Video cok guzel olmus ya surekli tebessum kaliyor yuzunuzde :) Devamini sabirsizlikla bekliyoruz artik :)
Printable View
Video cok guzel olmus ya surekli tebessum kaliyor yuzunuzde :) Devamini sabirsizlikla bekliyoruz artik :)
Hatunlu kısım kısa tutulabilir, arabanın yürümesi ile ilgili farklı çekim ve/veya drift sahnesi konabilirmiş.
Onun dışında gayet başarılı yine.
abi küfre ve hatunlara takıldıysan, yurtdışı videoları izle adamlar resmen modifiyeli konulu fake taxi gibi videolar yapıyorlar bizim çocuklar yine insaflı. Görsel olarak arabaların yakışıklı olması çoğunluğun genç ve erkek olması işin içine hatunlarıda katıyor. Adama fazla yüklenmeyin :)
pilavlı mevlüt okutmalıydı bence bu arabanın tarzı ona uygun hey allahım ya :D
video çok güzel muhabbetlerde tam yerinde, kızların beyin terk :D
Çok iyi olmuş fakat bir drift sahnesi gerçekten beklenildi.
Bugra harıka gıdıyor
severek ızlıyorum vıdeoları
devamını beklıyoruz :)
yine mükemmel bir is cikmis tebrikler valla isiniz zor her videoda is iyi olunca beklenti artiyor birde techturkey 10 yil bulusmasina gelmeyi düsünüyormusunuz sizinle tanismak cok isterim
Ellerine sağlık Buğra,Araçta 10 numara Maşallahh...Kurgu İzlettiriyor tebessüm ettiriyor :)Tebriklerrr
Herkesin güzel yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim , otoparkcom'a da 2 yorumda bulundum özet olarak Buğra güzel işler çıkarıyor ve kimisi kaldıramıyor kimisi otopark com un platformuna yakıştırmıyor ama bunun yeni bir prodksyon olduğunu kestiremiyor ,
Videoda tarzımı da az çok bilirsiniz çok daha fazla geyik olacaktı ama Buğra da yorumlardan biraz bıktı aslına bakarsanız , izzetin zaten araç videosunu hazırlıyor yakın zamanda izleriz ,
herkesin ortak değindiği nokta neden gazlama yanlama yok diye malsef ülkemizde bazı karakterler sırf bu işleri kovalıyor üstüne bir de Buğraya ilk videodan tutulanlar trafiğe şikayet ediyor bu durumda Buğra beni riske etmedi biz de soft bir video ile karşınıza çıktık :D
aracı aslında baya anlatıyoruz ama Buğra oraları pek kullanmadı sonuçta bu iş show business , o da bu işi biliyor kız , geyik reyting ve hit alıyor :D ayrı bir zamanda aracı anlattığımız bir video hazırlarız , nasıl olsa kökü biz de
:D keyfli seyirler
Önce m4,sonra İzzet.Bence videolar ayrı bi trend oldu bu şekilde devam etsin hiç değişmesin eğleniyoruz bildiğin :)
Mümkünatı varsa kızları foruma üye yapabiliriz ama :))
Yine yeniden tebrikler video herzamanki gibi mükemmel :D ama biraz daha uzun olabilirdi veya gazlama filan :) aren abinin dediği gazlamali videoları şimdiden bekliyoruz o zaman :D
Eline sağlık güzel olmuş.
video çok iyi :) izletiyor güldürüyor. kızlar olmasa olurmuydu bilemedim. olması rahatsız da etmedi ama arada kaldım o konuda. ama kızlarla olan muhabbet de ayrı komikti :)
m4 videosu daha komikti sanki daha hoşuma gitmişti
Hocam videolar güzel içerik biraz dolu olsa güzel olurdu. Kız olayı reyting Vs tamam ama o kısım içi çok boş olmuş. Videolarının konsepti hakkında tam net olarak fikir edinemedigim için böyle bir yorum yaptım. Sıradaki videoyu bekliyoruz. Kolay gelsin.
arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın. telefonum susmadı, mesajlar vs... derken bilgisayar başına oturamadım. tek tek cevaplıyorum inşallah.
evet, salı'dan salıya yetiştirmeye çalışıyorum. teşekkür ederim :)
teşekkür ederim. amin, inşallah.
teşekkür ederim. İzzet ve Aren 1 tanedir :)
:D makinalar ateş ediyor. teşekkür ederim. ya Aren çok konuştu aslında :) hatta keserken baya bir saydırdım Aren'e :D ama işte az-öz mantığı bende ki.
teşekkür ederim, bunları duymak gerçekten çok güzel. zaten mutlu oluyorum, ayrı bir heyecan kaplıyor içimi :) zaten dün Elnur ile başımıza çok garip bir şey geldi, başkomiser tebrik etti ve gitti. inanamadık.
teşekkür ederim :) Aren'i susturdum valla, yalan yok :D aga adam makine gibi, çok hızlı anlatıyor. lan dur diyorum, yok abi adam konuşuyor hala :D saolsun, kızlarla sohbet sırasında karışmadı :D Aren kızma he, seviyorum seni kardeşim :D
ya bakma aslında kızlar varya hasta o tip muhabbetlere. el freni, vites diyorum hemen gülüyorlar ki yemin ediyorum ne izlediyseniz o :) hiçbir hile yok.
adam o ya :)
teşekkür ederim. salı'dan salıya var öyle bir plan, Allah büyük, inşallah :)
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim. adam anlattı aslında da herhalde 5 dk. sürmüştür di mi Aren :D