maşallah allah nazardan saklasın gorkemcim.
Printable View
maşallah allah nazardan saklasın gorkemcim.
italyanlar ses işini biliyor :)
Fiatların filtre sesi zaten güzeldir. Hele HGT'nin 5 silindir sesi ayrı güzel.
ses güzel maşallah da gecemessin tabi bariz bagırıo:)
Özellikle 3.videodaki ses gercekten cok iyi.HGT nin sesi iyiymiş şaşırdım.
değerli yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler,,,,,,,beğendiğinize sevindim :) tüvden geçtik tabi standart egzoz ile,,bi süre böle kullanmayı düşünüyorum,,ilerde biraz daha kaliteli bi son susturuyla destekleyebilirim,biraz filitre sesi dinleyelim :) ,,araç v5 değil bu arada sıralı 5 silindir 20v ,,,, italyanlar gerçekten motor sesi konusunda çok iyiler en bayıldığım yani hgt nin bu özelliği zaten ....................
masallah gorkemim.asıl soruyu kimse sormamıs yaw.tuvde desibel olctulermi?kac cıktı?kac olması gerekiyormus?yaylarla ilgili sorun cıkmadımı?biraz bilgi verirsen sevinirim
bende bayılırım hgt sesine fazladan pistonu olduğu belli :) helşe vites geçişlerinde patlama olurcasına bi ses çıkartıyo, tarifi mümkün değil :)
ama son videonun sonundaki ara gazları hiç yakıştımı bize :D:P:D hehe
Ses kışkırtıcı'Üniversitedeyken Palio HL marka aracım vardı.Açık filtre takmıştım.Allahım sesi duysanız çıldırırsınız, bu kadar mı tok ve kaslı bir ses çıkar.HGT den beklenen güzellikte bir ses alınmış.
ses 10 :) maşallah
demek söktürdün Görkem yav fena bi ses vardı cidden videoları hiç açmadım bile canlı canlı duyduğum için:D
subaru gıbı be masallah cok hos sesı : )
bence küçük supra gibi :)
20 valve nede olsa
teşekkürler erdem,,,,abi tam o ölçüm kısımı kaçırdım değerleri tam göremedim ama ölçüyolar desibelini,,yaylarla ilgili bi sorun yaşamadım ben 4cm eibach var bende,,ama orda dyno ya benzer bi yere çıkartıyolar aracını oraya çıkamıcak derecede basıksa aracın direk gönderirler seni zaten ,,,yani aşırı düşürme yoksa aracında o işle fazla uğraşmazsın,,,onun dışında aracını inan a dan z ye inceliyolar,,,silecek suyuna bile bakıyolar öle diyim,,,,rot balansın ,,aks lara gergi bağlayıp direncini felan ölçüyolar :)
evet vites geçişleri cidden tarifsiz bi sesle şenleniyo haklısınız,,,o videodaki ara gazları yapcak bişi olmadığından renk olsun diye :) ,,,yukardan aşağı basınca çok hızlandım viraj için yavaşlarken dedim napıyım :) döndükten sonrada 1 den 2 ye atarken ufaktan renklenmeye devam dedim,,yoksa zaten bende yapmam pek ara gazı ayağımda alışkın değildir pek yapamıyorum zaten :p ...................
masallah hoşmus sesi
HGT nin sesi zaten malumdur güzel sound
çok güzel sesi ya bitek bizim fiattan ses alınmıyo zaten :D:D