[QUOTE=MUGENPOWE®;440908]gelırız kardsım forza pes ne ıstersenıs oynarıs zengınlık kım bız kım garıbanızzz =)
gel valla kardeşim.sana güveç sözüm var onuda çıkarırım olmadı ben gelip alıyım seni:D:D:D
Printable View
[QUOTE=MUGENPOWE®;440908]gelırız kardsım forza pes ne ıstersenıs oynarıs zengınlık kım bız kım garıbanızzz =)
gel valla kardeşim.sana güveç sözüm var onuda çıkarırım olmadı ben gelip alıyım seni:D:D:D
olm oo guweccı kaapancak sen hala ısmarlıcan 10 sen oldu mınako ya :D
güveç bende yerim 3 güveç 1 ayran:)
kardesım sen 3 yıyosan ben 6 yerım alper zulayı saglam tut anılıda alıp akıcam guweccıyte zuhauhah
zula hazır kardeşim gelin başımın üstüne önceden anıl babayla urardınız gop'a artık yoksunuz ben napym.neyse uzmanın bu akşam ikinci kol geliyo forzada rolling var gecee.varsa setup lı arabanız getirin deniyelim:D:D:D
olm goplu kardeslerımıs eskıden bızı arar sorardı gelır gıderdk sıdmı hepsı kayıp nese aksam garajdan rolıng yalan olr tek kol garaj dıerı normal araba alabılıo uyandırıyım hewes etme fazla :) r53 coopers yapın stock z06la denyın :D:D:D
olum yıkıldım şimdi.uzmanın supraya filtre eksoz headers beyinli carrera GT ile giderim vardı yalan olduk desene.neyse bizde stock makinelerle gider yaparıs.R53 fena bi kasnak sesi var yıkım 415 hplerdeyiz şuan R53 te:):):
tmm stock z06 yla deneyın :D