User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
119 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: The makİna | bmw m4

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra herşey iyi güzelde plakaları kapatta evden alıp götürmesinler

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video çok güzel olmuş ellerine sağlık. ve en önemlisi o doğal yorumlara çokca tebessüm ettirdi. yorumlara takılma bence otopark ekibiyle birlikteliğin inşallah devam eder , hatta benim nacizane fikrim senin videoların yoruma kapalı olsun. yüzüne koalalar yağsın iyiymiş
    teşekkür ederim. TECHTURKEY tayfası beğeniyorsa sorun yok dün dehşet-ül vahşet sıkıntılar yaşadım ama AND 10 numara. saolsun, kriz masasını yürütmeyi çok iyi biliyor. sakinleştim şu an sitede katliam çıktı valla 300'e yakın yorum YouTube'da büyük ihtimal kapatırım, öyle gözüküyor.

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla izlerken zevk aldım. Muhabbet videoya renk katmış.
    Ama şu bi gerçek, ben daha Buğra'nın kötü olan ne bir fotosunu ne de bir videosunu gördüm.
    Böyle video/foto çekmeye devam et broo.
    teşekkür ederim. Allah razı olsun. valla beğendirebiliyorsam ne mutlu bana

Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra herşey iyi güzelde plakaları kapatta evden alıp götürmesinler
    moruk zaten beni bir gün haberlerde izleyeceksiniz diye korkuyorum

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 numara bes yildiz video olmus ellerine saglik abi. Otoparkdaki yorumlarda bos bis cene calacaklarina boylle ozgun duzgun ve "kaliteli" icerigin kiymetini bilsinler. 15-16 yasindaki veletlerin editor olduklarini gorunce zaten birakmistim takibi. Senin sayende yine takip ederim belki. Bos bos kufur yakismamis bilmem ne diyen sugursuzlar hic kufur etmiyor sanarsin trafikde baska youtubedaki yabanci cok buyuk kaballards ingilizce kufur duyunca ama ulen amma ictenler keske va derler. Otoparkin kuruculari "makinaci" farkli olmalarinin sebebi' cekici gelmelerinin sebebi zaten bu , begenmiyorlarsa cik git arabam.com a hurriyetotodan felam takip et sektoru.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 1.7 DTI a duzboru çekelim. Ellerine sağlık Buğra abi güzel olmuş.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bigra cidden dokturmussun kardesim.
    GT3 istersen en kanatlisi ve carbonlusundan hazirim

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otopark.com samimiyetine yakısmamıs demiş biri adsuahdaudha kahkaha attım amk evlilik programımı cektiğinizi zannediyor acaba
    ilk işlerinizden beri takip ediyorum severek izliyoruz

4 dk değilde 14 dk olsa bile izlenirdi keyifle daha fazla aksiyon istiyoruz

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar SS aracın oldu geç bile kaldın Murat Abi. Kanatlı Almanın güzel bi videoyu hakediyor.
    Bence Buğra'yı tut kolundan çek

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M4 e pazar günü bindim ben de gerçekten değişik araba , Eline emeğine sağlık yavrum , bir sonraki çekim için bir ipucu alabiliyo muyuz hahahah

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estafrullah .
    Video cidden çok keyifli olmuş cidden. Devamını izlerim geldikçe. Genelde tatsız tutsuz oluyordu bu tarz videolar ama tam tadında sıyrılmış aradan

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olur mu canim; 2010 da LP-640'im varken Bugra ile kisa film bile yaptik����

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sen OTOPARK izleyici kitlesine takılma çok fazla. Yorumlar'a baktım da 'trafik güvenliği, küfür fazla, şehir içi trafik magandası' gibi saçma yorumlar yapmışlar. Sinan'ın BMW ile virajlarda yanladığı videolar var. Daha geçen gün 'Kadın gözüyle M5' videosun da kadın 190 km/s şehir içi yolda yaptı ama o yapınca 'ooww my god' oluyor. Sinan'ın küfürlerinin biplendiği kısımlarda var. Turbo Kadavra gibi konusu olan videolar çok daha güzel olur.

Özet geç bin diyenler için; Vurur yüze ifadesi ver yanı Buğra bitanesi

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakışmadı bu ya küfürler filan hiç hoş değil,özellikle de başkalarını fakir diye ezmeniz. Hemen takibi bırakıyorum!!
    Şaka şaka
    Abicim yeni bir soluk olmuş çok beğendim daha samimi daha doğal. Motorcularda bu tarz çok da arabalarda ilk defa gördüm hoşuma da gitti inşallah hep devam eder. Bana da resmi üsluptan çok bu tarz sunumlar daha keyifli geliyor eline sağlık
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

S1NAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra akpınar deyince aklıma direk zamanın araçlarından beyaz bymegane geldi

http://www.dailymotion.com/video/xmd4gc_by-megane_auto
    The Best or Nothing

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S1NAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

By Megane - Dailymotion video
    Ya ne günlerdi be,ehliyetim yok arabamız megane2 idi falan açıp açıp izlerdim

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küfür kısmını itici bulmuş youtube kitlesi ama, adam yazmış, bu yeni bir konsept diye.. Bu muhabbetler üzerine tv'de program yapanlarında , nette yayın yapanlarında özünde kamera arkasında kullandıgı bir jargon ve dil var. Bunu itinayla seçilmiş cümlelerde, bazı kelimelerden bile ayırabiliyoruz ( bkz. tv 'de '' araç çok stabil ve yoldan kopmuyor'', kamera arkasında '' it gibi, yola yapışıyor '' ). Haliyle herkesin bildigini bu kadar rahat samimi ve aleni göstermek bir kesimi rahatsız etmişse de , bence harika olmuş.. Ben şahsen sanki onlarla beraber ataşehirde hissettim yeryer. İnşallah devamı gelir

Konsept daha halk arabaları kıvamına vs inecek olursa , İsot Polo Tdi içinde küfredilmeye hazır
    http://www.techturkey.com/forum/otom...t-edition.html
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 numara bes yildiz video olmus ellerine saglik abi. Otoparkdaki yorumlarda bos bis cene calacaklarina boylle ozgun duzgun ve "kaliteli" icerigin kiymetini bilsinler. 15-16 yasindaki veletlerin editor olduklarini gorunce zaten birakmistim takibi. Senin sayende yine takip ederim belki. Bos bos kufur yakismamis bilmem ne diyen sugursuzlar hic kufur etmiyor sanarsin trafikde baska youtubedaki yabanci cok buyuk kaballards ingilizce kufur duyunca ama ulen amma ictenler keske va derler. Otoparkin kuruculari "makinaci" farkli olmalarinin sebebi' cekici gelmelerinin sebebi zaten bu , begenmiyorlarsa cik git arabam.com a hurriyetotodan felam takip et sektoru.
    teşekkür ederim. genellikle ergen tayfa ya da haset tayfa kötü yorumlar yapmış, yani benim gözlemlediğim bu. olumsuz seviyeli yorumlarda geldi, olabilir sonuçta herkes beni beğenecek ya da sevecek diye bir şey yok.

aslında TT'de olumsuz yorum yapan oluyor, sonuçta kimse akrabam değil. ama ilk defa buna olumsuz bir yorum gelmedi. demek ki iş doğru, proje doğru. sevindim valla ne diyeyim. bir üst seviyem mi diyeyim ya da yeniliğin son noktası mı diyeyim. güzel proje abi, yalan yok. ben çok eğlendim, çok sevdim. sizlerde sevdiyseniz süper.

OTOPARK.COM ile aram iyi. kötü yorumlar elbette ki olacak. ama şu an projeye devam etmemi istiyorlar. demek ki bir şeyler doğru gidiyor, başarı mevcut.

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde 1.7 DTI a duzboru çekelim. Ellerine sağlık Buğra abi güzel olmuş.
    estafrullah, öyle deme ama DTI'a da düz boru çekme be teşekkür ederim, sevgiler.

abicim teşekkür ederim. konuştuğumuz gibi planlamalar ok.

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otopark.com samimiyetine yakısmamıs demiş biri adsuahdaudha kahkaha attım amk evlilik programımı cektiğinizi zannediyor acaba
    ilk işlerinizden beri takip ediyorum severek izliyoruz
    4 dk değilde 14 dk olsa bile izlenirdi keyifle daha fazla aksiyon istiyoruz
    teşekkür ederim. aslında yadırgama var. şimdi şöyle; TT'ye birisi gelse, hop bir anda konsepti değiştirse. ben burada otomobil testi yapıcam, sitenin sistemini değiştirmiyorum ama beni devamlı göreceksiniz derse, herkes nooluyoruz lan? der. ama herkes bilir ki; ÖZGÜN ne diyorsa o! işte OTOPARK'da öyle bir şey söz konusu değil maalesef. adamlar yeri geliyor site sahipleriyle bile dalaşıyor. site sahipleri gerçekten sabırlı arkadaşlar. daha fazla aksiyon olur da, havalar ne kadar imkan verir bilmiyorum.

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar SS aracın oldu geç bile kaldın Murat Abi. Kanatlı Almanın güzel bi videoyu hakediyor.
    Bence Buğra'yı tut kolundan çek
    çekti zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M4 e pazar günü bindim ben de gerçekten değişik araba , Eline emeğine sağlık yavrum , bir sonraki çekim için bir ipucu alabiliyo muyuz hahahah
    teşekkür ederim bro, adamsın. lan daha ne ipucusu, geliyoruz amk

Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video cidden çok keyifli olmuş cidden. Devamını izlerim geldikçe. Genelde tatsız tutsuz oluyordu bu tarz videolar ama tam tadında sıyrılmış aradan
    teşekkür ederim. devamı olacak inşallah. zaten herkes birbirini tanıyor, pek yadırgayacaklarını sanmıyorum

Olur mu canim; 2010 da LP-640'im varken Bugra ile kisa film bile yaptik����
    hakikaten abi, ne günlerdi. ödül bile almıştık

Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen OTOPARK izleyici kitlesine takılma çok fazla. Yorumlar'a baktım da 'trafik güvenliği, küfür fazla, şehir içi trafik magandası' gibi saçma yorumlar yapmışlar. Sinan'ın BMW ile virajlarda yanladığı videolar var. Daha geçen gün 'Kadın gözüyle M5' videosun da kadın 190 km/s şehir içi yolda yaptı ama o yapınca 'ooww my god' oluyor. Sinan'ın küfürlerinin biplendiği kısımlarda var. Turbo Kadavra gibi konusu olan videolar çok daha güzel olur.
    Özet geç bin diyenler için; Vurur yüze ifadesi ver yanı Buğra bitanesi
    yok, benim zaten orada samimiyetine güvendiğim 2 insan var, onlarda site sahibi; AND ve SİNAN. onların yorumları benim için daha çok önemli. mesela; AND ile bugün gün içerisinde konuştuğumuzda bile beni sakinleştirip, olaylara olgunlukla bakmama sebebiyet verdi. çünkü gerçekten hakaret yorumlarından çok sıkılmıştım.

bak o son cümle iyi be teşekkür ederim!

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakışmadı bu ya küfürler filan hiç hoş değil,özellikle de başkalarını fakir diye ezmeniz. Hemen takibi bırakıyorum!!
    Şaka şaka
    Abicim yeni bir soluk olmuş çok beğendim daha samimi daha doğal. Motorcularda bu tarz çok da arabalarda ilk defa gördüm hoşuma da gitti inşallah hep devam eder. Bana da resmi üsluptan çok bu tarz sunumlar daha keyifli geliyor eline sağlık
    nooluyoruz, ne diyor diyorum
    teşekkür ederim, sevindim. uzun zamandır ilk defa TT'de bir konum bu kadar çok hit aldı. valla ben bu projeye devam ederim, bırakmam bakarsın buradan falan yürürüz, sinema film teklifleri falan makara tabi bu.

Alıntı S1NAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    By Megane - Dailymotion video
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ne günlerdi be,ehliyetim yok arabamız megane2 idi falan açıp açıp izlerdim
    ooo, nostalji ulan ne güzel renk yapmışım, valla aynı rengi yapmak için şimdi neler vermezdim. saolun.

Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küfür kısmını itici bulmuş youtube kitlesi ama, adam yazmış, bu yeni bir konsept diye.. Bu muhabbetler üzerine tv'de program yapanlarında , nette yayın yapanlarında özünde kamera arkasında kullandıgı bir jargon ve dil var. Bunu itinayla seçilmiş cümlelerde, bazı kelimelerden bile ayırabiliyoruz ( bkz. tv 'de '' araç çok stabil ve yoldan kopmuyor'', kamera arkasında '' it gibi, yola yapışıyor '' ). Haliyle herkesin bildigini bu kadar rahat samimi ve aleni göstermek bir kesimi rahatsız etmişse de , bence harika olmuş.. Ben şahsen sanki onlarla beraber ataşehirde hissettim yeryer. İnşallah devamı gelir
    Konsept daha halk arabaları kıvamına vs inecek olursa , İsot Polo Tdi içinde küfredilmeye hazır
    http://www.techturkey.com/forum/otom...t-edition.html
    herkesin hayatına kimse karışamaz =) herkes özgür, bırak yazsınlar. hakaret yazıları siliniyor zaten. olumsuz ama yapıcı eleştiriler duruyor. ben hep diyorum, herkes herkesi sevmek zorunda değil. evet değil ama saygı duymak zorunda. ben HONDA'yı sevmiyorum (yok öyle bir şey tabi, severim) diye HONDA iflas etmez.

devamı gelecek inşallah, teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir şey rica edeceğim; videoyu izleyen arkadaşlarım, lütfen YouTube üzerinde videoyu beğenebilirler mi? dileyen yorumda yaparsa mutlu olurum. neden diyecek olursanız; şu an TÜRKİYE TOP TREND'e girdikte ayıptır söylemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra maşallah kardeşim üniversite yıllarında ki hayalini gerçekleştirdin gerçekten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)