maşşallah ibo diğer arkadaşlarında dediği gibi ses çok iyi olmuş. allah tamamına erdirsin![]()
maşşallah ibo diğer arkadaşlarında dediği gibi ses çok iyi olmuş. allah tamamına erdirsin![]()
bence typer swaplamışlar, maşallah Allah kaza bela vermesin basınc açtıktan sonrasını merakla bekliyorum![]()
Cok guzel oldu masallah.. Bu haliyle bile cok iyi bi sonuc ama cokcok daha iyi olacak.. Tebrikler ibo![]()
Arkadaslar hepinize tek tek teşekkür ediyorum.ses gercekten guzel oldu.Isin asli simdiye kadar ne gider , kac hp olur diye degilde sesi nasil olacak diye kafa yorduk ve bu yönde ilerledik.Emeklerimizin karsiligini ses olarak aldık, insallah guc olarakta karsiligini aliriz.
Hayir ayar Ankarada yapilacak.
Evet ex wg var haliyle. Daha once sonda 63 luk supersprint vardi onun icin yaptirmistim cutout u. Ama bu sekilde bile faydasi oluyor egzoz gazini en kisa yoldan tahliye etmenin.
Tesekkurler pampacim Işıgı gördük diyosun
BB gtc mizde sana sinyal veriyor tak 30 u diye bak![]()
Sanki k20 Turbosese bak maşallah
maşAllah ibraammm sesi gayet güzel geliyo,bitirde bizde sebeblenek artıh hahshashhshas...![]()
maşallah çok başarılı
basınç kısık olduğu için wg coşmuş durumda
Dr.Ecu AntaLya
Maşallah abi kazasız belasız.
ABO TRADING
STR
Tebrikler, tubular koyunca ses k20 turbo gibi oluyo bir de egzantrik koyup daha da devir dönerseniz fark iyice belli olur![]()
İbo abi maşallah. Enkada görürürüz inşallah. Ağız tadıyla kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)