User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
260 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 30 Ağustos İntercitypark etkinliği Audi S3

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistin ortamı çok farklı zaten. Videolarda çok kolaymış gibi görünen bazı noktalar direksiyon Başında iken çok zor. Mesela bazı virajda biraz daha içe giseymişim Dediğiniz yerde zaten direksiyon çevrili, daha fazla dönmüyor. Tabi bunun sebebi Hatalı Hız ile girilmiş olması veya doğru açının yakalanamamış olması olabilir.

Mesela bazı arkadaşlar arka düzlük hızlı virajda gazdan ayağını çekiyor. Halbuki tam gaz geçilmesi gereken bir nokta ama piste ilk çıkan Adamı tedirgin ediyor kadranda 170-180 gösterirken aracı o viraja yatırmak.
    Ben de kendim kullanırken hep 8. Viraj başında gazdan çekmiştim hatta fren yapmışım açıyı oturtayım diye. Şimdi daha tecrübelilerin Bazı videolarında adamlar 8 e neredeyse tam gaz girmiş içerisinde süzülmüş yine tam gaz çıkmış.

8. Girişini ilk kez gören adamın o viraja arabayı tam gaz atması mümkün değil. Gözünü Korkutuyor. Bunlar hep Tecrübe ile zamanla oturacak Şeyler.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistin ortamı çok farklı zaten. Videolarda çok kolaymış gibi görünen bazı noktalar direksiyon Başında iken çok zor. Mesela bazı virajda biraz daha içe giseymişim Dediğiniz yerde zaten direksiyon çevrili, daha fazla dönmüyor. Tabi bunun sebebi Hatalı Hız ile girilmiş olması veya doğru açının yakalanamamış olması olabilir.

Mesela bazı arkadaşlar arka düzlük hızlı virajda gazdan ayağını çekiyor. Halbuki tam gaz geçilmesi gereken bir nokta ama piste ilk çıkan Adamı tedirgin ediyor kadranda 170-180 gösterirken aracı o viraja yatırmak.
    Ben de kendim kullanırken hep 8. Viraj başında gazdan çekmiştim hatta fren yapmışım açıyı oturtayım diye. Şimdi daha tecrübelilerin Bazı videolarında adamlar 8 e neredeyse tam gaz girmiş içerisinde süzülmüş yine tam gaz çıkmış.

8. Girişini ilk kez gören adamın o viraja arabayı tam gaz atması mümkün değil. Gözünü Korkutuyor. Bunlar hep Tecrübe ile zamanla oturacak Şeyler.
    Arka duzlugu cok yavas arabalar haric kimse gazdan cekmeden donemez bir yanlislik olmasin
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben stok yürüyeni olan e90 320d aracım ve 40 bini geçik lastiklerimle 174 -175 ( GPS ) geçmişim şimdi videoma baktım tekrar. Muhtemelen göstergede 180 üzeri gösteriyordu. O kısmı hep tam gaz geçtim.

Ama pistteki bir çok araç benden hızlı. Yani Belki Dediğiniz gibi o noktaya GPS 185-190 gelebilen araç gaz çekmek zorunda kalabilir.( yürüyen aksamına göre tabi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İ
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben stok yürüyeni olan e90 320d aracım ve 40 bini geçik lastiklerimle 174 -175 ( GPS ) geçmişim şimdi videoma baktım tekrar. Muhtemelen göstergede 180 üzeri gösteriyordu. O kısmı hep tam gaz geçtim.

Ama pistteki bir çok araç benden hızlı. Yani Belki Dediğiniz gibi o noktaya GPS 185-190 gelebilen araç gaz çekmek zorunda kalabilir.( yürüyen aksamına göre tabi)
    Evet yanlis hatirlamiyorsam giris hizi 175 civari virajin sonuna dogru hiz artiyor tabi
    Team PAŞAOĞLU

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11. virajdan bahsediyorsunuz galiba? Ben orada tüm araçlar tam gaz gidiyor diye biliyordum. Siz deyince bir kaç video izledim gerçekten de özellikle süper sporlar gaz kesmişler. Yalnız murat bey gp2 önden çekişi rekoru videosunda gaz kesmemiş. O sırada hızı kaçtır bilmiyorum.
    "life is too short to drive boring cars"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bn gaz kesmesem 190-200 arasi virajin icinde olurum o arabada donmez
    Team PAŞAOĞLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon 280 11. Viraj iç apeks yani sağ tarafa değme hızı tam gazda ibrede 202. Daha hızlı olsa keşke diyorum çünkü 210 la değsemde rahatlıkla dönerim yavaş kalıyor. Diğer mk2 stage 2+ cupramızda tam gaz o da ibrede 200+. Megane rs lerde tam gaz dönebiliyor hatta telefonu falan kurcalayabilirsiniz o esnada zamanla alışılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vesileyle biri Allah rızası için şu 8. Virajı bir anlatsa çok sevineceğim. Tam gaz mı başlıyorsunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tam gaz başlayıp tam gaz bitiriyorum, ortalarında ne yapacağım o anki durumuma göre değişiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında tecrübeli arkadaşlar videolarına obd üzerinden gaz fren verilerini koysalar süper olurdu.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    supersportlar 11.in başında hafif gaz cekiyor ama Normal yol araçları tam gaz geçer diye düşünüyorum.
    Elleme Sekelesin...

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende benim aracın dijitalde 183 yazıyor apekste ama 185 civarı tahmin ediyorum o anki hız, oraya kadar dahada hızlanabilsem yine dönerim diye düşünüyorum.

https://youtu.be/pQaLxFoJpPk?t=1m56s

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shendelzare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende benim aracın dijitalde 183 yazıyor apekste ama 185 civarı tahmin ediyorum o anki hız, oraya kadar dahada hızlanabilsem yine dönerim diye düşünüyorum.

https://youtu.be/pQaLxFoJpPk?t=1m56s
    9 ve 10. virajı hızı ne kadar düşürerek ve hangi vitesle giriyorsunuz?
    Ali Can Calis

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Girmeden bi gazdan cekip tekrar oturmak gerekiyor hizli arabalarda.Bende bakim simdi apekse degdigimde 198/200 civariymisim.Hizli araclarda gazdan cekmeden girmek cok zor gibi.

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 ve 10. virajı hızı ne kadar düşürerek ve hangi vitesle giriyorsunuz?
    Attığım video 2 pist günü öncesi 2.32,49 yaptığım güne ait ve 9 da passat cc biraz beni engellediği için normalden yavaş girmişim sanırım. Son pist gününde de kask kameramı kullanamadım o yüzden tam hızları bilmiyorum ama aynı zamanda log almıştım başka bir cihaz ile. Zamanları eşleştirebilirsem son günden hız bilgisi verebileceğim.

Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Girmeden bi gazdan cekip tekrar oturmak gerekiyor hizli arabalarda.Bende bakim simdi apekse degdigimde 198/200 civariymisim.Hizli araclarda gazdan cekmeden girmek cok zor gibi.
    Belki sizde araç o hızlarda bile rahat hızlanmaya devam ettiği için ağırlık arkaya kayıyordur, gazdan çektiğizde ağırlığı biraz öne kaydırdığınız için rahat giriliyordur. Bizim araçların 200de artık nefesi kesiliyor

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shendelzare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki sizde araç o hızlarda bile rahat hızlanmaya devam ettiği için ağırlık arkaya kayıyordur, gazdan çektiğizde ağırlığı biraz öne kaydırdığınız için rahat giriliyordur. Bizim araçların 200de artık nefesi kesiliyor
    Awd olmanin avantaji var tabi Onden ceker eminim sana zordur.O duzlugun sonunda en fazla 225 gormustum

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GPS'te aşağıdaki gibi. 2-3 km/h daha giderim var. 235 HP, 2 kişi. Kadranda 180-182 km/h gibi okuyorum.
    Düzlük sonu GPS'te 196 km/h olmuş.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o viraja özellikle dikkat ettim,
    gaz kesmeden dönebiliyorum ben o virajı Cem...
    Loading...

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11. Viraj bencede tam gaz gecilebilecek viraj.. Cok eski degilse arac yeni nesil tum cadde arabalari 400 hp ye kadar olanlar tam gaz gecer diye dusunuyorum.. Yukarda arkadasin da soyledigi gibi daha hizli olsam yine tam gaz donebilirim orayi diye dusundum hep..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)