Her zamanki gibi eğlenceli olmuş zaten daha çekilirken belliydi, ellerinize sağlık. Yer yer arka planda ben de çıkmışım :D
Printable View
Her zamanki gibi eğlenceli olmuş zaten daha çekilirken belliydi, ellerinize sağlık. Yer yer arka planda ben de çıkmışım :D
Güzel çekimler, doğallığın 10 numara arada bir küfürlü yerlere bip yada video tazı şeyler koymak daha da güzel Başarıların devamını dilerim
Peki v-log ile makina arasındaki fark nedir?
saol canım abim.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. yok, şu an pratik çekmek daha çok işime geliyor. drone beni yavaşlatır :)
teşekkür ederim. v-log; videolog, yani video günlük gibi. genelde, gün içerisinde bir yerlere gidiyorsam ya da bir yerlere uğruyorsam, burada ki konuya göre gidişhatı belirtiyorum ve betimliyorum.
#themakina ise; bu işin biraz daha profesyonel hali, gerek çekimleri gerek ise kurgusu, renkleri ve müzikleri olsun. tanıtımını gerçekleştireceğim makinaya sadece yoğunlaşıyorum ve tanıtımı bu şekilde gerçekleştiriyorum.
Buğra yine on numara olmuş eline sağlık.
Elinize emeğinize sağlık. The Makina'yı sıklıkla izleyemiyoruz bari V-LOG paylaşımlarınız çoğalsın :)
Bu arada The Makina - 350z ve RX8 videoları silindi mi?
Bugra elıne saglık ta coupe mını nedır yahu cok cok cok ıyı :)
kanka bir kez daha burdan eline saglik :) cekmesi kadar izlemesi de eglenceli oldu :)