Cok güzel olmus gerçekten elinize sağlık. O şartlarda tam tur kontrada arabayı tutabilmişsiniz , hakikaten çok büyük saygı duyuyorum orada performans sergiliyenlere .. Tebrik ederim canı gönülden
Printable View
Cok güzel olmus gerçekten elinize sağlık. O şartlarda tam tur kontrada arabayı tutabilmişsiniz , hakikaten çok büyük saygı duyuyorum orada performans sergiliyenlere .. Tebrik ederim canı gönülden
imzaan ne güzelmiş abiiiii :)
benım videomu ne zaman hazırlıacan lan :)
lugat geliştirmek isteyenler olabilir hahahah
:hahaha: Tek fotoğrafçım sensin valla :) Senin videonu koyucam koymaz mıyım :D Rezil edicem seni ahahaha küfürbaz çocuk :D
Ya senden Allah razı olsun valla :) O tripodun kilidini hayatta açamazdım sen olmasaydın.Taş aradım o kadar yerden,vururumda kırarım belki rahat rahat çekerim diye :D
güzel video tebrikler :)
eline sağlık Buğra gerçekten çok güzel olmuş :) bu aralar iyice aştın kendini inşallah çizgiyi kaybetmeden devamını getirirsin :)
Cok güzel olmus arkadaslar..
Buğra tebrik ederim kardeşim çok başarılı iş gerçekten de ;)
Beraberce arkadaşlar.Beraberce başarıyoruz bu işi.Ekibiz biz.İnanılmaz güzel bir ekiple beraberim ben şu anda.O yüzden çok güzel işler çıkıyor,çıkmayada devam edecek :)
bravo bu guzel goruntulerı verenlere bravo bugra
çok güzel cidden.. bu arada sizin bu driftleri üstten çekebilme imkanınız olursa o zaman göze daha hoş gelir .. 3-4 mt yukarıdan alınan görüntü bile drifti daha güzel ortaya çıkarır.
Süper olmuş ellerinize sağlık
Buuura ellerine saglik valla 2de 2 yaptin :) devamini diliyorum teekrar tesekkurler :D
Güzel Elelrinize sağlık Başarılarınızın Deavmını dilerim..
çok zevkli olmuş devamını beklyoruz:)
on numara olmuş .....
istanbulda olmak vardı ya burda kendi kendime nereye kadar pefff :(
oooo müthiş :) cekenede cektirenede helal olsun :)