maşallhh araçlarada... leon stage plus mu ?
Printable View
maşallhh araçlarada... leon stage plus mu ?
Teşekkürler :)
çok teşekkür ederim abi:) hepimiz inş
Teşekkürler:)
ahauhau eyw brom:D.
Teşekkürler:)
Valla ben öyle bir piyasanın içinde değilim. Rs İstanbul'dayken haşat haldeydi, bunu basından herkes biliyor zaten.
Umarım güzel bakılıyordur, çünkü testte içinde çığlık attığımı bilirim, çok farklı bir otomobil.
Boyası falan benim umurumda değil, öyle biri değilim :)
Katılıyorum müthiş keyifli bar arabaydı ama cidden çokçok fazla yıpratılmıştı. Güzel ellerde olmuş olması sevindirici bu arada. Kymeti bilirmesi gereken bir araba. Bu arada 3 gün kullanma fırsatım olmuştu rs 313 tü sanırım plakası. cidden bağımlılık yaratmıştı. biyerlere gitmem gereksede yol yapsam diyordum.:)
Orçunun dediği doğru o arabanın üstünden bütün istanbul geçti neredeyse. Şöyle söyliim 2 hafta kuruçeşme royal motorsda kaldı. Kurye gibi oradan oraya gazlanıyordu araba ile.
Focus rs i iyi biliyorum su anda gayet iyi araba simdi bu araba satilikta olsa içiniz gider onuda iyi biliyorjm bokçulugu birakjn biraz ya
çok sıkı denemeler olmuş. maşallah erd'ye...
Herkes otomobilleri için belirli bir emek harcıyor. Bazen kendi aralarında bazen de başka markalarla rekabet ediyor. Çıkıntılık yapmış gibi görünmek istemezdim ama yayınladığınız videolarda insanları ahmak yerine koyuyorsunuz. Revo Stage 2 Leon Cupra ile deneme videosu var eyvallah videonun sonu görünüyor leon 1 boy arkadan geliyor ama ne olmuş ne bitmiş ne şartlarda basılmış başı yok ortası yok kimsenin haberi yok...Araba Plus değil 310-320Hp.lerde. Plus yazıldı başta bir ara sonra mecburen düzeltildi. Revo Stage 2 Ibiza Cupra ile deneme videosu var adam kameranın önünde diğer aracın yarı hızında fren lambaları yanarak geçiyor. Aynı şekilde yine başı yok, ortası yok kimsenin haberi yok.. Öyle geçti, böyle yardırdı :) Çekilmiş videoların arasından sadece reklam için faydalı olanları koymak pek doğru olmasa gerek...
Serkancım kimsenin emegine lafımız yok biz kendi markamızın emegini ön plana çıkarmak icin paylastık
Istersen revolu leon cupranın önden bastığı erd cupranın arkadan gelip gectiği videoyuda paylaşıyım bu nasıl 1 boymuş gorelim hee revolu cpr cupraya gelirsek 2 kere denendi 3. Ye gerek yok dedi bu isler hiç belli degil belki bu cuma siz bize video yaparsiniz kızmaya gerek yok
Burasi araba sorgulama başlığım alper kardesim herkesin arabasi kendine guzel ve özel ve araba zaten ozel focus rs insanlarin malını mülkünü boklamak etik degil
RS Serdan Bostancıdaki Halinden Bile daha guzel durumda Merak eden herkes baksın rahatına.
maşallah cok hızlı ve saglıklı bi cupra