kedi birden maymun oldu ahahauahaa![]()
Ne zararı var sanki? Hem ne güzel arabanın üstüne pisleyecek kuşları uzak tutar fena mı?Komik video olmuş ama bir kedi sahibi olarak ayıp etmiş bu eleman diyorum.
Anlatılanlara göre peygamber efendimizin kedisinin ismi Müezza’dır. Hz. Muhammed kedisi Müezza’yı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammed’in giysisinin ucunda uyuya kalınca kediye kıyamayan Hz. Muhammed, giysisini keserek sedirden kalkmayı tercih etmiş. Müezza çok muhtemelen bir sokak kedisi.. Mekke’nin kavurucu sokaklarından Hz. Muhammed’in ilgisi ile kurtulmuş. Kendisi de sıkı bir kedi dostu olan ve hadisleri aktaran Abu Hurayra (anlamı “kedi babası” demektir) Hz. Muhammed’in kedilerin ticari alım satımını yasaklattığını söyler.
hic hos diil baya canı yanmıs olabilir yuksekten su agır gelmistir.ayrıca salaklar kaputuda yamultmusur muhtemelen.
Fuck The System !!!
hiç güzel bişi diil bncede... yapanların nasıl bir eğlence anlayışı oldugunu anlıyamadım... inş kaportasıda yamulmştur.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
çizsin abi metal parçası boyarsın bu can ama ne hakkı var korkutmaya ve soğuk olduğu için motor sıcaklığında yatmak için çıkmıştır
Samsa
kedinin tepki komik ama hoş değil.
ayrıca o çıkan ses kaportadan çıkıyo biraz yamulmuştur sunny gtr ın kaportası![]()
askerde banyo yaparken bu videoyu hatırlarsınız...
altima ..ctim gulmekten ahahauhauhauha
Drift king Dogukan http://www.youtube.com/watch?v=CmEPaqmevZo
arabayı yıkatıp eve cıkıyorsun sabah bi bakmıssın farın üstünden başlayıp bagaj kapağına doğru giden bi kedi pati izi var bide tavan ortasına oturup gerilmiş belli yapılanı tasvip etmiyorum fakat kedilerin araba üzerine çıkmasındanda hiç haz etmiyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)