış takın 2. 3. Sefer bile gazlasınız bari.Turbo sizinki gibi dışı td05 içi çakma gtx değil.Neyse o bizde
Guzel laf hehe sıkışınca hehe kime hehe belli olmuş temizinden
Yav ekrem hadi ya 1 tane rollun yol birşeyin yok boş boş konuşuyorsun.Git arabanı cilala parlat foto çek
araba gucluya taktigimiz kayis kopuyo:))
Kalite kullanın biraz hani td05 dışı içi çakma gtx olmasın.tamponu iyi takın.Hani başka denemeye olurda gelirseniz bagaj kapı falan fırlamasın.
Hee hee dogan hee hee
Senin cok var yolla seyredelim reklam pesindemiyiz al roll videosu seyret diyeyim dogan bikere kazara thp binmissin yaz ciz hem cilalariz hem gazlariz kime ne gecmise bakarsan gorursun bunlarimi anlatayim
Herşeyiniz taklit yazılarınız bile taklit biraz kafa yorun yeniiliklere :) Yeni arabanıza mnifold external wg yapıyorsunuz ya takıldıgınız biyer olursa sorun..Hadi kal sağlıcakla...
Dogan mehmete soyledim sabah git dukkana merakini gidersin td 05 mi gtx mi sokucek senin icin kafan takilmasin hani
Karşısındakinin kim olduğunu bilmeden sanki master oldun diyen David guetta mı çok boş konuluyorsun esp fişini çekte 2 gazla gel hadi
Dogan gitmez.
Ayrıca doğan big turbo özgürün denemeye korktuğu poloları stock turbo RC ile geçeli tam bir 1 sene olmuş
Yenilen pehlivan misali.....
Artık yazmayacağım son sözüm
Big turbo ve stock turbo her türlü thp ile her isteyenle bu hafta deneriz hodri meydan
Hadi görüşürüz
Konu nerden nereya geldi paplo picasso
Kafa burun bile gidilmemiş bariz fark var arada denemeye gerek yok dbn de de ne çıkacağı videodan belli zaten
Çok iyi olur erkay antalyada stock turbolu araba bulamıyordum gelde benim ds3 le bi deneyelim .
Bu arada yarış sonrası mehmet usta deneyelim arayı uzatmayalım demişti şimdi denemiycem demekle çok ayıp etti. Bide 10 kere denesek 10 undada geçemezdiniz mehmet usta allahtan fpj nin içindeki kamera duştu yoksa kaç kere ondeyken bıraktığımı gorurdunuz iyi niyetli geldik iyi niyetli ayrıldık ama yakışmadı abi bu sana.
Mahmut abi evc yi 1.5 te unuttuğum için kusura bakma.
Guzel bi huy edinmişsin bunu soylemen nerden icab etti anlamadım ama ?
Sonra mevzular boyle uzayip gidiyor iste. Art niyet arama gokturk.