güzel geceydi benim araba yazılım ve egsoz die bağarıyo yanlız :D
Printable View
güzel geceydi benim araba yazılım ve egsoz die bağarıyo yanlız :D
İbo kardeşim maşallah :) diğer araçlarada tabi
ibrahim s2000le şöyle bir yürüseydiniz uzunca erken bırakmışaınız
180 e kadar çok iyi, sen 5 e batınca oranlardan kaybetmesen 180den sonra da çok fark olmaz gibi ama 5 atınca deviri iyi yakalayamıyorsun heralde
180-200 arası cok zor devırlenıyor.s2k vıtes yukseltene kadar dayanabılsem bıraz daha gıderım belkı:D
ordada zaten bırakmazdımda kadır abı sol serıtten zorladıgı ıcın denız sola gecemedı bende 3. serıtte kaldım.vıdeonun sonunda dıkkat edersen tam onumde kamyon var.
yakın çekim olsun diye biraz sıktım.
S2k uzunda üzerdi, 50 den bassa Rs le teke tek yine aynısı olurdu..Bu denemedeki iki kişi dezavantajını tek kişi 50-55 te kapatır aynı giderdi:icon_tup:
denemeler cok ıı;) bu hafta nasıpse bende gelıcem,ıstanbulda gelıyomus galıba... gezdırcek mısınız benı:D nasıpse persembe gece cıkıcam..ankaradn hbr beklıyorum bı arkımdan musaıt mı deıl mı dıe haftaıcı konuscaz;)
Hele bigel bakalım ankarada seni kucaklar ist. gibi :)
güzel bir geceydi gelen arkadaşlara teşekkür ederiz sen olmasan kadir abi kim ayarlar böyle organizasyonları ama o akşam bir golf vardı onu kim çağırdı kadir abi yürümüyordu niye gelmiş anlamadım:D
erhan ben cekmedim bizim braderde vardı alıyım gönderirim sana
Bülenti yakalayan videoları kapar kendisi inşaatta sıvacıdır mala vurmaktan video upload etmeye vakti yoktur:D