M5 diyince İ.Çam'ınki zannettim :P
adam günlük kullandığı arabasını zevkle yükledi, haa seviyor bir de arabayı yıllar önce 'ne yapacaksın bununla sıkılırsın' demiştim, adam sıkılmadı başkalarının canını sıkmakla meşgul :D
Printable View
M5 diyince İ.Çam'ınki zannettim :P
adam günlük kullandığı arabasını zevkle yükledi, haa seviyor bir de arabayı yıllar önce 'ne yapacaksın bununla sıkılırsın' demiştim, adam sıkılmadı başkalarının canını sıkmakla meşgul :D
İ.Çam'a gelecek ay süpriz yapacam inşallah o bana yapmazsa tabi ;)
Abi biliyorsun bir vida bile sıksak mutlu oluyoruz , ortamımızı güzel sende geldin iyice renk kattın.
Canını sıkan abuk subuk insanlar olmadığı sürece kendi kendimize eğleniyoruz görüyorsun sen de ...
Evet dikkat ettim de araba 100K dir bendeymiş ne çabuk geçiyor zaman...
tek kelime ile mükemmel.
Benim dikkatimi çeken videolardaki vites oranları. Hızlı olan otomobildeki arkadaş daha geç vites atıyor, orada bir saçmalık var.
Bu arada teknik özellikler: https://arabalisozluk.com/teknik-oze...e39-4.9-400-hp
Maşallah rur harika gidiyor polemiye girmeyelim adam ugraştı yaptı daha da yapacak emin olalım
denemedeki araçların hepsi aynı garajdan çıkma, kullananlar da arkadaşlar zaten, art niyet ya da mizansen aramayalım...
Maşallah , kazasız belasız.
güzel denemeler olmuş,paylaşım içinde teşekkürler,gt30 luların biraz yol almaları lazım belli :) m5 sağlıklı gidiyor görünüyor,,Rur oldukça başarılı belli ;) maaşallah Hakan abi
Maşallah aracınıza , güzel denemeler olmuş..
maşallah iki aracada rur çok güzel yürümüş elinize sağlık... yeni videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar...
vuRUR yüze ifadesi, geride mi kaldın bi'tanesi diyesim geliyor konuyu her gördükçe.. :D
maşallah,RUR harika gidiyor.emeğinize sağlık.
Ortak bir nokta bulup 1.4 TSI şampiyonlar ligi düzenlemek lazım :)