Sahibindende bir bakınıyor insan 200 civarlarına. Az öncede mazdalara baktım mesela ama yarın sabah dizel cliomu çalıştırım show radyo nihatla muhabbe eşliğinde dur kalka kaldığım yerden devam edicem :)
Printable View
Eline sağlık abi yine çok başarılı keyifle izledim.
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim. doğru tahmin ama 1 tane gt3 hatırlıyorum ben. diğeri turbo s değil miydi?
teşekkür ederim. onu bende yapıyorum abi, herkes gibi :)
teşekkür ederim. bırak doğal kalsın ya, ben öğreniyorum işte :) diğer türlü olmaz inan bana, konsepte aykırı bana göre.
onu bende yapıyorum :) mesela c6 bakıyorum arada, e92 m3 bakıyorum. çok efkarlanırsam gt-r bakıyorum :D
Bugra abi nsm32 F430 zamanlarindan beri ( cocuklugumuzun gaza getiren videolari :D :D ) her videonu keyifle izliyorum . Basarili cizgini hep devam ettirmen dilegiyle yeni calismalari da heyecanla beklemedeyiz .
yine güzel bir video :)
araç içi çekimleri biraz çoğaltılabilir mi acaba ?
Abi digerleri gibi bu da cok basarili. Eger the makina'nin diger çekimleri icin istek kabul ediyosan listede DOA S2K olursa fena olmaz hani. Basarilar diger cekimlerde severek izliyoruz :)
Her zamanki gibi olmuş abi yine :)
Yine çok başarılı ve keyifli olmuş ellerine sağlık:)
Bu arada Elnur'u yakında ekibe dahil ediceksin sanırım :)
Devamını 4 gözle bekliyoruz
Çok kışkırtıcı videolar, arabalar, müzikler...
Çok beğeniyorum işlerini. Eline sağlık.
Videolar çok yakın aralıklarla geldi, bu da sanki hergün yeni bölüm yüklenecekmiş hissi verdi.
Şahsen benim sabırsızlanmama yol açtı.
Şöyle de birşey var ilk videoda m4 sonra 350z en son rx8 geldi. Şahsen araç beklentileri çok ters köşe yaptı.
Formata kesinlikle lafım yok tarz çok iyi.Youtube yorumlarını okudum da argo falan bunlar takılınmaması gereken şeyler.
Ancak m4 ten sonra gözlerim 911 turbo, GTR, F458 falan aradı.
Kimse yanlış anlamasın 350z ve rx8 i asla kötülemiyorum.param olsada ben alsam :)
Ortaya güzel birşeyler çıkmış daha da güzel olması bizim yorumlarımız sayesinde olacağını düşünüyorum.
Emeğine, eline sağlık diyorum.
yine çok güzel bi videoyla bizleri mutlu ettin :D keyifler yerine geldi. en beğendiğim yeri ise Elnur'un o suratındaki tebessüm ve arkadaki müzik çok güldürdü beni bu gibi eklemeler videoyu çok güzel etkilediği kanaatindeyim. başarılarının devamını dilerim..
Bu formatın kafasını techturkey'ciler anlar , "harun abi bravo abi" ve "tedavici" :D grup anlamaz.
Bence en güzel yanı da bu yani program da bi "kalite" standartı olması.Herşeyiyle kalite kokuyor.
Benim bu bölümde eksik gördüğüm vede genel olarak tüm videolarda olması gerektiğini düşündüğüm detaylar konusu.
Örneğin; M4 videosunda carbon spoiler , aynadaki sinyaller , koltuktaki M logosu gibi çektiğin detaylar keza aynı şekilde Aren abinin Z vidosunun giriş kısmındaki ön lip , arka spoiler gibi dikkat çeken parçalar veya ince detaylar.
Bu videoda da ben spoiler ( ve üstündeki yazı ) , tek çıkış HKS egzos gibi dikkat çeken parçaları yakından görmek istedim..
Hepsinin üstünde tabiki tek tek durulamaz ama bence en azından sadece bi görüntüsü bile olsa yakından bu parçaların aralara serpiştirerek koyulması 10 olur. O devasa kanadın şöyle yakından görüntüsü ne zaman gelecek diye bekledim :D
Tabiki bu videoda yok değil örneğin kaput , coilover ve intake den bahsedilmiş çok hoşuma gitti ama es geçilen yerlerde olmuş dediğim gibi , parçanın anlatımı olmadan sadece şöyle o parça odaklı bir görüntü bile yeter :)
Umarım anlatabilmişimdir Buğra abi demek istediğimi :) Kolay gelsin..
eline sağlık buğra yine 1. günün sabahında 20.000 izlenmeyi geçmiş makina :) :bravo: :icon_tup: :icon_rule
Araç sahibi olarak Yorumlar için teşekkür ederim.Buğra Akpınara izleme beğenme gibi desteklerimiz devam ettiği sürece inşallah daha çok böyle güzel videolar izleticek bize...Araçla ilgili aklına birşey takılan sormak isteyen sorabilir elimdne geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
Kusura bakmayın tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım :)o saniyeden sonra 3. vitese atarken bir sahne geçişi var diğer düzlüğe geçiyor aynı viteste ordaki geçişmi yanıltıyor acaba..
olaaayyy olmuşş olay tebrik ederim kardeşim 3.bölümde süper olmuş
eline emeğine sağlık.izlemesi çok keyifli.devamını bekliyoruz
video harika olmuş insan izlerken keyif alıyor. :) rx8 de çok serseri duruyor maşallah :D
teşekkür ederim :) takipte olmana mutlu oldum.
teşekkür ederim :) olabilir, denenebilir.
teşekkür ederim. aslında DOA s2k planda var fakat Doğa'nın Türkiye'ye gelmesini bekliyorum açıkçası.
teşekkür ederim. ara ara tabi ki, Elnur candır :)
teşekkür ederim. keşke öyle güzel boş vaktim olsada, her gün videoya doyursam bütün takip eden insanları.
argo olayına pek takılmıyorum. beni tanıyanlar bilir, benim böyle bir tarzım var. içimden nasıl geçiyorsa öyle davranmayı seviyorum. o yüzden fazla arkadaşım yoktur, insanlar bazen garipser :)
911 turbo (hatta twin turbo) var planda. 458'de var, ama zamanla. planlama tarihleri belli olmuyor. o an kim müsait oluyorsa.
teşekkür ederim tekrar. katılıyorum. yorumlar sayesinde THE MAKİNA kendisini geliştiriyor ve toparlıyor, daha iyi bir yola giriyor.