Ben 1.5 civarı basınçla stage 1 olan bi rsa'da bide şimdi duydum. Yıllarca kandırıldık o zaman 1.4 tsi'da 1.5 vurup 1.3 yürüyen 1.4 Tsilarımızla. Önemli olan basınç değil avans ve yakıt dendi bize hep eski mapperlarımız tarafından.
Printable View
Çok fazla bir şey yazmıcam,hatta tek post yazıp susucam. @cemözer,hele ki seninle ikili diyaloğa asla girmicem,şuanlık değil bu saatten sonra iki cihan bir araya gelse bitmiştir.
Benim orda yazılımım hala stage 1 programındaydı,Onur abi zaten gayet iyi özetlemiş durumu.Basıncı falan siktir edin herşey basınç değil,tekrar söylüyorum biri stg 1 prog.biri stg 2 prog.
Biz Aykut'la kendi aramızda diye denedik oldu bitti çocuk bu kadar üstüne düşmedi,ama reklam yapmak ya muhabbet.Doğru ps'in bi DR.ECU olması için daha çok reklama ve bi kaç fırın ekmek yemesi lazım.
Benim arabamı neden söktüğüm sebebini biliyormusun da yok araba sattıran cupra vs muhabbetleri dönüyor?Benim aracımı orjinale çevirmemde ki çok ciddi ailesel bir olayı biliyormusun da piyasadan çekildiğini düşündüm ondan koydum falan diyorsun?
4 gün önce(sökmeden bir gün önce) arabamın tüm ayarları bitmişti.Keşke bi deneseydik te görseydik vilayeti,ciğeri,ps'i.Aykut kardeşim kusura bakma seninle hiç bir sorunum yok ama senin aracın üzerinden bana saldırılıyorsa bende senin aracın hakkında yazarım.
Kendine ve firmana reklam yapacak başka bir saf,temiz hatta sana inanan salak bul.Geçen konu ve şimdi olay olmak üzere benim üstümden 2 kere reklamını yaptın.Bu son olsun.Benim ve benim arabam ile ilgili herhangi birşey duymak yada görmek istemiyorum net.
Alllah çarşına pazar versin.
laf salatası yapma. Stage 2 araba ile stage 1 yazılımlı arabayı geçip 3. kişiyken bu şekilde reklam yapıyorsan o bahsettiğin çatının yıkılması çok iyi olmuş kardeşim. Rekabet tabii ki kötü değildir rekabet kalite demektir ancak şartlar eşit olduğu taktirde buna rekabet denir.
Bak Aykut'un telefonu havuza düştü videolar silindi. Benim telefonum çöktü garantiden sıfırı geldi. İnanan inanır inanmayan kendi bilir. Aykut'un arabasının wg'sinde bir sıkıntı vardı ve Allah Kur'an çarpsın o deneme akşamı 1.6 vurup 1.3 yürüyordu ilk ve tek defa bunu buraya yazıyorum. Kusura bakma eşit basınçla bu farkı yedin. Tekrar doldur. Gel dene hiç farketmez gönlün bilir. Ama bu sefer araba 1.6 vurup 1.3 yürümüyor. 1.9 vurup 1.7 yürüyor. Artı dsg yazılımı yapıldı. Ve hafif jant takıldı. Denersen yine dene farketmez. Ben halen yürüyen arabanın değil, saflardan çekilmiş arabanın videosunu yüklemeyi tercih ettim. Böylesini daha doğru buldum. Sizce yanlış olabilir. Araba 11 Eylül'de ufak hasar onarımından çıkıp işlemi bitiyor. Denemek isteyen buyursun denesin.
Abi o sıra arabanın wg problemi vardı telefonda videolarda vardı ama hepsi silindi instagramda kadran videosu vardı denemeden 1 -2 gün sonrası. https://instagram.com/p/4w0J5OK4OO/
Tamam siz özgünden çok daha iyisiniz. Arabanın sahibi bende stg 1 vardı dio siz bizim ki stg 2 diosunuz sonra yok esasında bizimkinde arıza vardı basınç 1.6 diosunuz.
Abi ne farkeder. Biz basmışız 1.6 dan 1.3 e düşerek. Diğer araç basmış 1.5 den 1.3 e düşerek. 0.1 bar basınç farkına stg1 - stg 2 yorumunu doğru bulmuyorum. Ha şunu kabul edebilirim iki araçtada yazılımsal olarak kat iptali olduğu için dr ecu stg 2 , ps stg2+ yakıtlı ayar dersek herkes kabul edebilir. Ne olay oldu. Her marka biraz ilerlesin. Gidelim yurtdışına felan açılalım mümkünse. Birbirimizi yiyeceğiz yoksa :)
o gece aykut bana fotoğraf attı hatta sende instagrama yükledin 100-200 12.5 saniye.1.6 bar basınçlamı 100-200 12.5 çıkarttınız?:)
O gece çıkan 12.5 %4.8 eğimde mi ne çıktı doğruya doğru eğim aykırıydı. 2 gün sonra yani bu videoda wg sıkıntısı yine devam ederken sağ ön koltuk sökük olduğunda 12.5 çıktı eğimi bilmiyorum. Senle denediği gün 14 felan çıkartıyordu. Aykut hepsini detaylıca biliyor ama polemiğe girmek istemiyor.
cem kaç kere bana telefonda da söyledin arabanın 1.9 bastıgını yukarıda allah var.wg arızasıda konu açılınca çıktı ortaya.face e yuklendiğinde wg arızalı değilde bugunde upload ederkenmi wg arızalandı
hıı minareden sallanan 12.5 ile instagramda hiç -4.8 den bahsedilmiyodu ama,gayet ps'in yaptığı king olarak yazıyodu.Ayıp değil mi insanları kandırmak,müşterileri aldatmak :)
Senle denediği gün 14 küsür. Sonraki ölçüm 12 küsür kardeşim. En azından millet gibi tünelde süre almıyorum. Hedefim 12.5 tu şimdi eğimsiz çıkartırız o süreyi. Doldur gel bahane bulmuyorum. Daha fazla olurdu fark bunları belirtiyorum. Yazdıklarımdan gocunmuyorum. Bu güne kadar kim geçmişte video koymamış ? O zaman bu işlere çaba sarfetmenin emek vermenin para harcamanın bi anlamı yok. Sen o gece niye ta Anadolu yakasına kadar arka koltuk sökük geldin o zaman?
Evet kanka o gece kuzenimle dönüşte akfıratta süre aldık 12.5 geldi sanada söyledim dediğin gibi ve ciddi anlamda basıncım düzgün değildi. Ne seni küçük düşürmek için yalan söylerim nede kendimi iyi göstermek için beni tanıyorsun. Ben olanı söyledim zaten en başta ben yazdım benim aracım yakıta ayarlı diğer araç normal yakıta göre diye. O zaman deneme amacımız kendimizi görmekti şuan nerelere geldi durum şaşıyorum.