Belki linç edilirim ama bence çok sağlam geçmiş helal olsun. :D
Printable View
Valla facebooktaki videoyu gördüm. cabrio BMW HT den iyi gidiyor :D
son instgram videosunda önde ayar verende bir mitsubishi gördüm sanki,o da onu kovalıyordu sanırım.direksiyonu bence de iyi ama.yakındır karanlık günler
Harun t. nin aldığı 5 kasa bmw nin alım tarihine ve bunların önceki tutuklanma tarihine bakarlarsa o videoların eski olmadığını anlarlar
Kameraya çeken sanki türkiye dünya kupasında birinci olmuş gibi seviniyor, keyfe bak
ne yalan söyliyim shift lock yapıp gzel girmiş
Way yawruuuuğuğuğuğum
Dol israfi, bide bunlar kendini zengin vs sanio ozenti gibi yabaci plaka alip bilmem kacinci el anasi bellenmis arabalari, cidden dayaklik bu herifler, Yavsak ya, Bi kere denk geldim bu lavuga porsche nin apaci miknatisligimi bilmem salca oluo herkes... Buda kapismaya calsti yol acilinca boy boy gecirdim dortlu yaktm buda makas atip gecti hanzo
birgün sizi mezarda görmek isteriz gençler yeter mokunu çıkardınız artık,piste gidin nasıl kullanırsanız kullanın kendinizi öldürmekse amaç gidin bir uçurumdan atlayın başkasına zarar vermeyin!
Shift lock yada difransiyal kitleme olayı nedir ? Cahil kardeşinizi aydınlatır mısınız ?
yani 4den 3 mi attı abi :)
https://www.youtube.com/watch?v=IGFeugl4BLg
edit keiichi reyizin videosunun linkini unutmuşum
Yaw o dokundurduğuda kendi tayfası baksanıza atarlara; bunlar kimsenin tavuğuna kış diyemez. rahat olun ;)
Gençliğin verdiği hevesle.... :D
Ya afedersin ozenti tots albeayla falan makas atsada kimin seyinde? Bizim camia harici ooo ne guxel
Makas atti veriyim fie kizlar kucaginami duscdk sanio herkes annamiorm bak bu harun tastanmi nedir kil kuyrugu tipli lavukta, Iki makas attimi kendini bi *** sanio, herifin tipi gorsen istanbulda hic bi mekana almazlar, yeri geldimi bana barkin abi sirsnin kapisji tanirmsn ayai ceken yavsaklar alayi, Herkes haddini bilcek, dunku sicgigim *** iki makasi vixeoya cektimi kral sanio vay aq ozentisi., noldu sikko nakas attinda kralmi oldun, bulgar plakayla supra m3 alip zengin taklidinyap bravo saatim degerinden az arabalarinla, Ulan kro duruma soktu simdi.bak su harunu ne sikimss soleyin arasin beni bilendm fakir muteahhit picine satin alcam sirketiningote bak ya
Sakin ol Barkın şimdi o klavyeyi yavaşça yere bırak :D
Şaka maka özlemişim böyle mesajlarını ahahhaha