Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Video ya da güçler fake hiç 280-315 gibi değil sanki 250-400 gibi olmuş
Evet guc farki banada daha fazlaymis gibi geldi...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Capra da sonuçta gayet iyi yürüyen bir araç 35 hp farkla megane ın bu kadar açması normal değil bence..
Cupra değil Fr olması lazım onun, fark çok saçma sapan. Zaten Cupra 300 hp civarı çıkıyor dyno'da. aralarında 15/20hp fark varsa kafa burun gitmeleri lazım yada 2/3 boy sabit farkla...
Da arkadaşlar Megane da öyle zırt diye 350 hp falan alamıyorsunuz üzerindeki turbo ile. Alsanda motor içi riskli. Zaten normalde kafa burun yürüyen arabalar 35 hp fark az buz değil ki. Stock Ep3 ile 230 hp verene EP3 arasında fark daha fazla oluyor bunda neden inandırıcı gelemedi anlamadım. Megane diye mi?
IN BOOST WE TRUST
Megane 315 demiş, ben 315 üzerinden konuştum, eğer 350 ise daha fazla fark olur. Ayrıca megane'a laf etmek saçmalık olur, bence cupra'dan daha keyifli bir araba her halinden belli.
benden 25/30hp kuvvetli Type R ile roll yaparken ki farkı göz önünde bulundurunca leon bana cupra değil de Fr gibi geldi.
şu renolarada spor araba muamelesi yapılıyor ya ilginç geliyor bana![]()
66 vatan 06 mekan
Aracin sesini duyunca cuprayi gectim leon olmasi suphelendirdi. Cupra tik tik vites atar kağni gibi bu araba
Megane nin 315 lik stock versiyonu yok diye biliyorum buyuk ihtimal yazilim var yazilimla 315 den daha fazla alinmaz mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)