Kaplama olda tırnağına bile takılır en basit örnek ile :)
Printable View
Seat vergi dezavantajını çok güzel sönümlemiş gerçekten. Ayrıca manuel araç getirdikleri için tebrik ediyorum kendilerini. Keşke leon'u da manuel getirebilseler.
Şanzımanın nesi uzun anlamadım.Eski aracım 122tsı da da benzer idi oranlar.100ü 2.vites hatta biraz geçiyordu 3 te 150-160 yapıyordu 4 ise 200.Bana normal geldi.
2-3-4 kısa tutulabilirdi. 2 90 3 140 150 4 190 gibi
VW grup oranları hep uzun oluyor nedense :)
3te 170 yapıyor sanki 5 ileri gibi...
30-160 km hızları arasında tek vites kullanım şansı var ne güzel işte, hatta sıkışık istanbul trafiğinde 2 ye al manuel olduğunu nerdeyse unut..
Otoparktan önce 1.8 cuprayı test etmiş biri olarak gerçekten vites oranları uzun yollarıda uzun shortshift şart :)
Ama motor performans iyi stage2 güzel olur manuel araba oda ayrı bi güzel dsg den sonra
Ama dışında değişiklikler falan beklerdim bende açıkcası
bana çok güncel gelmediği için açıkcası hiç cazip gelmedi yeni cupra tasarımdan dolayı , poloda eğer dsg de fiyatta çok ucmazlarsa 1.4 tsiden 1.8 tsi ye geçmek istiyorum
İyi hoşta iç tasarım çok berbat geldi gözüme
Artik degismesi lazim kasanin
Ici gercekten eskidi.Peugeot daha mantikli bu durumda
Yükleme icin eyvallah ama onun icinde evin ikinci arabasi olucak cebinizde bi 20-30 bin lira daha olucak ki birseye benzesin.Cogumuz istanbulda yasiyoruz günümüzün cogu trafikte geciyor.Pazar gecesi gazlamak icin bütün hafta katlanilmaz diye dusunuyorum.
Ben tsi/tfsi kosturucak olsam a1 1.4 185 lik alirim 65-75 bandinda bulunabiliyor , yolu güzel tutuyor hafif ayrica kimsede de yok.
Ama ciddi bir proje yapma hedefim olsa düsünürdüm.
Hitap ettigi kitle cok kucul bir bölüm oyuzden 1-2 sene icerisinde tahminim satis adetlerin düsüklügünden getirmeyi durdurabilirler
O aracin gelmesinin tek sebebi dogus suan piyasadaki eli en bol olan marka oldugu icin boyle riskler alabiliyor
Yoksa bir cok markanin boyle güclü kücük hatchleri var ama kimse riske giremiyor tabiki
Şanzıman gerçekten uzun. mk3 Fr'da aynı şanzıman sanırım. Çünkü FR'ın da 6 sı çok uzun.