User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: 22 AJ 290 Fly by 1.6 TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

22 AJ 290 Fly by 1.6 TDI

Çok yakın bir arkadasım ile gece biraz eğlenelim diye geyik amaçlı bir Fly by videosu yapalım dedik ...Henüz araç daha tam hazır değil 1 2 eksiğimiz kaldı 17 jantları üstünde Full + Tesisat takılı eğlence amaçlıdır...Maşallah eksik etmezseniz sevinirim

Setup

2.0 Bar Peak
    Bekir Paşaoğlu Yazılım
    Gtc1549vz
    Mishimoto İntercooler ( 7.5 lt )
    Dp
    Custom Cai

Gerisi Zır Stock...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geliyor bizim araçlar maşallah Allah kazası belasız kullanmak nasip etsin Eksikler tamamlanınca yürürü çok sağlam olacak
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geliyor bizim araçlar maşallah Allah kazası belasız kullanmak nasip etsin Eksikler tamamlanınca yürürü çok sağlam olacak
    İyi dileklerin için teşekkür ederim ama fazla iddaalı değilde kendi halimizde iddaalıyız diyelim aman aman büyük bir turbo yok aracın üstünde extra olarak enjektörler ile ilgili çok aksilik yaşadık mazot pompası yetersiz kaldı aracımda üstüne nos basıcaktık şimdi malesef nozzle olmadan 1 tık nos basıcaz ayar yapıp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi dileklerin için teşekkür ederim ama fazla iddaalı değilde kendi halimizde iddaalıyız diyelim aman aman büyük bir turbo yok aracın üstünde extra olarak enjektörler ile ilgili çok aksilik yaşadık mazot pompası yetersiz kaldı aracımda üstüne nos basıcaktık şimdi malesef nozzle olmadan 1 tık nos basıcaz ayar yapıp
    Suan zaten 190-210 Gibi bir hp ye sahipsiniz + nozzle eklendiği zaman 240 a kadar yolu var nos da basılırsa daha iyi olacaktır ama pompa yetmedi dediniz yanlıs hatırlamıyorsan 200 a kadar pompa yeterli kalıyor acaba başka bir sorun mu var pompa üzerinde
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan zaten 190-210 Gibi bir hp ye sahipsiniz + nozzle eklendiği zaman 240 a kadar yolu var nos da basılırsa daha iyi olacaktır ama pompa yetmedi dediniz yanlıs hatırlamıyorsan 200 a kadar pompa yeterli kalıyor acaba başka bir sorun mu var pompa üzerinde
    Şöyle demem daha doğru olucak sanırım aracın üzerine enjektör takıldı saolsun bekir abim sürekli o konuda yol katetti , enjektör dışında 1 2 parça fazlası vardı şu setup a göre lakin enjektörlü setupta cok arıza verdi en son nos basarken araç patırdama yaptı ve enjektörleri servisten sıfır alıp lag yapmasın diye 1 2 parçayıda değiştirdik cooler vs gibi... Şuanda oem nozzle ama bence çok ta iyi gidiyor oem nozzle göre...Biraz basıncta açtık o şekilde yakın 1 kaç arkdasım ile denedim iyi giden araçlarla beni fazlasıyla tatmin etti... Flaspro+ Feh li fn2 ile 0 motorlu çok iyi giden rx8 ile stage 1+ polo gti ile denedim beni gayet tatmin etti şuan için Bekir abiyle son 1 harita kaldı o ayarda bitince sanırım biraz daha iyi olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle demem daha doğru olucak sanırım aracın üzerine enjektör takıldı saolsun bekir abim sürekli o konuda yol katetti , enjektör dışında 1 2 parça fazlası vardı şu setup a göre lakin enjektörlü setupta cok arıza verdi en son nos basarken araç patırdama yaptı ve enjektörleri servisten sıfır alıp lag yapmasın diye 1 2 parçayıda değiştirdik cooler vs gibi... Şuanda oem nozzle ama bence çok ta iyi gidiyor oem nozzle göre...Biraz basıncta açtık o şekilde yakın 1 kaç arkdasım ile denedim iyi giden araçlarla beni fazlasıyla tatmin etti... Flaspro+ Feh li fn2 ile 0 motorlu çok iyi giden rx8 ile stage 1+ polo gti ile denedim beni gayet tatmin etti şuan için Bekir abiyle son 1 harita kaldı o ayarda bitince sanırım biraz daha iyi olucak
    Şunuda eklim denediğim yakın arkdaslarımla 2.15 /2.2 peak atıp 1.9 cont. şekilde denedim...Muhtemel noslu da 2.35 /2.40 peak atıcaz düşüncemiz o

FET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğuz maşallah, cont basıncın nedir?
    Custom cai ni merak ettim görme şansım var mı?
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı specler üzerinde bende gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa, bakalım kafa kafaya yürürüz artık Bekir abi zaten bu işin duayeni elinize emeğinize sağlık güncel videoları bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuz maşallah, cont basıncın nedir?
    Custom cai ni merak ettim görme şansım var mı?
    Brom eyw. çok teşekkür...Deneme zamanı basınc bi tık fazlaydı Rx8 ile denerken 4. vites 2.18 peak atıp 5. viteste 2.08 peak attım 2.08 in cont. u 1.89 falandı yanlış olmasın fn2 ile denerken de 4.5 2.2 peak atıp 1.95 cont yaptım ... Aslında Cai tamamiyle yurt dışında özel geldi..Aem vs gibi bisey değil..Markası bizde kalsın özelden gün içinde ben sana resim atıcam

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah aracınıza merak ettim cam car 'ın yanından kaçla geçtiniz
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah aracınıza merak ettim cam car 'ın yanından kaçla geçtiniz
    İyi dileklerimiz için teşekkürler 180 190 gibi sanırım daha fazla olamaz cam carda 75 gibiydi sanırım

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oğuz reyiz maşallah senin arabadan sonra kendiminkinden soğudum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuz reyiz maşallah senin arabadan sonra kendiminkinden soğudum
    Ufuk çok saol Çok şükür araç beni mutlu edicek kadar gidiyor öyle aman aman büyük bir turbo olmadan hani hybrid ayarında turbo desek yeridir Nos ile daha da iyi olucak umarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)