Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
defalarca verıldı defaflarca ızledım ama o clio nerden geçtide kurtuldu halen çözemedim.
not: ayrıca ben videoda komik bişey göremiyorum voltaj![]()
önceden werildiyse kusurabakmasın kimse biraz araştırıp bulamayınca forumda. bende koyayım dedim.
galiba duwara çarpıp cam carın üstünden takla atıo ki cam car kurtuluo kazadan
not: valla şaşırdığım için ve alışkanlık dan dolayı gülücük işareti yapıorum. kimse yanlış bişe anlamasın
Rs Racing Garage
ilkkez denk geldim vidyoya ama o araçtanda sağ çıkmak mucize olur.gazkesme nerdeyse yoqgibi bişey...
fren yaparken kaçmaya çalışıp direksyonu kırmak hata olmuş
clio okunup üflenmiş heraldevalla büyük şans
okadar araba pes pese top speed kasmanin manasi neki ?? ondeki fren yapiyo oncesinde zaten tampona 0 geliyor , frenden kacicam die direksiyon kiriyor . sanki 60 la gidiyorda kurtaricak . salaklik okadar adam hele bide kopru ustunde . yazik olu felan varsa .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
eray ... bunada atmalasanolmazdı yane
heueheuh yırtık spec. gezeliler girmezmi duvara
moderator edit : kufursuz msjlar lutfen
Rs Racing Garage
Bu köprüde yarışan elemanlar çok seviyo top speed de tampon tampona gitmeyi. Daha öncede tayyarı pejoları seyretmiştim aynı şekilde ama bu sefer trafik çok yoğunmuş, bile bile lades olmuş, muhtemelen alkollü bile olabilirler..........
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
5 araba 5 kilometre boyunca arada 5cm varken son hız denemesi yaparsan olacağı bu. doğal seleksiyon olmuş.
kazanın boyutu ciddi tampon tampona top speed gitmek doğru bişi değil macera aramışlar kendilerine..
ii gitmişlerde sonu ii bitmemiş![]()
bunların zannedersem megane f7r deneme videoları falan vardı gene böyle denemeler yapıyorlardı, sonucu çok kötü olmuş..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
voltaj bu benim sloganımdıARÇAL yapmışsın
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)