elinize saglık video güzel ve kaliteli olmuş sesle ilgili sorunu arkadaşlar'da belirtmiş onuda ilerleyen zamanlarda hallederseniz güzel işler çıkartıcagınızdan eminim başarılar dilerim.
Printable View
elinize saglık video güzel ve kaliteli olmuş sesle ilgili sorunu arkadaşlar'da belirtmiş onuda ilerleyen zamanlarda hallederseniz güzel işler çıkartıcagınızdan eminim başarılar dilerim.
Üzerine koyarak devam ediyorsun. Ses olayı herkesin dediği gibi halledildikten sonra cok daha iyi olacaktır. Tebrikler
Çoğu videonuz da aynı sıkıntı mevcut, araç sesleri dışardan çok iyi ama konuşmalar baya pasif bunun sorunu nedir ? Farklı kameralar mı kullanıyorsunuz içeride dışarıda, dışarda ki çok iyiyken içeride ki neden çok pasif geliyor ? Şöyle yapın hiç olmadı videoyu montajlarken sesleri aynı seviyeye çekin konuşma sesiniz kadar dış sesi aynı seviyeye çekin açalım sesi standart şekilde dinleyelim şimdi gece saati sesi bir açıyorum duymak için pat araç videosu geliyor yüksek ses kısıyorum tekrardan garip oluyor Type-R videosunda da aynı şey olmuştu başka bir sıkıntı görmedim videolar netlik kalite olarak güzel ama tek sıkıntı ses olayınız onu çözmeniz gerekiyor, elinize sağlık.
Mikrofon icin butce yok demissiniz ama , kulladgniz makine 10.000 kusur belki daha fazla ekipman , drone , slider, gimball , gopro sayarsak ortaya baya bi guzel rakam cikiyor bi kablolu yaka mikrafonu o kadar husrana ugratmaz galiba sizi :)
Bu araçta detay çok fazla bu detayları yakın çekim ve arkaya güzel bir müzik koyarak akıllarda kalmasını sağlayacak çekimler yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum, araç içi ve motor içi çekimlerde yaparsan daha dolu dolu vir video olurdu emeğine sağlık.
Tünele girince, beşten üçe çekeydi iyiydi. :)
video çok güzel ancak mikrofon lazım gibi. elinize sağlık.
cekım guzel ama otoparktakı ses hıc duyulmuyor
araç çok güzel ya la :D
eisenmann :icon_tup::icon_tup:
Yarın 370z cekimi var :) salı günü yeni video yayında
bu konsept başarılı.. çekimlerde de açılar geçişler baya güzel.. sadece araç sahibiyle konuşurken netlik problemleri var.. ama en beğendiğim videonuz oldu.. çok güzel olmuş elinize sağlık..
Çekim açıları falan çök güzel ancak çok yanlama gazlama olmuş araç hakkında fazla bir bilgi sunmamışınız :) o değilde benim mini ile aynı yakıyormuş :agbe::hehe:
Ben genel olarak beğendim.Ses ile ilgili, araç sahibinin konuşmaları biraz düşük duyulmuyor.Ben ayrıca araya gündüz çekimlerininde serpiştirilmesini tavsiye ederim.Araç içi detay ve motor detayları da eklenebilir.Bütçe ile doğru orantılı olarak drone görüntüleri olsa bence on numara olur.Makine muhteşem bu aarda :)
Ses olayı dışında iç Kısım,otoban videosu gibi çekimler olursa daha çekici olur derim
ses problemi dışında güzel olmuş..eline sağlık