harbi şöfffeeeeeeerrrrrrrrr
Printable View
harbi şöfffeeeeeeerrrrrrrrr
vites yolu sinop- hatay mesafesi kadar peefff
adama kahvede esp arif diyorlarmış :)
Ring'in çevresi ne kadar çok değişmiş. Eskiden greenish hell'miş . Adamlarda yeşile saygı var.
helal olsun mükemmel plotaj.
Kullanan kisinin rally gecmisi var midir ?
Adam hakkının fazlasını vermiş arabaya.
Otokarla gurur duydum ruf bile magirusun vites kolunu kullanmış :D Dayıyı bir hafta başkaları beslemiştir çalışmamıştır o kollar yorgunluktan
Pistin toplam uzunlugu ne kadar acaba bilen varmı?
Deli gibi kayıyor araç, bugünkü mühendislik nerelere gelmiş helal olsun demek lazım
Tipik Porsche geyiğinden; silecek ters çalışınca önce sürücü tarafını temizliyor.
Başka bir geyik: anahtar da soldadır. LeMans'ta sürücüler koşup arabaya atladığı yıllarda, sol el kontak anahtarı, sağ el viteste aynı anda kalkabilsin diye. (Direksiyonu neyle çeviriyorlar lam, gece gece kıllandım şimdi)
Bu arada sol elle kontak anahtarını 4 dakikada falan tutturabiliyorum ben. Allahtan LeMans'ta yarışmıyorum, arabayla sadece bizim burdaki Laz24 bakkala falan gidiyorum.
Ek bilgi: 89'da çıkan 964'lere kadar 911'lerde yay yok, önde arkada torsiyon bar var. Araç kopunca, bu süspansiyon sistemi ve taaa arka tampondaki motorun momentumuyla çok acayip şeyler oluyor haliyle.
işte gerçek sürüş, kontra vermediği viraj yok :) şimdi araçları böyle kullanma imkanı kalmadı maalesef.
vitesi görünce aklıma bizim 1991 model Toros geldi :)
Gaz ve agirlik transferiyle donuyor bir cok viraji.
Adam muthis...
tek kelimeyle mukemmel benim soforlugum soforluk degilmis onu anladim
Delikanli seneler...