şarkının ismini bilen varsa yazsın bi zahmet :D
Printable View
şarkının ismini bilen varsa yazsın bi zahmet :D
bi gün bakma bı bakıyon konu ucmus:D:D
adri kalkışta vtec geçmiş 106 gti arıyomuş güldük:) şimdi burdan arkadaşımıza 1 soru bu kafayı bulmak için ne kullanmak gerekio:) soru 2 bu adamın nie bu kadar üstüne gittiniz yada asıl soru bunu ben varken nie yapmadınız :) allahınız yada kontrunuz yok muydu insan bi çağrı atar makara var olaya gel die:) adrii ciğim polis tribi senin yüzünden olmuş tabiri caizse azımıza mıçtın 2 gün kimseye roll teklif edemedim kahrımdan öldüm şükür ki bu kabustan uyandım birde bir arkadaşım gebzeden üye olmak istemiş arabası saxo vts yaşadığı yer gebze yazınca direk almamışlar zuahhahaha bana nie almadılar beni die sordu bende zengin fakir belli olsun die almamışlardır dedim puahhahah
mustafa valla gülmekten koptım :) :D zengin fakir belli olsun haa :D
mekan gebze-yazlık ataşehir-hobi rolling abi sen bu alem için yaratılmışsın hiç jübile yaptım deme istesende olmaz:)
valla ben verdiğim sözde duruyorum kaç ay oldu okadarda özelden msj atıyolar deneyelim die ama ben onlarada sölüyorum bıraktım die yeter herşey tadında güzel bence
ama yeminimi adri arkadaş için bozacağım tek deneme yapacağım videolu videosun o yeterki gebzeye yada bir ortama gelsin roling yapıp bu işlerden elimi çekeceğim
sende hep rüzgar var canım benim sen hiç kimse ile yürüyemezsin boş boş klavyede yaz onu geçerim bunu geçerim zaten geneldede öle oluyor ama bu sitede öle olmasına gerek yok iddalasan varsa akşamı denemeye çıkılıyor
yada kimle iddaalaşmışım ??
herkes bana diyor bende ok diyorum bi zevk için burdaki arklarımı kırcam..
iki gazlıcam diye ???
bu sitede dememiştin ama diğer sitde herkese lololo yapmışsın burdada o konuları ününe sunduk bukadar iyisin dedik deneyelimdedik ama sende yayaya vavava hahaha diyip işin içinden çıkıp konuyu değişiyorsun kardeş sana söle sölim burda kimse kimseye lololo yapamaz yaparsada burdan videoları severek izliyoruz boş ver bu konu yine çığrından çıkıcak birazdan vadi başlayacak uzamasın ha nedersin