çok güzel video maşallah
Printable View
çok güzel video maşallah
maşallh guzel.. hayılı olsun
tam bir proje:) kaliteli parcalar, kusursuz temiz iscilik.
agiz tadiyla kazasiz belasiz binersin insallah.
Bende hatırlıyorum ilk geldiği zamanı bostanlıda görüyordum eski renkli haliyle. gerçi hala görüyorum sürekli denk geliyoruz:) maşallah..
ilk rengiyle bizim ofisin önünde görmüştüm şok olmuştum bu nasıl bi civic diye sonra draglarda gördüm gümbür gümbür sesiyle artık alıştı gözümüz:)maşallah süper
denk geldiğinizde denediniz mi hiç.. hoş arkadaş 2.0 barı geçmiş sanırım ama sende de c20let var yanlış anlamadıysam ama ne kadar yüklü tabi bilmiyorum. nasıl olur diye merak ettim rolling de..
bu arada honda mükemmel görünüyor. cidden tebrik ederim. Allah kaza bela vermesin hiçbirimize. Maşallah. Mutlu günlerde kullanman dileğiyle..
Masallah abıcım cok guzl bır vıdeo olmus
bu arada muzige bittim bi ara alıyım abı senden bunu :)
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum Allah cc kazasıs belasız kullanmaya nasib etsin kardeşim.
süper proje
kazasız belasız inş
müthiş maaşallah kazasız belasız :)
Teşekkürler arkadaşlar inşallah bundan sonra deneme görüntülerinden bi çalışma yaparız
Video güzel araç güzel daha ne olsun :)
Allah kaza bela vermesin
Eline saglik guzel olmus walla abi..
vay vay vayyyyyyy....bomba olmuş tolgacım....ellerine sağlık.........kazasız belasız inşallah...........
Maşallah allah kaza ceza vermesin.
doğru kişi doğru araba uyumu böyle bişey olsa gerek kasa emek herşey mükemmel emeklerinize sağlık