Ingilizler seviyor böyle şeyleri
Bende istiyorum. Super yapmis be helal olsun. Şu uyusuklugu bi birakabilsem
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
valla benim de canım çekti.
yalnız 20 dk da bitmez bu yıkama
benim buna yakın bi uygulamam 2 saate yakın sürüyor.
Ben guneste iki saat tingir mingir arabayi cift kovayla yikayim herher kirec lekesi olur.Sulari kirecsiz sanirim![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hayalimdeki araç, hayalimdeki kendime ait garaj-bahçe; video efkar yaptı bayram bayram... Videoyu arşive aldım. Nasib olurda evoya kavuşursam aynı uygulamaları yapıp kayıt alacağım. Güzel hikaye olur.
MR.EVO53
Detailing için youtube da takip ettiğim kanallardan , yeni video yayınlasa diye bekliyorum valla sürekli
Diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim , şahsen ben boş vakitlerimde açıp uzun detailing videoları izliyorum![]()
Mapped by DR.ECU
Afedersiniz ama bu puştlarınki biraz ruhuna masturubasyon çekmek. Araba 2-3 ayda bir ancak kirleniyor, 2-3 ayda birde böyle şov yapmaları normal.. Arabayı yıkayıp ertesi gün üstünde inşaat tozu, kuş boku, refüj sulamasından kaynaklı eteklerin çamur olması gibi trajik meseleri yaşasınlar da yiyorsa her hafta bu şekilde araba yıkasınlar![]()
Gece yatmadan once tabletten acip izliyorum bu kanali. Meditasyon gibi geliyor resmen yatip uyuyorum![]()
Elleme Sekelesin...
Her zaman diyorum, en güzel terapidir bu detay işleri
Ingilizlerin araçları gerçekten kirlenmiyor, yağmur yağsa da kirlenmiyor ama onlarda sanayiciliğin bıraktığı bir takım demir tozları ve benzer uçuşan toz zerrecikleri araçlara yapışıyor. Adamlar bu sebepten ötürü pek çok kimyasalda dünyadan ileri seviyedeler![]()
Bütün temizliği de güneş altında yaptı adam, şaşırdım valla.
arabayı boşver, kendine yazık valla
bende bu şekilde uygulama yaptığımda 3 saat çok rahat alıyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Uygulama sonrası araba Evo9 oldu gözümde
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
o hızla o araba anca 1 küsür saatte yıkanmıştır 20 dk değilde. Ama güzel dakikalar yaşamış. Araba için konuşuyorum. Arabanın yerinde olmak isterdim. Yaklaşık 28 yıldır beni kimse böyle yıkamıyor.![]()
*On3r*
edit. Wax da atıyomuş. Süreyi 3,5 saate çıkardım. Ayrıca Lastikleri silişine uyuz oldum. Sanki deforme olacak amk lastikler. Bari onları hızlı sil de zamandan kazan. Kemal Sunal ın simit yeyişi gibi ağzımın suyu aktı sinirden![]()
*On3r*
ekrana bez banacaktım nerdeyse... Ama tabi bu iş 20dk tamamen şehir efsanesiBirde güneş altında nası leke olmadı içme suyumu kullandı naptı.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)