Video efsane olmuş f30 kısmına çok güldüm :hehe: arkada çalan şarkıyı bilen var mı?
Printable View
Video efsane olmuş f30 kısmına çok güldüm :hehe: arkada çalan şarkıyı bilen var mı?
Abi 320d ye fakir demişsin demek ki biz ultra fakiriz :D herkesin makinesi kendine güzel
abi demek "arkadaşlarına rastladın" öyle mi:D
Bence sohbet, video dan daha iyi olmuş :)
Başarılı gayet, devamını bekliyoruz ;)
0,33 M4 un ilk çıkışı efsane yanlız :) sahibi hakkını veriyor :D maşallah
video bence çok iyi farklı olmuş elinize sağlık
Çok iyi yaa:) Otopark ekibiylede ortak çalışmanız direk +10 olmuş.Devamını bekliyoruz fakirlere selamlar bye.
Video çok güzel olmuş.Devamını bekliyoruz :)
yanlız ben otopark.comdaki yorumları okudukca anlam veermedim adamlar begenmedi birtürlü siteye uygun degl diyip duruyor neyi degilse uygun :)
Hemen gidep yorumlari başlarına vurak.
Samimi olsa dert resmi olsa dert
Bu millete yaranmak dert
Binemeyecegi arabaya için fakir yorumudur onlar :)
600.000 lira - 6.000.000 lira güzel para Tayfun
vallahi kızıcaktım 320d laf atıyosunuz diyede videoyu izliyince hak verdimm :hihih:
Çok keyifli ve samimi bir video olmuş, özellikle fakir muhabbetinde ve yan verilen bölümlerde eğlendim. Ayrıca
Otopark.com ekibine dahil olmanıza da çok sevindim, bu tip videoların devamını görmek beni mutlu eder. Tebrik ediyorum.
Buğracım Ellerine sağlık :) Bu konseptte çok eğlenceli olmuş :D Devamını Bekliyoruz..
Bu tarz video bence bu sektörün ruhunu yansıtıyor.
Daha doğal çünkü.
Birde şu lüks araç çekimleri bence modifiye ruhunu yansıtmıyor.
Kurgulu yapılanlar özellikle.
Evet çok güzel oluyor ama ruhu yok.
Çünkü bir 106 GTI modifiye ederken harcanan emek ile bu araca yapılan emekler bir olmuyor mesela.
Biraz da alt tabaka araçlara yönelmen dileğiyle :))
İyisin kardeşim ellerine sağlık.
Ben bu arabayi libadiyede görüyorum evden cikinca sitenin önünde oluyor genelde güzel makina