Merhaba Arkadaşlar bugun arkadaşımın araçını Cayman S i sizleri için inceledik araç 295 beygir.
Araç hem araka itişli hem atmosferik olmasıyla beraber oldukca keyfli bir sürüşe sahip. Devamı videoda.
Merhaba Arkadaşlar bugun arkadaşımın araçını Cayman S i sizleri için inceledik araç 295 beygir.
Araç hem araka itişli hem atmosferik olmasıyla beraber oldukca keyfli bir sürüşe sahip. Devamı videoda.
Elinize sağlık, merak ettiğim bir arabaydı zaten, devamını bekliyoruz...
ayrıca arkadaşınız doğuş oto 'nun lamborghini, audi, porsche gibi lüks araçlar konusunda servis performansını ve ücretlendirmelerini nasıl değerlendiriyor onu da bir müsait zamanınızda sorabilirseniz sevinirim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20366919/detay
bu araç sanırsam![]()
Çekimlerini takip ediyorum , devamını da bekliyorum. Ancak takıldığım konu 1.5 lira = 33 litre tüketim şehir içinde. Çeşme otobanı sabit hız 80 kuruş = 18 litre. Bu rakamlar çok değil mi ?
-Fırat
güzel keyifli şeyler çıkmaya başladı biraz hort gibi olucak ama çokta zaman geçmemişvideo başındaki isim söyleme sırasında bi an adım nedim mekanın sahibiyim geldi aklıma
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Videolar guzel samimi ancak biraz daha teknik bilgi iceren icerik olabilir, ve dogru bilgi seklinde, miata iyiydi mesela
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)