initial-D izlemiş, düşünmüş ve kendine göre yorumlamış.
Ne kadar saçmasapan yazıyorsunuz, hemen insanları damgalıyorsunuz.
Birşeyi sorgulamak ne zamandan beri çekememek, kıskançlık oldu?
Printable View
initial-D izlemiş, düşünmüş ve kendine göre yorumlamış.
Ne kadar saçmasapan yazıyorsunuz, hemen insanları damgalıyorsunuz.
Birşeyi sorgulamak ne zamandan beri çekememek, kıskançlık oldu?
Motordan anlamam ama hız korkutucu :D
2tekerle reel 304 guzeldi 391 tahmin edemiyorum.
2'de 60'ta bekliyorum gelsin. :D
Trickstar testinde pistte ilk denendiğinde stock motorun orjinal dişlisi ile zaten anında devir kesiciye ulaşıyor motor. GPS hızı 332 km devir kesicide. Trickstar ın yaptığı motorda göstergede 389 ama gps hızı 352.99.
https://www.youtube.com/watch?v=LopMoV5ahqg
Sakın ola ki başkalarının yaptıklarını eleştirmeyin sorgulamayın körü körüne inanın. Okuduğunuzu da sakın sorgulamayın siz kim oluosunuz ki. Sene 2016 ama 600 lü yıllardaki kurallara göre yönetilmeye çalışıyor insanlar.
391 de devir kesmiş.bence bu denemelerin amacı var.sürekli kendi rekorunu yeniliyor.motoru sürekli geliştiriyor.
hedef 400+ gibi.
hangi yolda gazlıyor acaba :)
400 u gorur yakında bence helal olsun
delirmiş aga bu insanlar (: , Helal olsun gerçekten,o hıza çıkmak kontrol etmek büyük başarı...hoş ..ona göre çocuk oyuncağı :D
inanılmaz hız
kullanan kenan ise bence biraz sorumsuz bir deneme olmuş.
Bir taşın üzerinden geçme ihtimalini düşünmüyor musunuz motorcu arkadaşlar ?
Benim anlatmak istedigim yanlis anlasilmis, bazi insanlar vardir sorgulamassin inanirsin bunlardan biri de kenandir dunyaca kendini kanitlamis ispatlamis basarili pilotumuz. Kim oldugu bikinmeyen taninmamis Jfhshsks kullanici kayitli biri paylassa elbette arastir sorgula bunu elbette ben de yaparim ben de onerrim. Siz motorun kralini sorgularsaniz inanmassaniz kenan degil de kim yapacak bu hizi ? Ki takip ediyorsaniz ne kadar durust biri oldugunu bilmeniz gerekir.