maşallah bora ;)
yuh erdem böyle uçulmaz :D:D
Printable View
maşallah bora ;)
yuh erdem böyle uçulmaz :D:D
ahaha cok guzel vıdeolardı sagolun
dıer forumdanda takıp edıyodum zaten bu 2aracı kapısmaları ıyı olmus:)
sımdı aracının 235hp oldugunu ıddaa eden arkadasda aem short ram ve milltec war bıldıgım kadarıyla,kırmızı fn2 de ne war acaba?custom kıt denmıs ama,bırde bu short ram yerıne cold air kullansanız aracınız ıcın cok daha yararlı olur tahmınımce ne kadar cok soguk hawa o akdar cok performans demek...
güzel makinalar elinize sağlık...
öncelikle herkese selamlar foruma yeni katıldımm ancak burda bahsedilen konuyu tesadüf eseri gördüm öncelikle wrx in sahibi benim ama ben araç ile ilgili 346 hp dediğimi hatırlamıyorum belki aracı bilen bilir 34 EK 277 araç güzel mod lanmış emeğine sağlık volkan diye bi arkadaşın aracı Dr Ecu Özgün aracı yakından biliyor zamanında araçla yakından ilgilenen arkadaş onun da emeğine sağlık hiç bi zaman öle bir iddiam olmadı ama sadece o ortamı görmek için istanbul dönüşü uğrarım belki dedimm,2.si siyah type-r malzemelerini satan ve getirten yine benim kendime ait burda aksesuar ve jant dükkanımız var o zaman için AEM short ram vardı onu taktık başkada hiç bişey yok....hatta malzemeyi aldık 3 hafta sonra injen cai geldi tr ye neyse yaza doğru takarız dedik sadece bu daha sonra janları ve lastikleri değiştirdik 2 hafta önce oz ultralight takıldı adrenalinlerle beraber 18'' hatta araç şu an izmirde yaklaşık 3 hafta orda kalıcakk hepsi bu anlıycanız milltek falan yokk o zaman için getirtelim falan diye düşündük ama 1500 euro baya bi tuzluydu...hepsi bu anlıycanızz:)
şu fn2 lerle bi ben deniyemedim.. gelin bir cuma
bakalımm arkadaşın aracı zaten orda izmirde onu almaya geldiğinde denersiniz :)kırmızı fn2 orda aslında onunlada denersiniz..:)
346 hp arkadaşınızın beyanı
http://www.teamhondaturkey.com/forum...-t20011.0.html
aracı ben almışım zaten paşaoğluna ve özgüne aracı gösterdikk doğru ama daha aracı dyno ya bile sokmadık ki hp nı nerden biliyo?neyse o kendi fn2 siyle kumda oynasın boşver beni,m amacım ortada bazı yanlışlıklar var onu açıklamaktı yoksa o beni geçmiş geçmemiş önemli değil yalan beyan bence..
ayrıca paşaoğlun da randevusuz bi iş yaptırabilmenin imkanı varmıdır hele bide araç dyno ya sokulacak sa bunun bi ön hazırlığı vs bi ayrıntısı vardır mutlaka selam aleyküm biz geldik gidicez dynoya sokalım aracı diye bişey varmı yaa:) neden böle şeyler söleme gereği duydu size bilmiyorum ama şundan emin olun bu tür forumu ben kendi açımdan söliyim paylaşmak için bi sinerji olması için üye olmayı tercih ederim önceki yazdığım yazılardan da görürsünüz motorsporlarıyla ilgilenmek o andaki atmosferi yaşamak için...neyse o arkadaşın sorunu benim değill:)
ozman senın arac hakkında konusan o arkdaşla bı gorusmen gerekıcek
aynenn doğru sölüyosunn..zaten o söyleyen arkadaşın honda sitesinde bu işle ne kadar alakalı olduğu ortada evc den turbo kapatmak,:D:D