:d..........:d
Printable View
Ekeray dostum gecen bı konuda rastladım bmw wallpaper'İ koymustun benımde ıcımde hep bmw sevgısı var rıca etsem bıdaha resımlerı paylasımrısın..
oyle deme dostum hulk ta kısa war araba 220 ye kadar gusel yuruyor 220 ye kadarda bı cok aracı gecıyor ....we hılmı kardesım denemedende 220 ye kadar basarım dıyor ... bu arada ben gecılmedım hulka m3 le hemde bıcok m3 un yapamadıgını yaptım dıye dusunuyorum :D:D:D
40 whp eksisi var ve 200 kg benim aracımdan ağır sti....
4 defa denedik ilk deneme yokus yukarı vites duzgun atamadım 5.vites sonunda fark actım 1 boy gectm...
2.deneme yokus assagı 3 boy gectm passattan vidyo cekildi...
3.deneme yarım boy geçtim hatta sürücü arkadaş bana şimdi sen geçtim dersin dedi bende geçtim dedim yarım by geçtin dedi hatta eliyle ön kapıma eğilip işaret yaptı bu kadar geçtin anca diye ...
250 ye kadar yine ondeyken 265 kmh de yanıma atladı sti tam vidyonun onunden gectk 270 de frene bastm limitor oldugu için...
3.denememizde vidyo cekimide oldu passattan ..
benim anlamadıgım 2 olay var...
1- neden 2.denemede 3 boy gectim diğerlerinde farklı giderken...
2- uzunda sürekli fix daha iyi olan aracım nasıl son denemede birden kotu oldu ve sti 265 kmh de yanıma atladı...
ayrıca sti ın dezavantajından bahsetti 80 kmh uygun değilmiş sti da ....
benim atmosferik aracımın bu yukseklikte turboya gore ne kadar dezavantajlı oldugu ve yokus yukarı turbonun avantajı ayrıca benım top speedim belli ... ya limitoru sokucem yada kısa difransyel takıcam 310 kmh lik aracımla 270 de yarış bitmez... ama en iyisi son hızı kısa diff ile 270 e dusurmek nasıl olsa kimse ustune cıkmak ıstemıyorda cıkmıyorda...
gun sonunda el sıkısıp tebrık ettık bu muhabbetler hicde hosuma gitmiyor...
320 hp lik sti 235 hp lik typer ı gecemedi bizim istanbulda ankarada farklımı sti lar :):) ama arac prodrive kit li idi belki düşüktür beygiri
zaten başar yokuş aşşa atmosferik araclar cok cok daha iyi yürür senin aracında hafif vede güçlü bir arac bence 350 hp lik bir sti bile gecemez mantıklı olmak lazım aktarım 4 x 2
üst süratlerde her türlü awd den iyi olacak
istem dışı bir basınc arttışı olmuş olabilirmi aracta korhan bazen olabiliyor wastegate sıcıyor vs vs
senin m3 üne hiç kimse laf edemez ama tekrar tekrar sölüyorum ankaradaki denememiz gercekten gercek leri belirtmiyor istanbulda denememiz lazım ozaman net anlarız dostum
Race headersım bu hafta içi geliyor hafta sonu rollinge yetişirse herkesle 270 e kadar giderim
şimdi bu typer konusuna değincektim :D güzel örnek
o zaman sen benım kadar rueumuyorsun bıle hahahaha basar gozu sana dıktım bu konusulana gore ben senı gecerım hodrı meydan basar arabana guwenıyorsan gel hafta sonu senı gecıcem hahaha:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:benı kprolu typer gecemez bro senı gectıgıne gore bende senı cok rahat gecerım :hahaha::hahaha::hahaha: hılmı kardesım ne kadar gusel yazmısın ellerın dert gormesın :):)
bişi dicem NEdir bu dalganız ya gidin deneyin ozaman hı ? ben anlamıyorumki LAFta asıp kesiyorsunuz ADAm öldürüyorsunuz ÇIKIN DENEYİN burda ahkam kesmeyin !
videolar bölümünün fanatiği oldum valla :D
artık araba deneme olayıda kalmıyıcak korkum o
abi olabilirmi hiç öle bişi mantıgın alıyormu 360hp 6 silindir 1200 kg sin 235 hp typer yanında gidemez ilk viteste acarsın direk
benim verdigim örnegi anladınız sanırsam 320 hp awd yi 235 hp fwd geciyor
benim tahminim 360 rwd olan Bmw yi gecebilmesi için sti ın 400 hp falan olması lazım yanında gitmesi içinde hemen hemen 360 - 400 olması lazım