|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
defalarca verıldı defaflarca ızledım ama o clio nerden geçtide kurtuldu halen çözemedim.
not: ayrıca ben videoda komik bişey göremiyorum voltaj |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
önceden werildiyse kusurabakmasın kimse biraz araştırıp bulamayınca forumda. bende koyayım dedim.
galiba duwara çarpıp cam carın üstünden takla atıo ki cam car kurtuluo kazadan not: valla şaşırdığım için ve alışkanlık dan dolayı gülücük işareti yapıorum. kimse yanlış bişe anlamasın __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
ilkkez denk geldim vidyoya ama o araçtanda sağ çıkmak mucize olur.gazkesme nerdeyse yoqgibi bişey...
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 206
|
allah korusun o hızlarda çok tehlikeli =////
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
fren yaparken kaçmaya çalışıp direksyonu kırmak hata olmuş
![]() clio okunup üflenmiş heralde valla büyük şans
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
okadar araba pes pese top speed kasmanin manasi neki ?? ondeki fren yapiyo oncesinde zaten tampona 0 geliyor , frenden kacicam die direksiyon kiriyor . sanki 60 la gidiyorda kurtaricak . salaklik okadar adam hele bide kopru ustunde . yazik olu felan varsa .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aynen bro ne gerek var bu kadar risklere ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
gebzeliler olsaydı böle olmazdı
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
eray ... bunada atmalasan
olmazdı yane heueheuh yırtık spec. gezeliler girmezmi duvara ![]() moderator edit : kufursuz msjlar lutfen __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen M_PROJECT; 31-10-2008 01:59. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
Bu köprüde yarışan elemanlar çok seviyo top speed de tampon tampona gitmeyi. Daha öncede tayyarı pejoları seyretmiştim aynı şekilde ama bu sefer trafik çok yoğunmuş, bile bile lades olmuş, muhtemelen alkollü bile olabilirler..........
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
çok kötü bişey ya ama cameracar iyi topladı valla o süratte..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
5 araba 5 kilometre boyunca arada 5cm varken son hız denemesi yaparsan olacağı bu. doğal seleksiyon olmuş.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
pause yaparak izledim de cam car sağa doğru kaçıyor gibi geldi bana.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kazanın boyutu ciddi tampon tampona top speed gitmek doğru bişi değil macera aramışlar kendilerine..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
ii gitmişlerde sonu ii bitmemiş
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bunların zannedersem megane f7r deneme videoları falan vardı gene böyle denemeler yapıyorlardı, sonucu çok kötü olmuş..
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: e92 M3
|
aynen içimden geçenleri yazmışsın,o kadar basmanın anlamı ne??vidoyu izlerken gaz kesdi kesecek derken oldu 1 bucuk dakka..
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
voltaj bu benim sloganımdı ARÇAL yapmışsın