İlk senin haberin olur abiii :)
Sagolasin
Tesekur ederim
O keyf bambaska :)
Printable View
Maşallah çok güzel olmuş..
MaşaAllah yağ gibi iniyor ibre.
Trafikte şaşırtır insanları. Görünüşü orjinal midir :)
Maşallah Güven yapılmayanı yapmışsın tebrikler :)
Güven kardes hala top speed videosu bekliyorum :)
Daha dun gece 306 gti a yol verip 220 km/h gibi yanindan gectim sanirim hala diyodur hyundai neyin pesinde diye :)
Sagolasin Emre'cim. Adim adim ilerliyoruz bakalim 250-260 hp hedef :D
Gecen 7-8 arac denemeye ciktik hicte aklima gelmedi :)
Ama zaten bisey anlayamiyorum ki 220 nin hemen altinda takili kaliyo devir donsede hala orda :)
Dbn takicam 100-200 almak ve dogru km/h i ogrenmek adina
Ozaman tam net cikar ortaya
maşallah yapana da araca da...
bu hyundai lerin potansiyeline bayılıyorum, zamanında şirkete almıştım bir tane era, kiralık araçlarını elden geçirip satan bir firmadan, artık turbo bulamadılar da büyük mü taktılar yoksa chipli beyin vardı onu mu kullandılar bilmiyorum ama araç inanılmaz gidiyordu, bir süre sadece onu kullandım çünkü çok keyifliydi, şaka makinası gibi, sadece frenleri berbattı :) elemanım pert edene kadar keyifle kullanmıştım, umarım son araçlarında bu fren sistemine el atmışlardır, yoksa gerçekten tehlikeli olabiliyor...
Maşallah nazar değmesin çok iyi gidiyor.
Hyundai Kia 1.5Dizel ve 1.6Dizel'leri süper bir motor.
Zamanında bizim ofiste kia rio vardı sedan 1.5motor ankara otobanında böyle bir gidiş yok ne kadar 1.6TDI focus jetta renault hiç biri yetişemezdi.
Maşallah standart hali tork olarak harika gelmişti bu hali eminim daha güzeldir. Hızlı vites değişimlerinde debriyaj ısınma yapmıştı sizin bir uygulamanız oldu mu?
Olsun sen yinede bi video cek 0 dan top speed e :)
Sagolasin abi oncelikle ve gecmis olsun
Era ile blue tamamen farkli iki arac
oldukca gelistirmisler frenler olsun yol tutusu olsun ben sikayetci degilim suan :)
Sagolasin :)
1.6 dizeller dahada iyi gidiyor :)
Ben surekli roll kovalayan biri olarak ve surekli powershift attigim halde en ufak bi sikinti yasamadim
Tesekkur ederim bu arada :)
cekicem cekicem :)
yuh :D maşallah kazasız belasız acayip fark var öyle böyle değil