Ölümle dans :D
Printable View
Ölümle dans :D
Proje ile ilgili bir gelişme var mıdır?
Proje parça olarak %80 tamam.
Yarış sezonu olduğu için garaj biraz yoğun. Yarış sezonu bittiğinde garajdaki yoğunluk azalacak bizde projeye başlayacağız.
Takribi 2-3 aya kadar aracı boşaltıp şaseleri güçlendirmekle işe başlayabiliriz. Başladığımızda proje konusu da açacağım.
merhaba. yaptığınız araç gercekten hayallerimin arabası diyebilirim. hem yerli bir araç hem de full dolu olacak.Allah nazardan saklasın. ülkemizde hep bmw honda vs. yabancı araçlarla yapılan çalışmalar gerçekten cok fazla. ama yerli bir araçla yapılan bu olay tamamen ayrı birşey. sizi ne kadar tebrik etsem azdır.bir de sizden istediğim bir sey var .rica etsem tasarım fotograflarından bir kaç tane daha yapabilirmisiniz. mümkünse kartal ağırlıklı olmasını isterim. tekrardan sizinle ne kadar gurur duydugumu anlamanızı isterim. idolümsünüz.:)
Takipteyim :D
yürümeyeni yürütmek, en sevdiğim :)
Sırada 2 swap işlemi var, bittikleri zaman proje konusunu açacağım. Şimdi erkenden açıp altını yorum doldurmayalım :D
Metin abi bitmedimi swaplar :D Hadi başlasın artık sabırsızlanıyorum :D
Kafaya koymuşsun abi inşallah hayırlısıyla biter büyük meraktayız :)
Hem iyi hem kötü haberlerim var.
TOSFED 2016 Drift Yarışları Takvimini taslak olarak yayınladı. İlk yarış 8-9 Nisan gibi görünüyor. Bu kötü haber çünkü araca şimdi başlasak yine yetiştiremeyiz.
İyi haber ise yarışlar beklediğimizden erken başlayacağı için Supra SLX projesinin başlangıç tarihini de yakına çektik. En azından Mayıs sonundaki 2. yarışa yetiştireceğiz.
çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum. herşeye rağmen kasanın dengeli olduğunu düşünüyorum. arabamı seviyorum :) rastgele..
Video çok güzel fikir çok güzel projenizde başarılar diliyorum kolaylıklar
Yav metin abi hani bu haftasonu sökücektiniz makineyi bu gün can abiye sordum dedi yok daha sökmeye başlamadık bi başlasa da izlesek ya. Bu arada +500 Hp direksiyonu çıkartıp atıcakmısınız? :D
Yokmu bi gelişme :)
Hortlatayım
Bir an gelişme var diye heyecanlandım.
Proje değişikliği sebebiyle satılıktı araç;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...82277224/detay
Sen okadar şekil şukul yap, videolar çek milleti umutlandır..
Kapanışı trafik çekicisi videosu ile yap. Bizimla değilsın MOZEN bey.