Youtube da adamın yorum çok gergin :D
'kardeş şans yanında olsun...'
Motorun lastikleri sormuş cevap rosso corsa 2
Printable View
Youtube da adamın yorum çok gergin :D
'kardeş şans yanında olsun...'
Motorun lastikleri sormuş cevap rosso corsa 2
Akli olan gitmez boyle, aktif motor kullaniyorum 6 aydir, ne salakliklarla karsilastim ALLAH biliyor, yasamasi mucize yemin ederim
Bir yıldır motovlog videoları izliyorum.Milleti öylesine eleştiriyorlar ki!Gerçek anlamda bir tehlike olmadığı halde veya bir kasıt olmayan anlık hareketlerde bile(ciddi durumlar hariç),ışıklarda yanına durup dünyanın lafını ediyorlar.Tabii ki trafikte yaşadıkları problemler ve bilinçsiz sürücüler var;farkındayız ve hak veriyoruz.Lakin nasıl ki onlar problem yaşadıkları aracı ve probleme sebep olan hareketi tüm sürücülere mal ediyorlarsa, kaldırımda ilerleme mevzusu da aynı algıyı motosikletliler için oluşturur.
Otomobiller gibi şeridinde giden motosikletlere aşırı saygım var. Motosiklet bir kültürdür. Motosiklet trafikten kaçmak için alınmış, başkalarına enayi gözü ile baktıracak bir araç değildir.
Motosiklet kültürüne sahip olan motosiklet sürücüleri;
- Emniyet şeridine girmezler.
- Trafikteki durmuş/hareket halindeki araçların arasından labirentteymişçesine gezmezler.
- Keko ve maganda değillerdir.
- Motosikletleri ve kendi kıyafet ve ekipmanları bakımlıdır.
- Motosikletleri onların yol arkadaşıdır. Eşşekleri değildir.
- Kendilerine SAYGILARI VARDIR, kendilerine laf ettirmezler.
Yolda / trafikte giderken bu tip insanlar hemen belli oluyor. Keyif aldığı belli, o kültüre ait olduğu belli. Son derece saygı duyarım, saygılı davranırım.
Ama videodaki gibi geri kalan çakma motorculara asla saygı falan duymam. Yolda bana yönelik bir eylemi olursa da gereğini yaparım. Bu tiplerin kendilerine saygıları yokken kimseden saygı beklemesin.. Buna kuryeler ve peket servis yapan bebeler de dahil. Adam gibi motosiklet kullananlara lafım yok. Herkes anlıyor benim nasıl tiplerden bahsettiğimi..
Ayrıca, kaska kamera takmakla da ağa olunmaz. Saygısızlığa devam edip insanları küstahça tahrik edersen, bir gün birisi seni durdurur, boynuz gibi o kamerayı kamerayı tutup kırar, bi tarafına sokar, sonra da bir temiz dayak atar. Ya da zamanında benim yaptığım gibi kaskının içine bibergazını boca eder, iki taraf da rahatlar..
videoyu izlemedim. muhtemel apacinin tekidir , yorumlardan anladigim kadariyla ..
lakin bir konuya deginmek istiyorum. "full" korunmus bir motorcuyu sinirlenip hemen dövmeye calismayin. ava gidip avlanirsiniz , malin tekine denk gelmesseniz...
Olumlu yorum yapanların, 56. saniyede kaldırımda üzerine gittiği kız yerine kendi ailelerindeki kadınlar olduğunda aynı yorumları yapmasını bekliyorum :)
Karaktersiz götveren bu sanırım youtube kullanıcı adı face profiline göre
https://www.facebook.com/impactyildirimbora?fref=ts
korayim ben olsam hele ki racing vs pahali bisey kullaniyorsa motoruna zarar verip kendim min. zarar alarak olay yerinden uzaklasirim.
zira kendisine zarar vermek istediginiz adam sizin darbelerinizden pek bisey anlamayacak, ama sizin caniniz karbon/kevlar vs kaza durumunda bile zarar gormeyen saglam malzemelerden dolayi biraz yanacak...
olay sidik yarisina donsun de istemiyorum. ben sadece nacizane tavsiyede bulundum sevdigim insanlara.
Elimle vuracağımı kim söyledi hacı :D
Vurur yüze ifadesi, parıltısı hoştur bitanesi :D
http://www.izeltas.com.tr/upl/20132221028153112.jpg
adam motorla özdeşleşmiş tamam ama gerçekten aklı olan böyle gitmez hele ki istanbul gibi bir yerde.
benim motorumu satmamın bir nedeni de şu istanbuldaki ayna kullanma özürlü sürücüler ufacık bir hata nelere mal oluyor
Arkadaş herifin tiple yaptıklarının hiç alakası yokmuş :D
kodumun spidysi :hehe:
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...93&oe=5719513B
yaklaşık 4-5 senedir motor kullanıyorum hiç kaldırımından gitmemişimdir.
Kaldırımdan gittiğini gördükçe yada arkamdan gelip bipbip bastıkça umursamıyorum, bir şey dese de dalsam diye hep bekliyorum..
saygı olmadığı için, bu adam trafikte ölse de umursamazdım.
action yaparsın eyv, 1-2 ama baya fazla olmuş bu bide bıdı bıdıları ekstra :)
hayatta kaldığına şükretmeli arkadaş.
ya şu seni döverim youtube koyarım diyen eleman noldu :D öldümü :D
Sonra da; vay ben motorluyum, iki teker üstündeyim, kaportam bedenim, beni farkedin. Farkedilmek için elinden geleni yapmış ! İnşallah birgün, biri bunu farkeder de ölümle yaşam arasındaki farkı anlar.!
o kaldirimda ben olsam onu ustunde oturdugu motordan kaldirima oturturum net...