imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Ölü derileri ve çizikleri zaten kendin göstermişsin, helal olacak bir durum yok. Bu benim bilmem kaç senedir hobim, müsade et gözümüze iliştirdiğin anları görmemezlikten gelmeyeyim. 2:52 , 2:54 , 2:57 , 3:03 'de boyanın içler acısı hali zaten gözüküyor. Samimiyetine inanarak rencide etmeden birazda muzurluk olması açısından sonuna ıyy takısı eklediğim cümleyi beğenmenen de garip olmuş. Keza, sırf sana faydası olması açısından tüm videolarını izleyip beğeniyordum.
Demek ki hep seni mutlu edecek cümleler yazmak lazım. Otomobil nasıl yıkanır diye ben mi vlog veya video hazırlayıp upload ettim. Öyle iddialı başlık atınca o zaman Emre'ye söz vereceksin, sırf sen konuşmayacaksın. O azıcık o aşamaları anlatacak. Eksik olmuş az olmuş deyince hemen üste çıkmaya çalışıp detaylı temizlik videosu çekmediğim için olabailir diye cevap ver. Oraya ne maksatla o cümleyi yazdığımı anlamamışsın. Otur senden incik cıncık herşeyi anlat diyen mi var. İddialı bir başlık ve işi bilen biri ama çocuk hiç konuşmamış. Vlog'un anlamı nedir o zaman ya videonun başlığını değiştirip detailworkz'de yıkama yap olsun bitsin bende hiçbirşey yazmamış olayım.
Hep olumlu yazmak lazım, hiç aman kardeşim şunu şöyle yap şu eksik olmuş demeye gelmiyor. Bundan sonra açtığın konulara da olumlu olumsuz en ufak birşey yazmayacağım. Yazanda kabahat amk.