www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
İlk deneme videosu deneyeceklerini sonradan anladık halbuki köprüden izleriz diye markaja almıştık gidene kadar biraz ilerden çekebilirdim,
http://upload.streetfire.net/video/M...asm_196223.htm
cok guzel bır gundu...en guzel kararı kendı arabamı bırakıp beyaz stı a bınmekle verdım.......ısmaıl abının soledıgı olayı tam arkasından bırebır gordum arabanın ıcınde cıglıgı koymustum hakkaten...verılmıs sadakan varmıs ısmaıl abı ısallah tekrar bole bır olay yasamassın...
yasın baskanada ayrı tebrıkler bugun oda cok fena gıdıyodu![]()
beyaz 61 plakalı subaru trabzonspor ve milli takımımızın kalecisi tolgan zengine ait...oda mı yarışa gelmiş acaba???![]()
bişi yok onda korkma alp hehe
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
msupra, masvette, ZN ucunude tebrik ederim. cok dise dis denk kalkislardi.
bendede masvette ZN videolari var2-3 tane firsat bulursam eklerim.
tolga bakim icin yolladi arabasini, bakimlari yapildi. firsatiniz olursa birkac araba ile deneyip biraz test edin demeisti. bugun birkac araba ile denedik onuda, her ne kadar ayarlari 97 oktana gore olsada oda cok basarili idi.
sagdan soldan garip garip laflar geliyo mütavaziligimi bozmak üzereyim valla zaten bu denli emek veren zaman harcayan üç beş kişi var kirletmeyin ortalıgı arkadaşlar
ne zaman benim son süratime kadar geçemedigim bir araç olursa burdan emin olun bas bas bagırırım bu adamın arabası fena gidiyo diye emin olun ben bahane yapmak istemiyorum ben hayabusayla nası deniyorum hepiniz izliyorsunuz hayabusada benim önüme atlıyo fakat 100 metre ilerde sonuç çok degişiyo düşünün bide denediginiz alet 200 kilo
benimle deneyen her keste şu başladı yok geçiyorum yok azkaldı geçecem yok şöyle yok böyle veya sagda solda geçtik muhabbeti canımı sıkıyo 275 e kadar şu aralar yapılan hızlı araçların hepsi benimle yürürler buna emin olun ama top speed olunca msupra şu aralar en iyisi herkes bu nu bir yere yazsın ve saygı duysun çünkü yapılan her araca benim saygım her zaman var bunu bilin........
msupra
msky
Korhan gelmedi hakan üşendii97 oktan kullandınız galibaa
![]()
yok zn de yakit vardi bilal bildigim kadariyla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)