buğra herşey iyi güzelde plakaları kapatta evden alıp götürmesinler![]()
teşekkür ederim. TECHTURKEY tayfası beğeniyorsa sorun yokdün dehşet-ül vahşet sıkıntılar yaşadım ama AND 10 numara. saolsun, kriz masasını yürütmeyi çok iyi biliyor. sakinleştim şu an
sitede katliam çıktı valla 300'e yakın yorum
YouTube'da büyük ihtimal kapatırım, öyle gözüküyor.
teşekkür ederim. Allah razı olsun. valla beğendirebiliyorsam ne mutlu bana
moruk zaten beni bir gün haberlerde izleyeceksiniz diye korkuyorum![]()
10 numara bes yildiz video olmus ellerine saglik abi. Otoparkdaki yorumlarda bos bis cene calacaklarina boylle ozgun duzgun ve "kaliteli" icerigin kiymetini bilsinler. 15-16 yasindaki veletlerin editor olduklarini gorunce zaten birakmistim takibi. Senin sayende yine takip ederim belki. Bos bos kufur yakismamis bilmem ne diyen sugursuzlar hic kufur etmiyor sanarsin trafikde baska youtubedaki yabanci cok buyuk kaballards ingilizce kufur duyunca ama ulen amma ictenler keske va derler. Otoparkin kuruculari "makinaci" farkli olmalarinin sebebi' cekici gelmelerinin sebebi zaten bu , begenmiyorlarsa cik git arabam.com a hurriyetotodan felam takip et sektoru.
otopark.com samimiyetine yakısmamıs demiş biri adsuahdaudha kahkaha attım amk evlilik programımı cektiğinizi zannediyor acaba
ilk işlerinizden beri takip ediyorum severek izliyoruz
4 dk değilde 14 dk olsa bile izlenirdi keyifle daha fazla aksiyon istiyoruz![]()
M4 e pazar günü bindim ben de gerçekten değişik araba
, Eline emeğine sağlık yavrum , bir sonraki çekim için bir ipucu alabiliyo muyuz hahahah
![]()
Sen OTOPARK izleyici kitlesine takılma çok fazla. Yorumlar'a baktım da 'trafik güvenliği, küfür fazla, şehir içi trafik magandası' gibi saçma yorumlar yapmışlar. Sinan'ın BMW ile virajlarda yanladığı videolar var. Daha geçen gün 'Kadın gözüyle M5' videosun da kadın 190 km/s şehir içi yolda yaptı ama o yapınca 'ooww my god' oluyor. Sinan'ın küfürlerinin biplendiği kısımlarda var. Turbo Kadavra gibi konusu olan videolar çok daha güzel olur.
Özet geç bin diyenler için; Vurur yüze ifadesi ver yanı Buğra bitanesi
Yakışmadı bu ya küfürler filan hiç hoş değil,özellikle de başkalarını fakir diye ezmeniz. Hemen takibi bırakıyorum!!
Şaka şaka![]()
Abicim yeni bir soluk olmuş çok beğendim daha samimi daha doğal. Motorcularda bu tarz çok da arabalarda ilk defa gördüm hoşuma da gitti inşallah hep devam eder. Bana da resmi üsluptan çok bu tarz sunumlar daha keyifli geliyor eline sağlık![]()
buğra akpınar deyince aklıma direk zamanın araçlarından beyaz bymegane geldi![]()
http://www.dailymotion.com/video/xmd4gc_by-megane_auto
The Best or Nothing
Küfür kısmını itici bulmuş youtube kitlesi ama, adam yazmış, bu yeni bir konsept diye.. Bu muhabbetler üzerine tv'de program yapanlarında , nette yayın yapanlarında özünde kamera arkasında kullandıgı bir jargon ve dil var. Bunu itinayla seçilmiş cümlelerde, bazı kelimelerden bile ayırabiliyoruz ( bkz. tv 'de '' araç çok stabil ve yoldan kopmuyor'', kamera arkasında '' it gibi, yola yapışıyor '' ). Haliyle herkesin bildigini bu kadar rahat samimi ve aleni göstermek bir kesimi rahatsız etmişse de , bence harika olmuş.. Ben şahsen sanki onlarla beraber ataşehirde hissettim yeryer. İnşallah devamı gelir![]()
Konsept daha halk arabaları kıvamına vs inecek olursa , İsot Polo Tdi içinde küfredilmeye hazır
http://www.techturkey.com/forum/otom...t-edition.html
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
teşekkür ederim. genellikle ergen tayfa ya da haset tayfa kötü yorumlar yapmış, yani benim gözlemlediğim bu. olumsuz seviyeli yorumlarda geldi, olabilir sonuçta herkes beni beğenecek ya da sevecek diye bir şey yok.
aslında TT'de olumsuz yorum yapan oluyor, sonuçta kimse akrabam değil. ama ilk defa buna olumsuz bir yorum gelmedi. demek ki iş doğru, proje doğru. sevindim valla ne diyeyim. bir üst seviyem mi diyeyim ya da yeniliğin son noktası mı diyeyim. güzel proje abi, yalan yok. ben çok eğlendim, çok sevdim. sizlerde sevdiyseniz süper.
OTOPARK.COM ile aram iyi. kötü yorumlar elbette ki olacak. ama şu an projeye devam etmemi istiyorlar. demek ki bir şeyler doğru gidiyor, başarı mevcut.
estafrullah, öyle demeama DTI'a da düz boru çekme be
teşekkür ederim, sevgiler.
abicim teşekkür ederim. konuştuğumuz gibi planlamalar ok.
teşekkür ederim. aslında yadırgama var. şimdi şöyle; TT'ye birisi gelse, hop bir anda konsepti değiştirse. ben burada otomobil testi yapıcam, sitenin sistemini değiştirmiyorum ama beni devamlı göreceksiniz derse, herkes nooluyoruz lan? der. ama herkes bilir ki; ÖZGÜN ne diyorsa o! işte OTOPARK'da öyle bir şey söz konusu değil maalesef. adamlar yeri geliyor site sahipleriyle bile dalaşıyor. site sahipleri gerçekten sabırlı arkadaşlar. daha fazla aksiyon olur da, havalar ne kadar imkan verir bilmiyorum.
çekti zaten![]()
teşekkür ederim bro, adamsın. lan daha ne ipucusu, geliyoruz amk
teşekkür ederim. devamı olacak inşallah. zaten herkes birbirini tanıyor, pek yadırgayacaklarını sanmıyorum
hakikaten abi, ne günlerdi. ödül bile almıştık
yok, benim zaten orada samimiyetine güvendiğim 2 insan var, onlarda site sahibi; AND ve SİNAN. onların yorumları benim için daha çok önemli. mesela; AND ile bugün gün içerisinde konuştuğumuzda bile beni sakinleştirip, olaylara olgunlukla bakmama sebebiyet verdi. çünkü gerçekten hakaret yorumlarından çok sıkılmıştım.
bak o son cümle iyi beteşekkür ederim!
nooluyoruz, ne diyor diyorum
teşekkür ederim, sevindim. uzun zamandır ilk defa TT'de bir konum bu kadar çok hit aldı. valla ben bu projeye devam ederim, bırakmambakarsın buradan falan yürürüz, sinema film teklifleri falan
makara tabi bu.
ooo, nostaljiulan ne güzel renk yapmışım, valla aynı rengi yapmak için şimdi neler vermezdim. saolun.
herkesin hayatına kimse karışamaz =) herkes özgür, bırak yazsınlar. hakaret yazıları siliniyor zaten. olumsuz ama yapıcı eleştiriler duruyor. ben hep diyorum, herkes herkesi sevmek zorunda değil. evet değil ama saygı duymak zorunda. ben HONDA'yı sevmiyorum (yok öyle bir şey tabi, severim) diye HONDA iflas etmez.
devamı gelecek inşallah, teşekkür ederim.
Buğra maşallah kardeşim üniversite yıllarında ki hayalini gerçekleştirdin gerçekten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)