Hoşgeldin Exhaust. arada eski adresine de uğramayı unutma (anladın sen onu)
Printable View
Hoşgeldin Exhaust. arada eski adresine de uğramayı unutma (anladın sen onu)
Aynen basit bir kayıt sistemi var fakat, 16-17 Nisan'da açıköğretim sınavı varmış, belki 07-08 Mayıs a katılırım :)
tamam gidecekler yazsın da aynı tarihte gidelim bari, tek basıma gidip gezmek istemiyorum :D butun arkadaslarım evlenip jip alınca offroad'cu oldular piste gelicek adam yok :)
Benim araba ruhsatta 1.3 acaba beygircikler kac :) 100 falan olsa aslan marka girilirmis :) yarin bi bakim ruhsata
Vay Exhaust hoşgeldin. Diğer taraftan beni hatırlıyo musun bilmiyorum ama iyi oldu buralara geldiğin. Hala troll hesaplarla birbirine katmaya çalışıyolar diğer tarafı. Böylesi daha iyi olacaktır :)
Hatırlıyorum hatırlıyorum , hatırlamam mı?
Eskiden yazar çizerdin de sonra sadece online görüyordum. Hoşbulduk valla son olaylar + troller + çocuklar yüzünden hepten soğumuştum
Burası çok daha seviyeli bir yer! Niye çağırmıyornuzlan:ofk:
Neyse galiba @hasanut da burda denk gelemdim ama gördüydüm iyi ya süper oldu! ;):cool:
İlk tecrübe için fena sayılmaz, Megane ın biraz daha hangi viteste döneceğine çalışmak lazım o da pisti tecrübe ettikçe oturur :)
Bende arabayla dönmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa Alanya'dan, 6-7 Mayıs ve 3-4 Haziran'da 2 şer seans alabilirim, araba netleşsin de :)
90+ hp dizel Corolla ile ne olacak bide onu görürüz :D
hasanut buranın eskileriden ama nick'i farklı diye hatırlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam hasanut'un nick'i @snrk olması lazım