part 4 çekilecekmi acaba
artık X6 lı arkadaş mutlu sona ulaşsın kafasını gözünü kırsın finali sabırsızlıkla bekliyoruz
şaka bir yana gerçekten çok sinir bozucu bir durum.nasıl sonuçlandı merak ediyorum
part 4 çekilecekmi acaba
artık X6 lı arkadaş mutlu sona ulaşsın kafasını gözünü kırsın finali sabırsızlıkla bekliyoruz
şaka bir yana gerçekten çok sinir bozucu bir durum.nasıl sonuçlandı merak ediyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bu adam türk işte maganda gibi sunulmaya çalışıldı bu olay. Tanıdığı açıklamış zaten ama adam gayet olgunca karşılamış. Arabama çarpıcan, kaçmaya çalışıcan, küfür edecen arabanın içinden , video çekip inmeyecen,benim 40 cm kolum olacak seni o arabaya gömmeyecem. İşte efendilik budur ağalar.
Bu x6 cı bugun soft bir adama denk gelmiş.Bir gun
Arabadan birisi bu sefer iner adamin kafasina 2 mermi atar o atari adamin munasip yerine yerlestirir.
Burasi turkiye ye sokakta neyin ne olacagi belli değil.sonrada ab mis girecemisiz b.k gireriz.daha birbirimize saygimiz yok
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Adam ışıklardan dolayı kornaya basmış gitmediği için aşağı inmiş gider yapıyor gibi görünüyor.
Yabancının küfür ettiğini görmedik sanırım video yada ben mi kaçırdım.
Adam belaya bulaşmamak için git diyor kaçmaya çalışıyor ki normal.
Şimdi bu yabancı mafya tarzı bir adam olsa çıkıp bunu vursa ne olucak.
Adamın arabasına çartığını nerden çıkarıldı bende onu merak ettim şimdi.
yabancı o kadar korkmu ki bir şey olursa diye x6 nın plakasını çekmiş![]()
Dr.ECU
X6 yı kullanan eleman polis gelene kadar bekleyeceksin diyor, sıkıntı nerede bunda? yabancı lavuk polis diyor da laf olsun diye, kapısını kitlesin beklesin, x6 yı kullanan adam zaten arıyor polisi. Adam gayet sakinmiş, sakin olmayan adam camı kırar çıkartır o adamı zaten.
Dr.ECU
Dr.ECU
Burda türke suç bulmaya çalışmışlarda adam gayet net bir şekilde polis gelene kadar bekleyeceksin diyor böyle dediğine görede vardır bir bildiği.
Vede bence adam kameraya çektiği için saldırmıyacagını sanmıyorum valla camı kırar adamı çıkarır telefonuda parçalardı yoksa![]()
BMW'ci arkadaş bekle polis cağırıcam gitme bir yere diyo bu adam kaçıyor.
Normal olarak sizin aracınıza biri çarpsa ve kaçsa siz ne yaparsınız.
Kaçıp gitse hasarınız ile polis'e başvursanız polis gelip diyorki adamı niye gönderdin niye kaçtı yapcak birşey yok takipsizlik vericek.
BMW'deki arkadaş bu kadar kavgacı olsa arabanın camı indirip adamı arabanın içinde döverdi.
Ne olursa olsun kaçmayacaktı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Yav arkadaşlar ilk sayfada da dedim 2. videonun 2.30 lu saniyelerinde karakolun ordalar zaten, duruyorlar, yabancı adam oradan da kaçıyor. Polis polis diyor 2 taraf da, karakolun önündesin niye kaçıyorsun?
Sonra ilerideki dönel kavşaktan U yapıp geri geliyor, yine karakolun önünde durmuyor.
Uzun bir çukurambar-100. yıl turu attırıyor adama.
Yabancı herifte var bi ayak.
Adamlarda video kaydı kültür olmuş her olayda sarılıyorlar telefona. En güzelini yapıyorlar kimseye derdini anlatmak zorunda kalmıyorsun.
Elema resmen tiyatro yapmış. Yurtdisinda turkleri kotulemek icin tv programina bile cekmis olabilir. Sanki kosarak kaciyo arabanin icinde nefes nefese kalmalar flan.
X6 ci gayet satinmis valla. Video asladigindada zaten oturmus bekliyor.
tam anlaşılmıyor ama eğer x6 ankaralı vatandaşın aracına çarptıysa hasar varsa doğru olanı yapmaya çalışıyor bekle polis çağırcam diyorda yabancıda korkuyormu ne kaçıyor.
yolda böyle birşey olsa biri vurup kaçsa hiçbişey yapılamıyor polisede gitsen hiçbirşey cepten.
Tek bir amacı var, oda bizi millete kötülemek.. Avare avare, polis polis diye dolanacağına kapıları kitle, telefonla kendin polisi ara. Akıl akıl gel .. takıl.. tam sopalık o yabancı lale.
adamın elleri arkada ve bekle polis gelicek diyo gayet normal ne kapıyı açmaya çalışır nede araca zarar veriyo gayet normal nesi bunun yol kavgası eleman kaçıyo adamda peşinde çok normal geldi bana
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)