|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corvette Z06, Camaro Z28 Turbo, 207 SW
|
Herkesin seyretmesi gerekli!! Araba kullanırken gereken özeni göstermezsek neler olabilir birkaç örnek...
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny __________________________________ Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Son Düzenleyen Armageddon; 08-11-2008 21:17. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bişe yok???
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hala bişi yok...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
hala yok günceli
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
ehehe, arada ben de yapıyorum linki eklemeyi unutuyorum....
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Eveeeet, gereken merakı sağladıktan sonra linki verebilirim, diye kıvırayım
Link ilk mesaja kondu
__________________________________ Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Malesef 5 kere filan verildi bu video
gerçekten ibretlik ama..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Ben de çok seyrettim ama burada görmedim. Bence bir kez daha koymakta fayda var. Son zamanlarda çok kaza oluyor ne yazık ki...
__________________________________ Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Son Düzenleyen Armageddon; 08-11-2008 21:38. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pug 206 CC
|
gelde gazla smdı .... pek gercekci olmasada gercek olabılcegını dusununce kotu oluo ınsan :S
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: ...
|
Video da beni çok etkileyen emliyet kemeri takmaya çocuk kendi dahil 4 kişinin ölümüne sebeb oldu. __________________________________ Samsa |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Evet, ben de en çok ondan etkilendim. O videoyu ilk gördüğümden beri arka koltukta da her zaman kemer takarım, yanımdakine de taktırırım...
__________________________________ Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ...
|
kesinlikle takmak lazım kabul bazen çok sıkıyor heleki biraz iyi kıyım yada uzun boylu isen ama eminim tekerlekli sandalye yada tabut kadar çok sıkamaz.
__________________________________ Samsa |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |