Kendi adıma çok sevindim buğra abi video işlerine geri dönmene daha doğrusu daha sık izleyecek olmaya by megane video'su benim için efsanedir her zamanda öyle kalacak eskiler candır
Printable View
Kendi adıma çok sevindim buğra abi video işlerine geri dönmene daha doğrusu daha sık izleyecek olmaya by megane video'su benim için efsanedir her zamanda öyle kalacak eskiler candır
teşekkür ederim. OTOPARK'ın sahiplerinden bir tanesi (Sinan) benim ortaokul arkadaşım. saolsun güzel destek oldu hem AND hem de SİNAN. takipçileri var, evet. iltifatın için ayrıca teşekkür ederim, daha iyileri de vardır bence, eminim. THE MAKİNA bu tarz bir proje. konu sistemi yaratırsam eğer, bu kadar tepki almazdı. sonuçta konu için yaratıcı ve en önemlisi editör olmak gerekiyor. bende editörlük potansiyeli yok denecek kadar az ve bir yerden sonra tıkanırım, eminim. ekipsiz bir yere kadar çünkü. ama tek başıma bu işi iyi yaparım.
uzunluk konusuna katılıyorum ama izlenme payını düşürebilir. o da bir risk. denemek lazım. küfürü kaldıramadı o tayfa o yüzden sansürlemeyi planlıyorum. teşekkür ederim tekrar ve tekrar.
teşekkür ederim. sahibi 10 numaradır, adam gibi adamdır.
teşekkür ederim Gökhan'cım. bende çok sevindim bunları senden duyduğuma. eski video klipleride tekrar yüklüyorum YouTube sayfama, bilgin olsun.
Telefondan buyuk mesajjda alinti yapamadim, uzunluk konusunda benim video limitlerim 3 dk, arabali videoysa 5 dakka
Abi adamlar 1 saat 15 dk m5 kullaniyo ben bitince uzuluyorum :) icerik vs iyi olunca bence uzun olmasi kotu etkilemez
eline saglık öncelikle gerçekden çok güzel olmuş hani arabadaki 4. kişi gibi hissettim kendimi :smokin: abi ne yakıo bu diyesim geldi :hihih:
uzunluk konusu bence 2 vidyo yayınlasanız biri 4-5 dk olan trailer tarzında olsa ama ikincisi uzun versiyon olsa defalarca izlerim şahsen :icon_rule:icon_rule
gerçekden otoparkda sizi görmek sevindirdi arada panpalarla pov a falan katılırsanız dahada güzel vidyolar gelir diye düşünüyorum :bravo::bravo::bravo:
YAni kurgunun kralıda olsa bir araba videosunu max 2 kere izlerim.Ama konuya her girdiğimde tekrar izliyorum :)Çünkü eğleniyorum
Kankacım Sen Otopark offical için bipli birde normal vatandaş için sansürsüz video koy derim :)
:) şu an istatistik değerlere bakıyorum. 4 dakikalık videoyu 4 dakika izlemiş herkes, vay be :) şaşırdım, belki uzatılabilir.
teşekkür ederim. zaten amacım tamamiyle o, izleyiciyi de dahil etmeye çalışıyorum. orta tüketimde 15-17 gözüküyor, belki daha düşükte olabilir. ama öyle inanılmaz bir yakışı var mı? bence c6 ile aynı hemen hemen, öyle hissettim.
videoyu bölmek istemiyorum çünkü izleyici bölünür bence. uzun versiyon projelerde pek tarzım değil. ben ShowMAX'de Piston'u yaparken bile nasıl kurgulayacağımı düşünüyordum 45 dakikalık tv programını :) bitmiyor çünkü kurgu. ince eliyorum, sık dokuyorum.
teşekkür ederim tekrar, bunları duymak güzel. mutlu oluyorum. POV; Sinan ve Muhip'e özel bir şey anladığım kadarıyla. belki daha farklı projelerde geliştirebilirim, bilmiyorum.
adamsın sen ya :) yavrum, bip olayını halledicem ama sansürsüz koymayabilirim. adamlar zaten kulp arıyorlar, nerden laf sokarız diye.
hacı tamamiyle benim düşüncem o :) bende 5 senedir Mini var mesela. C6 ya da e92 M3 istiyorum ama param yok, o yüzden almıyorum :) yoksa otomobil almakta bir şey yok. gir krediye, öde Allah öde :)
çok güzel olmuş bence. emeklerinize sağlık :)
Maşallah emeğinize sağlık çok beğendim. İzlerken resmen bitmesin diye temenni ettiğimiz cinsten bir video olmuş :)
Bu doğal çekim rahat tavırlar makaralar inanılmaz eğlence katmış. İzleyen o arabanın içindeki 4. kişi olmuş eline emeğine sağlık.
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş ya her aklıma geldiğinde açıp izliyorum :) , az öncede 300z nin kısa videosunu gördüm oda mükkemmel gözüküyor underground u hatırlattırdı :D iyi çalışmalar
Olsun abi olsun doya doya izleyelim izzet i :)
video başarılı olmuş baya, tebrikler
baya keyifli olmuş ;)
100.000 izlenmeyi geçtik. İngilizce altyazı eklenmiştir. İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim, tekrar ve tekrar :)