Her dk süprizlerle dolu. Fenomenlerin az ve öz konuşmaları yerinde olmuş. SL 500 için detaylı bi vidyoyu merakla bekliyorum abi. Tam destek :)
Printable View
Her dk süprizlerle dolu. Fenomenlerin az ve öz konuşmaları yerinde olmuş. SL 500 için detaylı bi vidyoyu merakla bekliyorum abi. Tam destek :)
hiç bitmesin istedim :)
buğra emeğine sağlık çok keyifli bir video olmuş ekip zaten söyleyecek söz yok :)
Mert uzunoğlu herşeyi söylemiş zaten "niye böyle bişe yapıyorum bende bilmiyorum" nokta
Vİdeoda ilk dakikalar sansürler sonra bi kaç tne atlanmış galiba :D hahah
Güzel eline sağlık
Elinize sağlık sağlam video olmuş :) araçlara maşallah :icon_tup:
Bu işi sen yapıyosun, sen napıyosun ? :D
Boşver :))
Eline sağlık güzel video olmuş gerçekten.Ferrari çok iyi.Tüm araçlara maşallah.
emeğinize muhabbetinize sağlık biraz uzun ama çok keyifli olmuş makinalara ayrıca maşallah:icon_tup:
Corci videolarindan gina gelmisti bugra iyi oldu, eline saglik yine harikasin :)
Videoyu izlemek için seçtiğim saat çok yanlıştı (oğlum uyuduğundan sesi açamadım), şimdi de ofisteyim diye izleyemiyorum, artık akşam bir tur daha izlerim :)
Eline sağlık, her zamanki gibi güzel olmuş :)
Farzet ki kısmı kırdı geçirdi beni, hiç bitmesini istemediğim bi videoydu :) 5 dakikanın bu denli kısa sürdüğünü bilmiyordum. S2000 moral bozdu :) MaşAllah araçlara, çok keyifli bir video olmuş. Takipteyim.
Ekip güzel, video güzel :)
teşekkür ederim. Mercedes-Benz için bir şey planlıyorum ilerleyen dönemlerde VLOG tarzında.
teşekkür ederim.
:)
teşekkür ederim. bazı yerlerde bilerek sansür koymadım.
mk bizim moralim siffir siffir :hihih::hihih::bravo:
Herkes gibi farzet ki kısmını tekrar tekrar izledim :D Kadro sağlam olunca çok güzel işler çıkmış ortaya. Canlı yayındaki muhabbette güzeldi.
bugra tekrardan eline saglik kankacim. keyifli bir cekim olmustu, isin icine senin de yeteneklerini katinca super bir video cikti ortaya
Masallah bi arkadasib dedigi gibi 5 dk hic bu kadar kisa gelmemisti :) emeginize saglik bugra