Herkese Merhaba;
Yeni bölümde ki konuğumuz bir SUV ve bir hayli hızlıUmarım beğenirsiniz.
Lütfen videoyu YouTube üzerinde beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın.
Sevgilerimle...
Ülke güzel ülke aslında ama vatandaşı olmayınca
Maşallah Makina extreme , nazar değmesin.
Charged & Supercharged
tam nerede kaldı video derken ağzıma s.çtın ya. muhteşem bir araba, çok iyi çekimler.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
piyasaya çıkmadan önce, Dj DoğuşÇabakçor sayfasında paylaşmış - ilk o falan aldı sanmıştım ses cidden iyiymiş..
extra hiç bir şeye gerek yok sanırım araçta
https://www.instagram.com/p/9To-KQzC...=doguscabakcor
Bugracım makina kelimesini çok kullanıyorsun, bi müddet sonra çok sıkıcı oluyor.. Piyasa dili kullanman güzel geliyor belki insanlara ama; aşırısı çok kulak tırmalıyor.
Tango-1 never dies.
Harbi kükrüyor alet o nedir öylebuğra bu aracın dış cekimlerini yani sen diğer aracla cektiğin görüntülerde mi sony ile cekildi stabilizer kullandın ekstra onu merak ettim
Elleme Sekelesin...
Ne diyelim allah sahibine bağışlasın![]()
Bugra abi iyisin keyiflisin ama aren abilerle citayi baya yukseltmistin yani arac sahibi de 1-2 bisey katmayinca muhabbet olmayinca video tek tarafli kaliyor biraz bence muhabbetle daha keyifli oluyor , harici olarak araca diyecek yok zaten mukemmel
tebrikler buğra, gece eve geldim baktım yoktu kadın gözüyleyi izledim tekrar döndüm baktım gelmiş video, izleyip öyle yattım düşün
bu arada ring de en hızlı suv hala panamera turbo, bu alet gelmiş geçmiş en hızlı range![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)