Şu aralar ***** İstanbulpark pist süreleri, oldukça hararetli ve popüler bir durumda.
Youtube kanalında abone olduğum , Nürburgring hayranı Bridge to Gantry kanalı sahibi Dale kendine yeni bir Leon ST Cupra almış. Güzel turlar atıyor. Yine yakın zamanda paylaştığı ve GT3 takip ettiği bir videoda , gt3 önünde giden bir araç oldukça dikkatimi çekti.
Mk2 golf , inanılmaz bir süratte gidiyordu , öyle ki bazı noktalarda hem gt3 e hem Dale'e fark atıyordu. Video yorumlarından bakındım, başkalarının da dikkatini çekmiş. Bulduğum bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
Adam garajında yıkılmış haldeki aracı alıp toparlamış. Ringde harikalar yaratmış. Çok büyük rakamlar harcadığını sanmıyorum, buna benzer bir araç ile İstanbulpark önden çeker rekoruna sulanmak mümkün olur mu sizce ?
Not: Ringde m4 ün 7:52 yapabildiğini , en iyi önden çeker megane RS in 7,54 döndüğünü hatırlatayım. Amca 7,45 dönmüş kendi yaptığı aracı ile . Enteresan
Araç hazırlanması ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linktedir. Emek hırsızlığı olmaması adına direk linki veriyorum. Gerçi o da başka bir yerden almış sanırım.
Niges MK2 Golf Track car build in 5 weeks.. MASSIVE Thread ! -
Ayrıca 2 adet video koyayım. Önce leon st cupra vs gt3 vs pinderwagen
Ve 7,45 döndüğü video