Ahaha napcanız nos mu basacaksınız bu sefer
Printable View
Antalya bolgesinin konuları hep hareketli maşallah :D
Neyin kafasını yaşıyon serkan araç dükkanda elimii dahi değdirmedim. Gel sabah dükkana bakk
yancilar nerde diyenler vardi galiba biz yanci degiliz yanyanayiz. İnsanlar herkesi kendilerin gibi zannediyorlar. En iyisini yapinca herkesin agzina dolaniyoruz. Piyasada yariscak araba kalmicak en sonunda o olcak. ATA MOTORSPORT olarak en iyisi bizde ama ortada yriscak araba yok. :)
Memlekette Mesafe-zaman ve hız-zaman kanunları bambaşka yorumlandığı için ne yapılan roll usulune uygun ne de draglar.
Çok yanlış uygulanıyor şu süre tutma işleri. Kısaca şöyle özetleyeyim, yarışan iki arabada da DBN ölçümü yapıldığını varsayın ve 100 km'de basılıp 200'de bırakılıyor:
A aracı 100-190 arasını 5 saniyede 190-200 arasını da 8 saniyede alıyor.
B aracı 100-190 arasını 8 saniyede 190-200 arasını da 4 saniyede alıyor.
Toplamda: A aracının 100-200 süresi 13 saniye, B aracının ise 12 saniye. Bu durumda A aracı 200 km de bırakıldığında B aracının önünde olacaktır süresi yavaş olmasına rağmen. O yüzden dbn üzerinden tartışmanın bilimsel açıdan bir dayanağı yoktur.
O değilde ne fpjymis zamanında nasıl geçtiyse hepsi bi araya toplanmis Yarim yamalak bi yarış olmuş insanlar Söze güvenmiş geri Donmuş şimdi yarış yok King biziz deniliyor benim burda diyebileceğim tek şey ATAMOTORSPORT ailesine ve DRECU ya kocaman maşallah korkulu rüya olmuş
Kac kisi arabanin orasina burasina baktiniz.nos olsa bu sekilde bi fark mi olurdu?
O gece aracınınız haZır deil ise niye çağırdınız bni.Geçtimmi geçtim. Daha öncede geçmiştim
Siz 60 yaZmışsınız bn 70 e veriyom. Kalın sağlıcakla
Konu yine nereye gelmis o vs denemseydi ne diyecektiniz o aksam yine ayni seyler yapmayin beyler yapmayin tekrar denemek o gunu degistirirmi kazanan yeni kazanan olur is uzar gider mehmetin ben bu gune kadar yalan dolan uckagit vs yaptigini gormedim ordaki arkadaslarda bilir durduk yere camur atmayin.
Sekan sen yapma bu arada boyle bari
Mahmut Bey, esnafligi sizden mi ogrenecek Mehmet Usta.?
Onun esnafligi,ile yarisin ne alakasi var?
Adam gecti mi gecti bitti..
Cok merak ediyorsaniz satin alin vs yikendi aranizda bol bol deneyin..
Teneke parcasi icin de kalp kirmayin, bugun mehmet yarin da siz en hizli olursunuz sikinti yok.
Atamotorsport kac adet thp forgedlamis, kac adet thp big turbo projesi yapmis? Simdi thp master oldular.
Ozgunun emegine her zaman saygimiz var Turkiyenin en iyi tuneri ama gercek olan durum ise; thp de master etuners dir dunya capinda.
Su an gundem tho motorlar yariz asd motor cikar ilgi ona kayar, s.ktir edin takilmayin bu kadar. Kimse altindaki arabayi sonsuza kadar kullanmiyacak
Dev le denerken hiç vites kaçırma geç basma muhabbetleri yokdu n.oldu şimdi geçirdiler dıe başladı yok geç bastım yok vites kaçırdım geç bastıysan niye devam ediyosun dbn le iş olacaksa yarışmaya gerek yokdu ozaman teker teker dbn alınsaydı ozaman boş muhabbetlere gerek yok adam yarısdı geçti on numara ıscılıgıyle ustalıgıyla iş yapan bi esnaf için boş konuşmayın kendınızını kandırmayın dev le yapılan denemeden sonra adam söyledi atasını yaparım istersem dedi yaptı ve geçti eline sağlık mehmt abi her zamanki gibi thp King vs RC
Artık rollingler 1 denemeylemi oluyor ? Sadece 1 kere geçince mi king olunuyor ? Eski köye yeni adetler. :)
Ozgur bey gerekli cvp hasan vermis benim yorum yapmama gerek yok.
Ama su var antalya da sayılı araba var mehmet usta da başta dostane denilen denemeyi şimdi gecti bitti işine donduruyor ustune bir de nos mu basacaginiz diyor ben o lafina takildim ogun akşam siz varmıydınız yokmuydunuz bilmiyorum ama usta nin lafina itimat edip dondum gittim dener denemez yine diyorum ama zevkine her zmn deneriz ben gecilmisim gecmisim muhabbeti yapmadim herkesin emegi zamani parasini bagliyor. Biz yine diyoruz bu konunun uzamasinin tek sebebi tekrar deneriz demesi ustanin. Tekrar gectigi bir araba ile nden denemek istemez bir daha insan bana bunu acıklayın başkada yazacak bisey yok.
Dediginiz gibi teneke parcalari icin kimse kalp kırmasin lafinin arkasinda da dursun