User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: M3 (S50) vs A3 (1.8T Sleeper)

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eke eray deniceniz arabalar burdaydi siz denemedeniz deniz döndü mü ist den...
    bu akşam deneme yapicaz işallah selcuk benim araba ile de denersin...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz size söylediğimiz gibi yemeğimizi yiyip ataşehir shellde 11.30 dan 12.30 a kadar bekledik ve çıktık... sağlık olsun kaancım denizi arayıp sorarsın nerdeymiş
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum yanınıza kadar geldik adam onca yoldan gelmiş bi yemek yiyip çıkalım dedi yangından mal kaçırır gibi kalkalım diye tutturdunuz daha sonra telefonlar nie kapandı onuda anlamadık...

BG_TYPER
    Misafir
    bana bak ekeraymısın marmararayymısın yoks<a toplu karıştırıcımısın sen nesin kardeşimm
    dün geldiniz hadi cıkalım dedi adalar yemek yicez dediniz ayaklarımız titriyo dediniz korkudanmı yoksa aclıktanmı adamlar sizi aradı yemekten sonra cıkalım dedi yorgunuz yarın dediniz şimdi oraya bekledik gelmediler diyosun ara denizi masrafı neysee ben karşılıyom a.q akşama gelsin 34 KOR 07 yi gecemeyecegini anlayınca kactı arabaya bişeyler daha eklemenin pieşindeyse anlıyalım ama o sarı m3 kaanın arabayı hiç bi şekilde gecemezdi bunu bildiginiz içinmi gittiniz hadi gittinizde neden yalan yanlış yazıyosun bunu acklaa a.q ortalıgı neden bulandırıyosun deniz kalktı geldi hadi birileri ilgilenmedi yanlış yaptıı ulan adam zehir olsa ankaradan gelmiş hadiyin demezmi sen hayatında kac roling e cıktın nerde ne yaptın a.q burda ortalıgı bulandırıyosun söyle denize ben onu bu akşam agarlıcam masrafınıda vercemm
    kaanı gecerse eger hemen geri dönsünn

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuya bi açıklık getireyim de sonra herkes ona göre yorum yapsın he bu arada geri vites yaptı denicegimiz araclar diyenin de ta amına çakayım ibneligin luzumu yok ben dükkanımda kaç saat denizin arabasının hallolmasını bekledim sonra işi bitti geldiler bostancıdan kartala benim dükkana arabaları denemeye gidicez diye sonra bunlar KAAN ın arabayı gördüler vede bir anda denizin ayaklar falan titremeye başladı karnı acıktı falan filan yemek yemeye gidiyoruz dediler üsküdara ne alaka bostancıdan dirtek üsküdara gidin yemek yiyin gelin ozaman kafanıza silah mı dayadık

ben bütün hafta içi sırf deniz gelicek diye M3 ü hazırladım bütün herşeyini bitrdim ama ne yaptı deniz efendi R yaptı ne

şimdi sana soruyorum eray efendi yagmur camur yokken arbayı denemediniz yem ek yediniz yagmur yagarkenmi arabayı denicektik bu kadar sacmalık olmaz

Okadar benzin paranı vericem falan filan lafları ettin denize yemek yedirmek için mi getirttin denizi ankarandan istanbula

Bne hayatımda R yapmadım yapmam da Ankaraya gittim ben gazlamaya kimin götü yedi de geldi benmimle ankaraya hiç biriniz cıkmadınız

Neyse deniz efendi de gitmiş demekki ankaraya vardır bir bildigi ama dün geceden sonra denize karşı olan tavrımda bundan sonra degişmiştir çok büyük ayıpm ettiniz he bide R yi ben degil kralını siz yaptınız
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

BG_TYPER
    Misafir
    bide mustu kimin teli kapandı sen kimi aradın halisilasyonmu görüyosun bizi bu alemde arayan herkez bulur yalan neden konuşup ortalık karıştırıyosunuz delikanlıya yakışırmı kardeşim bu tip işler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korkudan ayakları titreyen adam ankaradan buraya araba denemek için gelmez beyler geri vites kelimsei sizin için söylenmedi zaten dükkanınıza kadar gelindi sadece yemek yiyip çıkalım dendi tutturdunuz hemen deneyelim diye adamlar size ankarada böylemi yaptı yok arabayı gördüler geri yaptılar falan ayıp bunlar adamlar gecede kalacaktı ama havanın bugün ver yarın yağışlı olacağı için gece geri döndüler ama haftaya kısmetse yine gelecekler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BG_TYPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide mustu kimin teli kapandı sen kimi aradın halisilasyonmu görüyosun bizi bu alemde arayan herkez bulur yalan neden konuşup ortalık karıştırıyosunuz delikanlıya yakışırmı kardeşim bu tip işler
    dostum biz ataşehirdeyken kaanı kaç defa aradık teli kapalıydı kimseye yalan borcumuz yok heleki böyle konular için ortalıkta kendi arabam bile yokken kimse için kimseye ne yalandan nede haybeyeden konuşmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aha özgürüm sen gittin aksiyon patladı bizde kumburgaz tarafına doğru bastık o taraflarda yağış yok diye güzel oldu tabi adam onca yoldan geldi üst üste geri vitesler oldu ama olsun oytun dostuma teşekkürler

bU camia bir ara senin geri viteslerini sayıyordu karşıtırıo olmayasın yavşak
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bi ağzını toplasana birader beni başkası ile karıştırıyosun herhalde o lafları adama yedirirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korkudan ayakları titreyen adam ankaradan buraya araba denemek için gelmez beyler geri vites kelimsei sizin için söylenmedi zaten dükkanınıza kadar gelindi sadece yemek yiyip çıkalım dendi tutturdunuz hemen deneyelim diye adamlar size ankarada böylemi yaptı yok arabayı gördüler geri yaptılar falan ayıp bunlar adamlar gecede kalacaktı ama havanın bugün ver yarın yağışlı olacağı için gece geri döndüler ama haftaya kısmetse yine gelecekler
    benim dükkanıma kadar geldiniz yemek yicez demediniz taaki arabayı görene kadar denemeye cıkmaya geldiniz benim dükkanıma

arabaya bindiginizde bana kaan söledi yemek yemeye gidiceklermiş diye ozaman üsküdara gidiyoruz niye dediniz bizim burda da aslan gibi yemek yicek yer vardı gider orda atıştırırdınız yol üstü cıkar basardık boılş konuşmayalım

bostancı nere kartal nere kartal nere üsküdar nere

kimse bana ve arkadaşlarıma R yaptın diyemez lafınızı bilin !!!!!!!!!!!
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

olayı vahim boyutlara taşımayalım ahmet & hilmi kardeşim.
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bi ağzını toplasana birader beni başkası ile karıştırıyosun herhalde o lafları adama yedirirler

benim adresim belli gel yiyelim beraber kim yiyo görürüz
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim benim telefonum sabaha kadar acikti ulaşmak isteyen ulaşirdi msn im bile acikti yalan konuşmayin ben size yemek yemeyelim dedim mi otoban da opet içinde resturant var dedim orda otururuz dinlenirsiniz otoban kuru ise deneriz dedim cevizli üsküdar a giden siz siniz benim arabam hazir siz geldiiniz dükkani kapattik biz size nededik bugun yağmur yağcak hava yağmadan deneyelim dedik benim telefounum kapali dediniz hilmin var ahmetin var onlari nie aramadiniz hepimizinkimi kapaliydi bu işleri geçin kardeşim siz de TERS1 VAR GİDER YAPARKEN GERİYE TAKIOSUNUZ...

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler kufurlu konusmayın bu modlar nerde mesajları sılmıyo

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu akşam rolling varmı avrupa yakasından.

Bu arada bi rolling için yanlış anlaşılma için yapmayın gerginlik. Dün benimde haberim oldu rolling için doğumgünüm dolayısı ile gelemedim. Kaç gündür rolling yapalım diyoruz. Bu gece olsun hava düzelirse.

BG_TYPER
    Misafir
    dostum biz ataşehirdeyken kaanı kaç defa aradık teli kapalıydı kimseye yalan borcumuz yok heleki böyle konular için ortalıkta kendi arabam bile yokken kimse için kimseye ne yalandan nede haybeyeden konuşmam
    bak kardeşimm kaana ulaşamadıysan bana ulaşş bana ulaşamazsan miniklere ulşaşş ama şu lafları yedirmek için miniklerden önce bana ulan haddinizi bilin lann yamur yagacak cıkalım dedi adamlar sizee ayaklar titredi burda fazla knuşmaya gerek yok sıkıntın karın agrın varsaa lafları yedirmeye cıkalım akşam roling ee degill

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz ankaradan gelmiş allah razi olsun bişi demedik yolda da elli kere aradik geldinizmi bişi oldumu naptiniz die internetten gider yapmayin kardeşim adresler belli karnimiz ac dediler ben ne dedim size otoban in kenarinda var hemen kurtköy de üsküdar dan daha yakın eray götürdü patso die biz kacmayiz hiç bir zaman denemeler den yağmurda da basarim ben m3 le fark etmez bana...

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RNN HER ZAMANKİ gibi güzel yürümüş
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)