Golf ün bıraktığı süreden sanırım s4 devam ediyor :) Maaşallah daha egzantrik falan diyorsun birde hedef nedir acaba hocam?
Printable View
Golf ün bıraktığı süreden sanırım s4 devam ediyor :) Maaşallah daha egzantrik falan diyorsun birde hedef nedir acaba hocam?
Araba gercekten cok agır , ciddi sokulse direk yarım saniye fark eder bencede, ayrıca burda egim de -2.1 ordan bile daha gideri var . Bir de turbo lar buyuk stroker da yok o yuzden biraz lag oluyo egzantrik ve subapla o sıkıntı da ortadan kalkıcak
Tesekkur ederim, motor kapagında bi-turbo yazıyo ama twin gtx2867 ..
Tesekkur ederim sizede :D
Tesekkurler, yani onun icin yuruyen de bir cok degisiklige gitmek gerekiyo patinaji onlemek icin, onuda istemiyorum, mumkun oldugunca hızlandırıcam ama daha cok keyif icin binmeyi planlıyorum..
Sagol Barıs, bu daha ısınma turları :)
Mami abi sagol, suan icin bu sekilde bırakıcam basınc acmak icin wastegate leri sıkmamız gerekiyo onun icin de komple motorun inmesi lazım o isi ust kapagı yaparken halledicem artık, subat gibi muhtemelen.
Herkese tekrardan tesekkur ederim, suan icin yavas olmasada daha potansiyelin baya altında oldugunu dusunuyorum, zamanla insallah daha da hızlanıcaz...
Maşallah çok iyi olmuş.
Aracın motor kapağında da log kitaplarında da Vagcom üzerinde de Biturbo olarak geçiyor. Ikı adet aynı turbo mevcut ama herbiri arabanın farklı taraflarında. Suprada twin turbo ama motor sıralı 6 silindir. Terminoloji olarakta bi çift twin ikiz anlamına geliyor. Senin söylediğin terim ise sequential biturbo olarak geçiyor.
Bi tık gerisinde ama oylede denebilir:) Soyle soyliyim, suan 700-710 hp bandında bunun uzerine egzantrik ve subap bu arabalarda 100 beygir civari guc veriyo, wastegateleri sıkınca da 2.4-2.5 basıcaz ordan da guc gelicek, bir de tabi daha iyi bi yarıs benzini kullanırsak yurtdısındaki araclar gibi o zaman heralde totalde 200 beygir civarı fark eder, sonrasında stroker yapıp 3.0 a donucez o zaman turboların arka tarafınıda biraz buyutebiliriz. Planlar bu yonde ama bu sefer acele etmeden keyfini cıkararak yapıcam ve kozmetige de agırlık vericem, subat mart gibi yeni halini test etmis oluruz..
Aracınıza kocaman bir maşallah.
https://www.youtube.com/watch?v=YGAMti7JuCM
aracı 1700kg olarak biliyorum benmi yanlışım ? bu kg ye 5,5sn efsane maaşallah
Çok iyi, maaşallah....
maşallah levent çok iyi olmuş bence tadını çıkartmaya bak
Maşallah ya çok güzel, bi nesilin hayalidir B5 kasa S4 :D
Video ya yorum gerekirse: "ya hayvan gibi şii yapıyonuz ya" yeterlidir sanırım :D kazasız belasız..
Tesekkur ederim, 1650 kg civarlarında sanırım olcturmedim ama internetteki sonucların hepsi 1600+ uzerine ben 80 kiloyum bir de tabi turbo kiti borular vs onlarında agırlıgı var, yani sürücü dahil kesin 1700+
Herkese tekrardan tesekkur ediyorum, dedigim gibi bu sefer acele etmeden keyfini cıkara cıkara yapıcam...
Onu bunu bırak ne zaman gazlıyoruz :p hahahaha
Sizede tesekkurler, aynı sekilde benimde hayalimdi, hatta bu yazıyı gorunce aklıma direk 2013 de actıgım konu geldi, o zaman s4 ile rs4 un farkını bile bilmiyomusum:)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html
1 bar 500 hp, cıktıgınızda benide arayın iyice sokup gelicem :D
maşallah levent daha iyi olacak inş.
çok büyük bir proje ağız tadıyla binmek nasip olsun,,gerçekten başarılı süreler ;)
maşallah kardesım 1650kg yazaydın :)
ahmet
ne desem bilemedim sıkıldıkça açıp izliyorum sanırım bağımlı oldum :) maşallah kazasız belasız
Levent süper olmuş, elinle değdiğin uçuyor maşallah :) Golf ne oldu sattın mı yoksa 2 proje aracıyla mı devam?