User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Golf R GTX3582 vs E30 M50 Turbo

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar en azından şu bayram günü sakin, yapıcı pozitif olun lütfen. Zaten bu tür denemeler iyici azaldı, yapanları da pişman etmeyelim yoksa yapsalar bile video vb göremeyeceğiz sonra oturup sevgileme ne alsam vb. alakasız konulara kalacağız şu türkiyenin en teknik otomobil forumunda bile. Lütfen insanları denediğine deneyeceğine pişman etmeyelim, araç sahipleri dışındaki fanatikler de aynı şekilde. bi araç 3 kişi denemiş, diğeri 2. vites istemiş olsun varsın. sakin yapıcı olursak tekrar denerler, teke tek 3. vites vb basarlar, bir güzel de videoya koyarlar biz de oturur iki güzel güçlü aracın denemelerini seyretme zevkine devam ederiz......
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bayramlar

bmw 3 kişi olmasaydı daha çok sarardı bana göre, bmw nin sıkıntısı lastikleri daha iyi bir lastik seçimi yapılabilirdi .

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4,8 muthis sure.... Helal olsun o hedefe ulasirsan...
    Sifirdan tam gaz kalkabiliyormusun?
    Murat abi insallah bakalım, evet arabanın sanzımanıda beyin ve kavrama olarak yapılı yakında bu halinin 0 dan videosunu cekicez. Tesekkurler tekrardan...

Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam " iki yiğit çıktı meydanee" tarzında olmuş. her iki araca da maşallah, emeklerinize sağlık.
    bu golfun motoru, şanzumanı ve 4x4 ü, mk2 2.0tfsi audi TT ler ile aynı
    mı acaba?
    Tesekkurler, golf r s3 ve tts birebir aynı iclerinde en avantajlısı aerodinami ve hafifliginden dolayı tts, dediginiz tt ler k03 turbolu, bunlar standart k04 ile geliyor...

Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    levent tebrikler arabaların zımba gibi , her arabayı kısa zamanda hazır hale getirip , dbn alman falan çok iyi. Bu golfR da çok sert gidiyor.Emeğine sağlık..
    Muharrem cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin sagol...

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bayramlar

bmw 3 kişi olmasaydı daha çok sarardı bana göre, bmw nin sıkıntısı lastikleri daha iyi bir lastik seçimi yapılabilirdi .
    İyi bayramla Efe, en dogru yorum olmus bence, teke tek de bmw daha cok sarıcagından fark daha fazla olurdu bencede. Ayrıca zaten her arabanın kendine gore avantajları var, kilo esitlemek mantıklı degil. Kaldıki golf bu hafta tartıldı full takılı 1560 kg, koltuklar sokulu 1500 kg, surucu dahil her kosulda 1600+ . Bu haliyle bile arada 250 kg civari fark var ama dedigim gibi bunun bence bi onemi yok...

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar en azından şu bayram günü sakin, yapıcı pozitif olun lütfen. Zaten bu tür denemeler iyici azaldı, yapanları da pişman etmeyelim yoksa yapsalar bile video vb göremeyeceğiz sonra oturup sevgileme ne alsam vb. alakasız konulara kalacağız şu türkiyenin en teknik otomobil forumunda bile. Lütfen insanları denediğine deneyeceğine pişman etmeyelim, araç sahipleri dışındaki fanatikler de aynı şekilde. bi araç 3 kişi denemiş, diğeri 2. vites istemiş olsun varsın. sakin yapıcı olursak tekrar denerler, teke tek 3. vites vb basarlar, bir güzel de videoya koyarlar biz de oturur iki güzel güçlü aracın denemelerini seyretme zevkine devam ederiz......
    valla helal olsun cok doğru tespit sırf bos konuşmalar yüzünden ıcımızden basmak denemek gelmiyor vıdeo hıc çekmez bıle ıstenmıyor
    bos muhabbetı genel soyluyorum bu konu ıcın degıl sadace
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp bol araclarda 4*4 çok büyük bir avantaj,,, önemli olan o güçü tam olarak yola aktarabilmekte ,,,,bmw de zaten gitmiş gidece kadar ,,,sonuç normal ,,,

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen oyle konuya vakif olmayan kisiler kulaktan dolma laflar,yok bana oyle dendi
    Boyle oldu yok efendim yan yatti camura batti beyler sakin olun,kimseye bir ispat yapmaya gerek yok herkez baksin keyfine araba arabayi gecer.

Nebi abinin klasik halleri,bugune kadar beyfendi biriyle gazlamadigi için surekli bir tedirginlik söz konusu,emek herkez veriyor dua ile olmuyor bu isler tabikide,fakat konusulan ve yapilan seyler birbirini tutmuyor insan kullabildigini hissettirmesi kötü oluyor.

Simdi araci kullanan arkadasa ben soruyorum,senin araban o suratte basalim diyorsun onunda arabasi kesiye yakin,adam azini acmiyor?? Adam senden birde surda basalim cevap; yok ben cok kesiciye yakinim komik geliyor bunlar, bu konusmalar iste insani rahatsiz ediyor.
    Neyse bayram sonrasi rövanş maci daha çekişmeli geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eminim yoktur ama ***** forum ortami,siz iki arac sahibi eglenip eve donseniz bile,videodan kiskirtanlar-yalakalikla ovmeyi karistiranlar-zevk olsun diye ara bozanlar ve bis yorumlar yuzunden bir ispatlamayi gectim,roll yaptiginiza lanet edebilirsiniz... Keyifli gazlamalar,kazasiz belasiz insallah.
    Aynen oyle konuya vakif olmayan kisiler kulaktan dolma laflar,yok bana oyle dendi
    Boyle oldu yok efendim yan yatti camura batti beyler sakin olun,kimseye bir ispat yapmaya gerek yok herkez baksin keyfine araba arabayi gecer.

Nebi abinin klasik halleri,bugune kadar beyfendi biriyle gazlamadigi için surekli bir tedirginlik söz konusu,emek herkez veriyor dua ile olmuyor bu isler tabikide,fakat konusulan ve yapilan seyler birbirini tutmuyor insan kullabildigini hissettirmesi kötü oluyor.

Simdi araci kullanan arkadasa ben soruyorum,senin araban o suratte basalim diyorsun onunda arabasi kesiye yakin,adam azini acmiyor?? Adam senden birde surda basalim cevap; yok ben cok kesiciye yakinim komik geliyor bunlar, bu konusmalar iste insani rahatsiz ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Golfun forumda 5.1 suresi de mevcut -1.5 egimde o zamanki setup a gore suan bi vites fazla atılıyo bu da sureyi etkiliyor. Ayrıca suan setup tam olarak istedigimiz seviyede degil bir kac eksigi var onlarıda halledince fark edecegini dusunuyorum. Takdir edersiniz ki cogu 4 ceker 110 da basmayı kabul etmez ... Ama bende olsa kesin o sekilde de denerdim 110 3. Vites bu arabanın tam devri. Ayrıca videolardan gordugum golf te tam hakkıyla brakeboost yapılmamıs Sunu da lütfen unutmayın hic bir e30 bu arabayı 0-300 bandında gecemez... Gayet guzel giden hızlı bi arabanız var tekrardan tebrik ederim ama inanin ictenlikle soyluyorum 110 da da basılsa sonuc bu kadar olmasada 300 e kadar fark benzer olurdu benim objektif dusuncem bu
    Sunu da lütfen unutmayın hic bir e30 bu arabayı 0-300 bandında gecemez...

Bu sözün iddali olmuş,bayramdan sonra rövaş var olurda e30 geçerse nasıl çeviricen burdan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunu da lütfen unutmayın hic bir e30 bu arabayı 0-300 bandında gecemez...

Bu sözün iddali olmuş,bayramdan sonra rövaş var olurda e30 geçerse nasıl çeviricen burdan ?
    Anlayacagın dilden yazayım, siz ya kendinizi fazla akıllı zannediyosunuz ya da bizi fazla salak... Aylardır Nebi Ustayla denemek istiyorsunuz. O gunde oraya pazara gider gibi gelmemissiniz belliki, ama sonuc beklediginiz gibi olmamıs, arabanın icindeki el kol hareketlerinden de belli oluyo zaten. Tebrik etmek bir erdemdir, ben sizi kac defa tebrik ettim ama bir tebrik ederim demek bile size fazla geliyo...

Konuya vakıf olmayan adam ben miyim sence? Aca aca gecmisiz neyin bahanesi neyin camuru allahını seversen. Bir de ilk sayfada abartmayın sakin olun falan yazmıssın. Ya kusura bakmada bu araba 3 senedir aralıksız gazlıyo kimseye ispatlıyacagı tek bir sey yok bundan emin olabilirsin...

Bakın Sadık ne demis arabanızda kadran calısmıyo sizin 110 dediginiz yer 140 - 150 civarina geliyo o hızdada denemem demis ki zaten bastan o sekilde konusmussunuz burda da hatalı olan taraf sizsiniz. Videolarda da golf kesiciye cok yakın basmıs, basar basmaz vites atıyo acın bir daha izleyin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emege saygısı olmayan insana benimde saygım olmaz. Forumun lafıdır denemenin bahanesi olmaz. Sonuc ortada... Bayramdan sonra rovans falan da yok setup degistiriyoruz 3 bar basıcaz. Ayrıca o gun 95 oktan programı ıle denenmıs bir daha ki ne 116 oktan ile gelicez. Bizde gizli saklı yok hersey ortada sonucunda oldugu gibi...

Su son bolumede ayrı guldum, bayramdan sonra arabamız hazır oldugunda 0 dan 300 e deneriz bizzat ben gelicem kendim kullanıcam. İnanın 110 da basmak bile istemeyeceksiniz.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bmw ci arkadaşın yerinde olsam denemezdim , o ne öyle araç 3 kornadan sonra 1000 devir yürüyr sonra kesici , birde 3 kişi denenmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayacagın dilden yazayım, siz ya kendinizi fazla akıllı zannediyosunuz ya da bizi fazla salak... Aylardır Nebi Ustayla denemek istiyorsunuz. O gunde oraya pazara gider gibi gelmemissiniz belliki, ama sonuc beklediginiz gibi olmamıs, arabanın icindeki el kol hareketlerinden de belli oluyo zaten. Tebrik etmek bir erdemdir, ben sizi kac defa tebrik ettim ama bir tebrik ederim demek bile size fazla geliyo...

Konuya vakıf olmayan adam ben miyim sence? Aca aca gecmisiz neyin bahanesi neyin camuru allahını seversen. Bir de ilk sayfada abartmayın sakin olun falan yazmıssın. Ya kusura bakmada bu araba 3 senedir aralıksız gazlıyo kimseye ispatlıyacagı tek bir sey yok bundan emin olabilirsin...

Bakın Sadık ne demis arabanızda kadran calısmıyo sizin 110 dediginiz yer 140 - 150 civarina geliyo o hızdada denemem demis ki zaten bastan o sekilde konusmussunuz burda da hatalı olan taraf sizsiniz. Videolarda da golf kesiciye cok yakın basmıs, basar basmaz vites atıyo acın bir daha izleyin...

Adını bilmem,sıfatını bilmem KONU Açıyorsan kulaktan dolma değil gerçekçi olacaksın,oran buran oynamıcak yok bana oyle dedıler yok soyle dediler demiceksin.

Ben herşeyi çok güzel anlıyorum,bu konuda senin bana bir şey anlatmana gerek yok sen salakmısın değilmisin orasıda beni bağlamıyor,allaha çok şükür aklımız fikrimiz yerinde.

Tebrik edilecek biri varsa oda sen değilsin kimsin nesin konunun olayın neresindesin ??

Konuya vakıf olmayan adam evet sensin. Bir bahane filan yok rakip olarak bakmamıştık olaya sorunda burda zaten konu oraya geldi,işte senin gibiler yüzünden burda bu mevzular dönüyor aslında ortada sorun yok. çünkü konuşulanlar farklı yapılanlar farklı.

Aracın sahibi öyle bir şey demiyor...

kadran çalısmıyor demek km bilemezmıyız anlamınamı gelıyor ?

aracı kullanan nerde ısterse orda basılmıs zaten ozaman nıye kesıcıye cok yakkınım 3 vıteste basamam demiş ?? videoya ne gerek var ben canlısını ızledım ızlesem ne degısıcek ....

sen videoyu bır daha ızle bakalım el kol hareketlerı neden yapılıyor araba cok gezıyor dıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emege saygısı olmayan insana benimde saygım olmaz. Forumun lafıdır denemenin bahanesi olmaz. Sonuc ortada... Bayramdan sonra rovans falan da yok setup degistiriyoruz 3 bar basıcaz. Ayrıca o gun 95 oktan programı ıle denenmıs bir daha ki ne 116 oktan ile gelicez. Bizde gizli saklı yok hersey ortada sonucunda oldugu gibi...

Su son bolumede ayrı guldum, bayramdan sonra arabamız hazır oldugunda 0 dan 300 e deneriz bizzat ben gelicem kendim kullanıcam. İnanın 110 da basmak bile istemeyeceksiniz.
    Senin saygına ihtiyaç duydumu nerden cıkardın ? bir bahane sunmadık biz sadece 3 viteste nıye basılmadı dedik 3 viteste bassaydık gecerdi diye bir şey okudun mu yada duydun mu ?

Sen mı karar verıyorsun bu denemenın olup olmayacagına ? hadi bakalım bayram sonrası deneme oluyormu olmuyormu görelim bakalım...

Sen gelince kuşmu konduruyorsun ? yani bir düğmeye basmak bu kadar prof ıstıyor ne arabaymış Sen ama mutlaka bayramdan sonra gel izmire olurmu,tanışalım bir seninle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ıle ilgilide suna acıklık getıreyım,aracın sahibi filan değilim iki tarafıda tanıyorum,süleyman abı benım ıcın degerli bir insan ona karşı yapılan bir haksızlık seziyorum,durum bundan ibaret bu adamın zaten forum ortamıdır vs hiç bir alakası yok adamın tek zevki bu ama onun kulağina çeşitli yerlerden değişik konuşmalar geliyor konudan kendisi rahatsızlık duyuyor,dolayısıyla bende rahatsız oluyorum.

Derdimiz arabaların geçilmesi filan değil bizim için olay konuşulan ve yapılanlar. Bir hırs olsa ortada kendisi yolladı videoyu konuyu değişik yerlere çekenler 3 şahıslar herzaman olduğu gibi.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent, sen kullanirsan ne olacagini az cok biliyoruz. Senin tarzini efendiligini herkes biliyor, bosver...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orçun yolda biraz eksikleriniz var insallah daha iyi olur arabaniz ama klavye maaşallah cok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun yolda biraz eksikleriniz var insallah daha iyi olur arabaniz ama klavye maaşallah cok iyi
    klavye maşallah çok iyi derken ?? doğruları yazmıyalı mı ?

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent Golf R cidden cok hizli kendi klasmaninda ama 0-300 de cidden cok iddiali e30 lar var.Hafife alinacak araclar degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten guldum ben arabayı 20 binde iken alan 70 binde iken motorunu yapanım, bu araba suan 90 binde hala aynı motor ile yoluna devam ediyor. Uzerindeki cogu parcayı o arabaya ben taktım, sonrasında ki 35 setup ı da nebi usta ile beraber yaptık, halende elimden geldigince ona yardımcı olmaya calısıyorum...

Anlıyorum anlıyorum yazmıssında anlamıyosun... Ben beni mi tebrik et dedim? Gecen arabayı tebrik et bir kez daha diyorum bu kadar zor olmamalı Aylardır cagırıyosunuz ve rakip olarak bakmamıstınız oyle mi ? Komiksiniz

S400 degilmis S300 mus butun sorun bu dimi? Son cümlede cok guzel konuyu degisik yerlere cekenler her zamanki gibi 3. Sahıslar ���� ben yukarda arabayla baglantımı acıkladım. Umarım anlamıssındır. Madem denemenin olucagına inaniyosun, videoları bekliyoruz o zaman. Ben sana soyliyim bi kez daha setup degistirmeden olmayacak...

İyi aksamlar 3. Sahıs

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)