1. video 39. saniye :icon_tup:
Printable View
1. video 39. saniye :icon_tup:
hazır yan konusu varken bu yeni 1.6 benzinli 520i veya 320i lerle yanlayan varmı?
Ulan en guzel Bmw be.
Çok iyi harbiden, bi sahibindene girip bende baktım ama 1 tane ilan var oda e39 kasa 5.20 :D
Ben kız arkadaşımın 116i'siyle (F20 kasa, 156 hp sanırım?) eğleniyorum ama düz en fazla 1 S çizerek gidebiliyor 2.'ye zaten 2. vites bittiği içinnefesi kesiliyor, o da kötü asfalt + kötü arka lastikle. Yine kötü asfaltta ufak göbek dönebiliyor. Şehiriçi için yeterince keyifli.
Araba ne kadar yüklü ya da stok mu bilemiyorum ama serserilik yapmaya çok elverişli olmuş
ayrıca yolların bu denli geniş ve düz olması da çanak tutmuş tabi
F10 ile hiç dönmedim ama f10 da döner muhtemel f30 kadar olmasada, f30 cayır cayır koyuyor hiç acımıyor 20ied bu arada araba 2de ciğeri yettiği kadar dönüyor 3 te virajına göre değişir.170lik manuel e çek dsc off koy gazı yanlasın.F30 20ied acayip keyifli bi araba hani hem günlük kullanmalık hemde eğlenmelik.Bizde var bi adet kırmızı m paket kesinlikle tavsiye ederim.
Makasta yanda ayrı bi güzel durmuş :D
520 ve 320 benzinli net yakıyo kaldıki reno motorlu C classe o bile yakıyo şaşırırsınız esp kapatınca sehiriçi 1 2 yanlasa kafi zaten
+ olarak ben en cok 2.18i 3silindirlerin götü kaldırıp yanlayıp yanlamadığını merak ediyorum
F10, F30 a göre daha rijit bir araç ve yolu tutmak istiyor. Güçte agresif şekilde gelmediği için çok fazla yan gidebilmeyi becerdiği söylenemez. Anca kötü asfalt ve doğru vites seçimiyle açılı bir dönüş yaparsınız ama devamı çok gelmez.
Yazılımlı F30'da takribi 210-220 hp oluyor fakat viteslerde Manuel modda dahil kesiciyi gördüğü an vites büyütüyor ve çok uzun sürmeyen bir powerslide tecrübesi yaşatıyor..
Adamın bilek sağlam o tartışmasız da nasıl böyle araba sürmüş orasını anlamadım Moskova'da her yer polis kaynıyor.İki video da aynı mıydı sanki?
büyük ihtimal tr deki m1 lerde böyleydi sonra tramer çok çıktı
arabanın hayatını ....miş adam
Bmw F30 larda spor şanzıman mevcutsa oem opsiyon olarak 2lt ve üstü motorlarda mevcut, sport+ modda veya dsc devre dışıyken manuel modda siz istemedikçe vites yükseltmiyor.
videoya gelince eleman olayı aşmış artık, 1M de tam erkek arabası. Umarım M2 ulaşılabilir rakamla satışa çıkar da binmek nasip olur.
1.16i güzel olabilir kasa hafif ama 320i de iyi sayılır demek, fakat 520i tahminimcede ozaman zorluyor ozaman
deneme yapmışlar azçok anlaşılıyor zorlandığı https://www.youtube.com/watch?v=WF44y4CW-0k
Yollarında güzelliğini esirgememek lazım. Maşallah uçak iner... Direksiyonda iyi tabi. Kıskandım valla.