ölüp gitse gram üzülmem böylelerine
Printable View
ölüp gitse gram üzülmem böylelerine
Yakında bitanesi s.ker belasını.
Şu çakma mavi motorluyu kervana taktılar galiba daha çıkmıyor sesi soluğu
Keşke izlemeseydim aşırı sinirim vozuldu
suruşe gidişe yapıcak yorum kalmadıda, supermoto çok iyi be tekrar ilanlara bakarken buldum kendimi
valla yanlıs anlamayında supermoto kullanan bir kişi için çokta sıradan bir gün olmuş
gerçi bi arkadaş baya yetenekliymiş... tekerde vites atmalar falan var
allah taş degdirmesin güzel adrenalin
Videonun sonuna kadar şimdi dayak yicek diye bekledim ama yemedi. Fazla yaşamaz bence facesine baktığımda Allah rahmet eylesin annesinin 2011de vefaat ettiğini gördüm annesine erken kavuşmak istiyor heralde
2 gece önce ben bu lavugu arabanin altına alıyordum az kalsın , ayna kontrol sol seride çıkarken yanımdan silme geçmesi bir oldu geberir yakinda
Trafikte motorun otomobilden önceliği mi var? + adam kafasını yeterince uzatmış arkasında araba var neden geriye çıkmak zorunda olsun?
Corsa'cı ile aynı hareketi yapardım ki yapıyorum yeri geldiğinde.
Kaldırımı motor ile işgal etmek trafiğe / yayaya ne kadar saygılı olduğunu gösteriyor.
Aceminin biri o tek tekerli makaslarda son anda gaza basmaya veya şerit değiştirmeye kalksa efsane motor kazaları arasında yerini alır eleman o an kayıttaysa.
Motora hakimiyeti güzel ona lafım yok ama biraz daha adaplı olması gerekli bence "ilerlerken".
-ara sokakta teker yapmak?
-990cc koca motorla yoğun kaldırıma girmek?
-yolun açılmasını bekleyen arabayı azarlamak? adam geri gitmek zorunda değil. ben olsam bende geri gitmesini beklerim ama artist artist vizörü açıp "seni mi bekliycem" demem.
adam motora hakim falan değil. sadece cesaretli, çirkef ve de risk alabiliyor. ne b..k olduğu pistte anlaşılabilir ancak.
milletin trafikte makas videosu koyup kendini sebastian ogier yada motosikletliyse velantino rossi falan sanmasına kıl oluyorum. yapılan yorumlar da iyice götünü kaldırınca tabi "im fuckin awesome dude" havalarına giriyolar.
arabalar arasında filan iyi gidiyor abartırsa belasını bulur da yayaların arasına girmek nedir ya marifet değil kaldırımı gasp etmek..
videoyu izledim smdi, arabalarin arasinda gittigi kesimler vasatin altinda bence. surate bakarsaniz videonun neden hizlandirildigini anlarsiniz. tr de 340la viraj yapan manyaklar var. onlari gordukten sonra bu arkadasin yaptiklari hic ilgimi cekmedi :)
+ kaldirimdan litrelik enduroyla gitmek nedir ya? hadi bos olur sabahin körü olur felan git diyecegim de yayalari feci rahatsiz etmiş hiyar. tr de ne duzgun motorcu var ne de duzgun motora saygili insan...
yakinda ya pamugu tikarlar,ya da gider sucsuz gunahsiz birine patlar..
Benim bildiğim kaldırımlar yayalar içindir motorlar kullanıyormuş canı sıkılınca,bunu görmüş olduk.Bence böyle saygısız şekilde motor süren zibidiler yüzünden gerçekten kurallara uyan saygılı,bilinçli motorcular zor durumda kalıyor.
kaldırımdaki vatandaşlardan birinin canını almadan en kısa zamanda kıçına pamuğu tıkarlar inşallah.
İyide zaten yol yok neden kapatıyorki.
Bu şuna benziyor araba ile dört yoldasın gideceğin yönde trafik var ama yol kilit sana yeşil yandı diye yola çıkıyorsun diğer yolu açık olanların yolunu kapatıyorsun.
Bunuda yapıyorsundur sanırım çünkü aynı bu durumu anlatmışsın.
Mevzu orada geri çekilip çekilmemesi değil. Geri çekilsene seni mi bekleyecem yarım saattir trafikteyim diye bağırması. Bana bağırsa iki arabanın arasına sıkıştırırdım sonrası *****. Düzgünce rica etse o adam zaten geriye çekilir.
Cok komik yorumlar var ya şimdi aramızda motor kullananda var kullanmayanda şimdi istanbul trafiğinde motora alışmış bi arkadaş siz olsanız normal bir araç gibi trafik tıkandığında trafikde beklermisiniz yoksa aralardan mı geçersiniz o zaman motor cok sacma ne gereği var corsacı haklı demişsiniz siz motorla böyle gitseniz her yer tıkalı olup corsanın olduğu yerden geçmek zorunda kalsanız sizde aynı hareketi yaparsınız çünkü corsa hatalı ha bu demek oluyomu kaldırıma cıkması teker yapıp kendini riske sokucak makaslar atması bence orda hatalı ama bu tarz bi motora binip bu kadar iyi biride kusura bakmayında soldan 80 le gitmez
Plakası ne acaba bu hıyarın. Emniyete mail atmak lazım aslında. Motorcular aksiyon kameralarıyla makas atan arabaları felam afişe edip haberlere kadar çıkarıyorlar. Sonuçta madem trafikte saygılı olucaz herkes eşit her kesimden sürücü kurallara saygılı olacak.