User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
220 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 02.11.2008 Enka Videolar & Resimler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    misal vereyim,

ingilteredeki ten of the best yarıslarında aracların hangisinin en iyi araba oldugunu belirlemek icin,
    1- drag
    2- top speed
    3- slalom
    4- pist

yarıslar yapılır, puanlanır ve en iyi araba oyle secilir. bu seneki yarıslarda top speedi en yuksek olan nissan skyline r33, TOTB yarıslarında ancak 4 uncu sırayı alabilmistir genel klasmanda. yani butun dunyada bu is boyle.

cagatays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o gecmis bu gecmis muhim degil ama dogru bilgi onemli

ben o araclar denenirken orada degildim turan abiyle biraz evvel konustum .

basarda video vardır turan abidede varmıs.
    sti gecıyorsa wıdeoyu koyunda bızde ızleyelım lutfen ... bu arada ben basarın mz4 u cok ıyı bılıyorum wede nasıl yurudugunu bılıyorum stock turbolu we stock agırlıgındaakı bır sti ın basarın mz4 u gecmesı ımkansız bukadar kesın konusuyorum tabıkı nos basılmadıgı surece !! basarın arabasını ınceledınızmı bılmıyorum saft mesafesı cok kısa we dunyanın stock olarak en hafıf saftına sahıp bı arac mz4 tabıkıde aktarmada kayıbı cok dusuk bunun yanındada arac 1200 kusur kılolarda mantıksal olarakta stock turbolu bı sti ın gecmesı ımkansız sti ın kılosu ne acaba we kac bhp ? basarın aracı 360 bhp +... bır yazılımla sti 400 bhp ye nasıl cıkabılıyor... eger elınızde wıdeo warsa lutfen bızımlede paylasırsanız cok sewınırım bu arada bız bmw cıler olarak ozellıkle atmosferık olanlar agzımızla kus tutsakta gecsekte gecemıyor oluyoruz bunun nedenını bırturlu anlıyamıyorum ben

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z4M'in e92 m3'ü geçtiği video var mı acaba.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede hiç bir standart turbolu sti başarın z4 ünü geçemez benim bildiğim standart turbolu sti max 350hp falan oluyo başarın arabanın gücüde belli ama bilmiyorum tabi uzaktan net bişi sölemek olmaz video olsa keşke de izlesek
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla şu videolar yüklense artık.

2 gündür okuyorum konudan bişey anlamadım.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagatays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sti gecıyorsa wıdeoyu koyunda bızde ızleyelım lutfen ... bu arada ben basarın mz4 u cok ıyı bılıyorum wede nasıl yurudugunu bılıyorum stock turbolu we stock agırlıgındaakı bır sti ın basarın mz4 u gecmesı ımkansız bukadar kesın konusuyorum tabıkı nos basılmadıgı surece !! basarın arabasını ınceledınızmı bılmıyorum saft mesafesı cok kısa we dunyanın stock olarak en hafıf saftına sahıp bı arac mz4 tabıkıde aktarmada kayıbı cok dusuk bunun yanındada arac 1200 kusur kılolarda mantıksal olarakta stock turbolu bı sti ın gecmesı ımkansız sti ın kılosu ne acaba we kac bhp ? basarın aracı 360 bhp +... bır yazılımla sti 400 bhp ye nasıl cıkabılıyor... eger elınızde wıdeo warsa lutfen bızımlede paylasırsanız cok sewınırım bu arada bız bmw cıler olarak ozellıkle atmosferık olanlar agzımızla kus tutsakta gecsekte gecemıyor oluyoruz bunun nedenını bırturlu anlıyamıyorum ben
    başarın aracı z4 değilmi sen mz4 yazmışın???
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cagatay seninle tanısmıyoruz, biz yaptıgımız butun araclarda ne varsa soyleriz. hic gizli saklı isimiz olmaz. 1.3 dersek 1.3, 2.3 dersek 2.3, 5 dersek 5 bar basıyoruzdur.nos mememizin boyuna kadar soyleriz. tanıyan herkez bilir.

sti stok turbolu ve stok agırlıgında gedil haklısın muzik sistemi yuzunden fazladan bir 30 40 kilosu var orjinalinin uzerine.

ankarada ZN haric hicbir subaruda NOS yok su na

siz bmw yi biliyorsunuz ben subaruyu biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başarın aracı z4 değilmi sen mz4 yazmışın???
    basarın aracı m z4 yanı 343 luk mpower motora sahıp dostum.. z4 deıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gecti sgecildi hicbirsey demedim arkadaslar.

once eray dedi sonra basar dedi. bmw yi suren adam basar sorun soylesin durum ne ne olmus.

amma polemik cıkıyor ya.

araba denememek lazım valla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cagatay seninle tanısmıyoruz, biz yaptıgımız butun araclarda ne varsa soyleriz. hic gizli saklı isimiz olmaz. 1.3 dersek 1.3, 2.3 dersek 2.3, 5 dersek 5 bar basıyoruzdur.nos mememizin boyuna kadar soyleriz. tanıyan herkez bilir.

sti stok turbolu ve stok agırlıgında gedil haklısın muzik sistemi yuzunden fazladan bir 30 40 kilosu var orjinalinin uzerine.

ankarada ZN haric hicbir subaruda NOS yok su na

siz bmw yi biliyorsunuz ben subaruyu biliyorum.
    ben sızın aracınızda nos war asla demedım yazdıgımı okursan dostum yanlıs anlama benı ben sadece nos basmadan hıcbır sekılde stock turbolu sti basarı gecemez dedım sen benı yanlıs anlamısın galıba bu arada benım ısmım denız tanıstıgımıza memnun oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende korhan deniz.

abi diyecek birseyim yok. selim abinin arabasını yapan garajın ortagı benim. arabasında yuronun yazılımı,evc,magnex 2.5 turbo back egzoz var. baska hicbirsey yok. bakımları duzenli yapılan, temiz bir arabadır. sahibi olan selim abimiz bize itimat eder arabasını yollar ne lazımsa yapın der. bizde ne yapılması lazımsa ne degismesi lazımsa yapar geri yollarız olay o.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gecti sgecildi hicbirsey demedim arkadaslar.

once eray dedi sonra basar dedi. bmw yi suren adam basar sorun soylesin durum ne ne olmus.

amma polemik cıkıyor ya.

araba denememek lazım valla.
    aynen öle denememek lazım veya denenceği zaman kişiler arasında kalmalı sonradan çok saptırılıyor şöleydı böleydı yok buydu şuydu vs vs haklısın sonuna kadar katılıyorum..2 kişi arasında deneniyor 3 üncü kişiler olaya mudahale ediyor..
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz arzu edersen butun is emirlerini gondereyim sana hahhahaa

yanlız bir faktor daha var. selim abinin pilotajı inanılmaz iyidir. surdugu her arabayı bir boy onde goturur onu eklemeyi unuttum.

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Başar bi de birkez 265 den sonra imprezanın kendisini geçtiğini söylüyor bu bana özellikle çok garip geldi. O hızlarda hangi stock turbolu impreza öyle gider şaşırtıcı geldi bana. Arada 200 kg fark var. 1450kg ye 1250kg. ve en az 355-360 hp lik bir z4m den bahsediyoruz. Yanlış anlama Korhan sana yalan söylüyorsun vs demiyorum ben sadece 265whp bir imponun tekerleğe 310-320whp veren bir z4 ü geçeceğini sanmıyorum. Neyse videolar varsa bende çok merak ettim nasıl gittiklerini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öle denememek lazım veya denenceği zaman kişiler arasında kalmalı sonradan çok saptırılıyor şöleydı böleydı yok buydu şuydu vs vs haklısın sonuna kadar katılıyorum..2 kişi arasında deneniyor 3 üncü kişiler olaya mudahale ediyor..
    ben bu konuda kendımı 3. kısı olarak kabul etmıyorum neden dersenız konu burada acılmıs wede konusuluyor bende bıldıklerımı burada soyluyorum dostum

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagatays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu konuda kendımı 3. kısı olarak kabul etmıyorum neden dersenız konu burada acılmıs wede konusuluyor bende bıldıklerımı burada soyluyorum dostum
    ben genel söledım dostum yazarken hıc aklıma bıle gelmedı senın böle dıycegın bu konu ıcın degıl genel butun denemeler ıcın yazmısdım senlık bısıy yok
    et giren yere dert girmez.

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismail abi katılıyorum,

fakat bence yanlıs dusundugun bir yer var bence. misal benim arabam aerodinamik olarak 300 uzerine cıkmayacak kasa ise ve 100 den basıp 300 e senden hızlı geliyosam buda benim icin basarıdır.

abi top speed butun dunyada kabul edilen farklı bir denemedir.
    genelde olcu kabul edilen denemeler.
    0-400 metre
    60-200 km
    100-200 km
    100-250 km

cunku her araba yuksek surat yapacak diye birsey yok.

sen aynı motor ve yuruyenini kut koseli, yuksek aerodinami sahibi bir araca koymasaydın misal seninde top speed in sınırlı olurdu.
    tamam bizde aynı şeyi söylüyoruz senin top speed din 280 ise oraya kadar gaslarız dogrumu ama baktın 230 kadar öndesin bırakmak oluyomu geçmiş sayılıyomusun söyle
    senin dedigin şu ben hayabusayla deniyorum adamların 340 yapanıda var 400 yapanıda var 400 yapan beni geçiyomu yani hayır ben kesiciye girdinmi iş biteriki vites degiştir msupra geç oldu taze ekmek var yenmi
    msupra

msky

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam bizde aynı şeyi söylüyoruz senin top speed din 280 ise oraya kadar gaslarız dogrumu ama baktın 230 kadar öndesin bırakmak oluyomu geçmiş sayılıyomusun söyle
    senin dedigin şu ben hayabusayla deniyorum adamların 340 yapanıda var 400 yapanıda var 400 yapan beni geçiyomu yani hayır ben kesiciye girdinmi iş biteriki vites degiştir msupra geç oldu taze ekmek var yenmi
    ozaman hulk hiç galip gelemiyo abi rolling lerde hehehe adamın top speed 260 ama 220 de bırakıyo biz geçti olarak kabul ediyoruz ama hehehe
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz arzu edersen butun is emirlerini gondereyim sana hahhahaa

yanlız bir faktor daha var. selim abinin pilotajı inanılmaz iyidir. surdugu her arabayı bir boy onde goturur onu eklemeyi unuttum.
    yok korhancım yollamana gerek yok sen ne dedıysen o yanlıs anlama benı ben senın dedıgınden farklı bısey war demedım arabada ama bu durumdakı bı sti ın ben basarı gecemeyecegını soyledım wede gozlerımle gectıgını gormeden ınanmam hatta gorsem bıle ılk ısım goz doktoruna gıtmek olur cunku gozlerıme ınanamam ... bı ara basarla yanına gelırız aracını yakından gormus olursun .. hemde yuz yuze tanısmıs oluruz bıkac kere gelıcektım sızın garage a ama kısmet olmadı bu wesıleylede gelmıs olurum cunku ınsana tuhaf gelıyor basarın arabasının bukadar ıyı gıtmesı ama buda bı gercek cok ıyı yuruyor mz4 ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)